První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
24.5.14 22:24

Holky, jak to tady tak pročítám, chcete mi pomoct, co? díííky… :))) Jo mamince to asi reknu :) paa :lol: :lol: :hug: :pankac: :andel: 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.5.14 22:38

@jujík Tak to je jasny, ze pomuzem ne :roll: :mrgreen: No tak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.6.14 20:22

Takkkk… A vyresenooo. Pujdu s mamkou ne gynekologii… Óó jé´é… :roll: :D :hug: :andel: :kytka: :dance: :think: :potlesk: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.10.14 20:56

Ahoj holky… Mám takový hodně dooost choulostivý problém… Už jsem to od června nedostala!!! Furt me boli v podbrisku, a ted jsem nemocna (mam zapal plic) a mamka si do vcerejska myslela, ze je to asi slepak, ale pak usoudiila, ze uz me boli bruch doost dlouho, takze me objedna ke gynekologovi… ale!!! ona ma gynekologa!!! ja nechci ne chlapoviiiii!!! Ja se tak neuveritelne bojim! ( ne, ze bych se bala, ale spis jsem podle vsech strasnej stydlin!!!) díky za odpovedi!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.10.14 20:57

@jujík a kolik ti je let?

• Citovat
  • Upravit
4829
20.10.14 20:58

@jujík a na co chceš odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.10.14 21:02
@MarkétkaBeruška píše:
@jujík a kolik ti je let?
No,,, mně je 12 let…
@Solaris píše:
@jujík a na co chceš odpověď?

Chtela bych se totiz zeptat… CO mamamamamammm delat!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.10.14 21:05
8o 8o 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
20.10.14 21:05
@jujík píše:
Chtela bych se totiz zeptat… CO mamamamamammm delat!?!?

Klidek, rekni mamce ze k chlapovi nechces, ale zase ja mela doktorku a ted mam doktora a je skvelej, ja vim ze ted tomu nevetis ale fakt to tak je…je to doktor a ten je zviklej..snaz se bejt v klidu a uvolnit se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.10.14 21:11

@Jitus.Slavickova slečna psala už v červnu že půjde na gyndu. Myslim že je to zas nějaká provokace. Tady je asi škoda slov :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.10.14 21:11
@Jitus.Slavickova píše:
Klidek, rekni mamce ze k chlapovi nechces, ale zase ja mela doktorku a ted mam doktora a je skvelej, ja vim ze ted tomu nevetis ale fakt to tak je…je to doktor a ten je zviklej..snaz se bejt v klidu a uvolnit se..

Achjoooooooooooooooooooooooo :evil: :twisted: :evil: :,( :? :x :pocitac: :zed: ooooooooooooooooooooooooooooooooooo:(((((((((((((((((((((((((( ALe jinak diky,,, pokusim se ji to nejak rict:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.10.14 21:14

Zkus si s mamkou popovídat, jestli by jsi nemohla spíš k doktorce, že by jsi se cítila líp. Ale jestli má mamka dobrého doktora a ví, že je ohleduplnej tak jí věř. Je to vyšetření, zkus myslet na to, že ten doktor tam má denně desítky ženských a kouká se na tebe jako doktor, ne jako chlap. Navíc, třeba tě poprvý ani vyšetřovat všude nebude. Třeba to vezme jenom pohmatem bez vnitřního vyšetření, ale i kdyby tě vyšetřil úplně, tak neboj, ví že jsi nervozni a bude se ti to určitě snažit ulehčit. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.10.14 21:15

@jujík no jestli jde o toho chlapa gynekologa - tak když k němu nechceš, tak zas to není nutné lámat přes koleno. Ale jestli ti to pomůže v rozhodování, tak se vůbec stydět nemusíš, neuvidí nic, co by denně neviděl 8)
Jinak by bylo fajn řešit to, přece jen není úplně košer, že tě takhle dlouho bolí břicho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
20.10.14 21:21

Tak pravděpodobně jde stejně jen o ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25375
20.10.14 22:34

@jujík Tak snad mamka pochopí, že nechceš k chlapovi… Já začala u dokrotky - bylo mi 18 :oops: Pak jsem přešla k chlapovi - v těhotenství. Super gynekolog, sranda, dokázal člověka uvolnit. Střídá se tam s doktorkou a poslední dobou chodím zase radši k ní = k žesnké. Přece jen je ta žena vnímavější, ví co se děje, co cítíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí