První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
19.4.16 18:39

@LenaNell To kazdopadne, musim rict ze me to samotnou dost prekvapilo ale byla jsem upozornovana nasim detskym lekarem, ze by to mohlo prijit.Jen sem necekala ze tak brzo. Rozhodne se na gynekologii obratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
19.4.16 19:40

@LenaNell Není to brzy, první menstruace může začít kdykoliv mezi 8 - 16 roky (a je to ještě v pořádku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.4.16 20:02
@evasafkova píše:
Zdravim, koukam na diskusi a chtela bych se tedy spise zeptat.Me dceri je 10 let a ma menstruaci.Ze zacatku to bylo v pohode odmentruovala a pak zase az za mesic.Ale tedka spini a jiz to trva pres tyden, chtela jsem se zeptat zda to muze byt tim, ze si telo nejak zvyka nebo bych mela zavolat na gyndu? Dekuji za odpovedi

Ja mela prvni ms mesic pred 12 narozeninama. Mela jsem klidne i ms 10dni. Srovnalo se mi to okolo 15-16roku. Do te doby jsem klidne mela ms po 3-4mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.4.16 20:24

@novakova.t Vim,ze to ma kazdy jinak..ja to mela prvne ve 12 a ze sem si to fakt uzila ale nezazila jsem prave, ze bych to mela vic jak tyden..proto me to znepokojilo. Rikala jsem si, ze by to mohlo byt tim nez se to srovna proste ty zacatky.Jen nechci nic zanedbat a nez zacnu plasit u doktora tak sem chtela zjistit jestli nema nekdo zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
19.4.16 20:34

Já to měla prvně v necelých devíti letech :nevim:.Vůbec nevím, jak donutím svojí dceru aby nosila vložku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.4.16 21:14

Měla jsem spolužačku, která to dostala krátce před 11. narozeninami. Někdo to má brzo, někdo to má později. Jako první bych se nebála se zeptat jejího pediatra a dle toho, co řekne on, se obrátit na dětskou gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.16 22:12

Prosím o pomoc

Ahoj prosím potřebuji pomoc, bylo mi 13 let a před spaním jsem dostala menstruaci. Mámě jsem to nedokázala říct prosím poraďte co mám dělat má si dát vložku na noc? Já nevím ale jinak předem děkuji za odpověď :) :mavam: ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
24.7.16 22:15

Upaluj si vzit vlozku nebo vzbud mamcu a ta ti ji da.Rano by taky mohlo maminku klepnout, az by videla lozni pradlo. :roll: Nemas se za co stydet, je uz z tebe velka zenska :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.7.16 23:08

@Fezomi to jsou otázky :roll: Mámě to řekni. Jinak ano, vložku si vezmi, máma to asi stejně zjistí, jestli si ji nevezmeš, podle postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.16 22:34

Ahoj, chtěla by jsem se zeptat.. Jaký je rozdíl mezi TAMPAX POKET PEARL a TAMPAX COMPAK PEARL?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.16 14:46

Budu ráda za každou odpověď :) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.16 21:29

Tak mě je čerstvě 12, první MS jsem dostala asi 2 měsíce před 12 narozeninami. Byla velice slabá, ale byla. Vložku do školy, proč ne, ale spodní prádlo- nevím, nevím 8o

• Citovat
  • Upravit
15575
15.10.16 23:18
@Anonymní píše:
Tak mě je čerstvě 12, první MS jsem dostala asi 2 měsíce před 12 narozeninami. Byla velice slabá, ale byla. Vložku do školy, proč ne, ale spodní prádlo- nevím, nevím 8o

tak když si spodní prádlo schováš k vložce, tak to nezabere o moc místa než ta vložka, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.17 18:34

Otazka

Nevím co mám dělat je mi 13 a ještě sem neměla MS je to normální? Moje mamka mi měla v 12 nevím co mám dělat prsa nemám žádný jen trochu pupínky :,( :,(

Příspěvek upraven 21.03.17 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.3.17 18:56
@Dodinka nwm píše:
Moje dcera má 13 a ješte nema prsa ale vubec žádné ani košíčky a zatím nemá chloupky ani v podpaží tak nevím kdy přijde MS pořadí někdo co mám dělat.
Navíc se mne ptá co má dělat že to chce nevím proč

spíš já ne? Nevěřím, že toto psala dospělá ženská :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí