Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jak to tady tak pročítám, chcete mi pomoct, co? díííky…
Jo mamince to asi reknu
paa
![]()
Takkkk… A vyresenooo. Pujdu s mamkou ne gynekologii… Óó jé´é…
![]()
Ahoj holky… Mám takový hodně dooost choulostivý problém… Už jsem to od června nedostala!!! Furt me boli v podbrisku, a ted jsem nemocna (mam zapal plic) a mamka si do vcerejska myslela, ze je to asi slepak, ale pak usoudiila, ze uz me boli bruch doost dlouho, takze me objedna ke gynekologovi… ale!!! ona ma gynekologa!!! ja nechci ne chlapoviiiii!!! Ja se tak neuveritelne bojim! ( ne, ze bych se bala, ale spis jsem podle vsech strasnej stydlin!!!) díky za odpovedi!!! ![]()
@MarkétkaBeruška píše:No,,, mně je 12 let…
@jujík a kolik ti je let?
@Solaris píše:
@jujík a na co chceš odpověď?
Chtela bych se totiz zeptat… CO mamamamamammm delat!?!?
@jujík píše:
Chtela bych se totiz zeptat… CO mamamamamammm delat!?!?
Klidek, rekni mamce ze k chlapovi nechces, ale zase ja mela doktorku a ted mam doktora a je skvelej, ja vim ze ted tomu nevetis ale fakt to tak je…je to doktor a ten je zviklej..snaz se bejt v klidu a uvolnit se..
@Jitus.Slavickova slečna psala už v červnu že půjde na gyndu. Myslim že je to zas nějaká provokace. Tady je asi škoda slov ![]()
@Jitus.Slavickova píše:
Klidek, rekni mamce ze k chlapovi nechces, ale zase ja mela doktorku a ted mam doktora a je skvelej, ja vim ze ted tomu nevetis ale fakt to tak je…je to doktor a ten je zviklej..snaz se bejt v klidu a uvolnit se..
Achjoooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo:(((((((((((((((((((((((((( ALe jinak diky,,, pokusim se ji to nejak rict:(((
Zkus si s mamkou popovídat, jestli by jsi nemohla spíš k doktorce, že by jsi se cítila líp. Ale jestli má mamka dobrého doktora a ví, že je ohleduplnej tak jí věř. Je to vyšetření, zkus myslet na to, že ten doktor tam má denně desítky ženských a kouká se na tebe jako doktor, ne jako chlap. Navíc, třeba tě poprvý ani vyšetřovat všude nebude. Třeba to vezme jenom pohmatem bez vnitřního vyšetření, ale i kdyby tě vyšetřil úplně, tak neboj, ví že jsi nervozni a bude se ti to určitě snažit ulehčit. Drž se.
@jujík no jestli jde o toho chlapa gynekologa - tak když k němu nechceš, tak zas to není nutné lámat přes koleno. Ale jestli ti to pomůže v rozhodování, tak se vůbec stydět nemusíš, neuvidí nic, co by denně neviděl ![]()
Jinak by bylo fajn řešit to, přece jen není úplně košer, že tě takhle dlouho bolí břicho..
@jujík Tak snad mamka pochopí, že nechceš k chlapovi… Já začala u dokrotky - bylo mi 18
Pak jsem přešla k chlapovi - v těhotenství. Super gynekolog, sranda, dokázal člověka uvolnit. Střídá se tam s doktorkou a poslední dobou chodím zase radši k ní = k žesnké. Přece jen je ta žena vnímavější, ví co se děje, co cítíš…