Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebovala bych se zeptat: moje kamarádka ještě nemá MS a je strašně zvědavá, co se to s ní děje a tak… nevíte, co jí mám říct? Díky:-)
@jujík Pravdu
Kdyz to uz mas tak ji to vse nejak rekni ty
Hlavne pravdive
![]()
Mame se sejit o vikendu a rikala, ze si achysta otazky…:-( wtf
@jujík No tak budes improvizovat
Kdyztak ji reknes ze jdes na zachod a zeptas se tady na emimi
![]()
Ahojky holky, vím, že to tu nepatří, ale tady snad jedině dobře odpovíte. No, na hrudníku jsem si nahmatala takovou bulku, začalo bolet až tak, že jsem musela domů. Mamka mi na to řekla, že mi zatím rostou prsa. Když jsem zjistila, že to mám jen na pravé straně hrudi a ne na lvé. Pořád mě to bolí a kámošky si myslí' že by to mohl být nádor, nebo rakovina. Bojím se toho, prosím poraďte, co mám dělat???dik
@jujík No tak to nevim
Nemas fotku? Tam by to bylo lepe poznatelne ![]()
Já bych řekla, že to bude jen nežit, bolí to pekelně, pak to zarudne, může prasknout nebo prostě zmizí tak, jak se objevil.
Nádory co já vím nebolí a rakovina také ne (tedy v tomto stádiu), takže toho bych se nebála.
Halka
Jak jsi popisovala prvně : bolí to pekelně, pak to zarudne, takto se to projevovalo. Ale už to skoro vůbec nebolí, ale když se toho dotknu, tak skoro brečím…
ale jinak dik:-)
@jujík no a co na to doktor? S takovou hle divočinou bych tam byla dávno…
@jujík mrkla jsem letmo do tvých příspěvků a na tohle sis stěžovala už v březnu, řešilas to tehdy nějak? Na gyndujsi šla? Srovnalo se to nebo to máš od února furt takto?
Já jsem to řekla zatím jenom internetu, protoze mamka, jak ji znam, by s tim nic nedelala. NIkdo jiny to zatim nevi, ale mozna se sverim kamaradkam. Mamka? ta by si URCITE myslela, ze se moc pozoruju… A k doktorovi s takovou kravinou? ani náhodou
![]()