První menstruace u dívek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
27.3.14 17:39

Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat: moje kamarádka ještě nemá MS a je strašně zvědavá, co se to s ní děje a tak… nevíte, co jí mám říct? Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.3.14 17:46

@jujík Pravdu :lol: Kdyz to uz mas tak ji to vse nejak rekni ty ;) Hlavne pravdive :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.3.14 17:49

Mame se sejit o vikendu a rikala, ze si achysta otazky…:-( wtf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
27.3.14 17:55

@jujík No tak budes improvizovat ;) Kdyztak ji reknes ze jdes na zachod a zeptas se tady na emimi ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.3.14 18:07

Ok dik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.4.14 21:24

Ahojky holky, vím, že to tu nepatří, ale tady snad jedině dobře odpovíte. No, na hrudníku jsem si nahmatala takovou bulku, začalo bolet až tak, že jsem musela domů. Mamka mi na to řekla, že mi zatím rostou prsa. Když jsem zjistila, že to mám jen na pravé straně hrudi a ne na lvé. Pořád mě to bolí a kámošky si myslí' že by to mohl být nádor, nebo rakovina. Bojím se toho, prosím poraďte, co mám dělat???dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.4.14 23:27

@jujík No tak to nevim :nevim: Nemas fotku? Tam by to bylo lepe poznatelne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.4.14 23:28

Jo a spis ver mamce ;) Ta s tim ma prece jenom vetsi zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
3.4.14 07:10

To je jakoby uvnitř, takže se to může jenom nahmatat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
3.4.14 20:31

Já bych řekla, že to bude jen nežit, bolí to pekelně, pak to zarudne, může prasknout nebo prostě zmizí tak, jak se objevil.
Nádory co já vím nebolí a rakovina také ne (tedy v tomto stádiu), takže toho bych se nebála.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
5.4.14 17:18

Jak jsi popisovala prvně : bolí to pekelně, pak to zarudne, takto se to projevovalo. Ale už to skoro vůbec nebolí, ale když se toho dotknu, tak skoro brečím… :( ale jinak dik:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.5.14 18:35

nwm co to je !

**Ahoj holky! potřebovala bych tak trochu poradit: menzes mám tak 4 dny, dva dny nic a pak zase třeba týden. je to tak pořád, žádná přestávka. Nevíte, jak se podle toho dá určit délka cyklu? díííiky julča! :nevim: :srdce: :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
18.5.14 18:53

@jujík no a co na to doktor? S takovou hle divočinou bych tam byla dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.5.14 18:57

@jujík mrkla jsem letmo do tvých příspěvků a na tohle sis stěžovala už v březnu, řešilas to tehdy nějak? Na gyndujsi šla? Srovnalo se to nebo to máš od února furt takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.5.14 19:01

Já jsem to řekla zatím jenom internetu, protoze mamka, jak ji znam, by s tim nic nedelala. NIkdo jiny to zatim nevi, ale mozna se sverim kamaradkam. Mamka? ta by si URCITE myslela, ze se moc pozoruju… A k doktorovi s takovou kravinou? ani náhodou
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria