Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jo tak, tak koukám, že z toho nic nebude.Asi slečně došlo, že jí to tady nesežrem ![]()
@natyber píše:No jo tak, tak koukám, že z toho nic nebude.Asi slečně došlo, že jí to tady nesežrem
Holky, vám vůbec nedošlo, že to byla citace z jiného příspěvku a holčina to jen špatně citovala a pak k tomu přidala svůj komentář.
Už jsem to dohledala byl to dotaz zakladatelky první příspěvek.
Já v jedenácti… Bylo to překvapení… Poslední MS jsem dostala 14.11.2013 a od té doby nic… Bojím se… Není to divný už skoro pět měsíců nic? P. S. je mi jedenáct. Prosím neptejte se co tu dělám že je mi málo… sháním dobré rady…
@KittyHello Neni to divne
Heled, MS se zpravidelni behem dvou let
Mas jeste cas ![]()
@anoli30
No jo teď už to vidím taky, tak proč nenapsala, že to nepsala ona a napsala co to plácám, každý se překoukne a Takhle napsané to fakt vypadalo divně ![]()
Ale v jiných diskusích např. psala: mě je jedenáct a první podprsenku jsem měla v jjedenácti a půl…
Ahoj holky, jen jsem se chtela na neco zeptat: posledni MS byla 23.2. A ja jsem ji zase dostala, jako normalne- je to divne? Rodice jeli na dovolenou, tak to nikomu nemozu sverit. Ale nastesti se uz v sobotu vrati. Diky ![]()
@jujík Divne to v tvem pripade neni, zatim se ti to srovnava
Nepravkdelny cyklus budes mit jeste asi dva tri roky ![]()