První očkování u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
766
17.10.20 15:57

@Musinka45
Tak to nevím. Dominik chraptí, MuDra mě poslala po týdnu na ORL, když nezabral fenistil. A tam jsme nezjistili téměř nic. 😃 S doktorkou jsme se shodli, ze to má že střídaní počasí. Každopádně naše doktorka nám odložila očkování, nejdřív z toho důvodu, že šel zvonem a potom to chraptění a zvýšená teplota, kvůli zoubkům. Nechala bych se objednat na alergoligii, nebo někam. Není normální, že má měsíc rýmu a ona tě s tím nikam neposlala. A očkování určitě nepomůže. :roll: ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
17.10.20 17:20

Tak nevim, malej dostal 3 vakciny v jeden den a ani nepipl :nevim: je to dite od ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.10.20 21:24
@Musinka45 píše:
Zdravím prosím vás o radu, jaké jste dávali očkování svim miminkám? Jen 3 povinné? Nebo i ti co jsou zdarma nebo i ti placené? Já chci jen ti 3 povinné a paní MUDr mě nutí ať jsi dám i ty nepovinné.. Že do jedné nožky dá tu povinnou a do druhé nepovinnou.
Malá má 3 Měšice. Ještě nebyla očkována kvůli tranzuze krve co byla kvůli silné žloutenky které ji odbouravali červené krvinky. Tak očkovaní bylo posunuto jak malé budou 3 měsíce. Děkuji moc

Dobrý den. V žádném případě nikdy nenechte svoje dítě očkovat více než 1 dávkou vakciny v 1 den! například hexa + prevenar. Je to zbytečné a pouze se tím zvyšují nežádoucí účinky vakcín a snižuje se celková účinnost očkovací dávky.

Co se týče očkování já jsem dal všechno tedy povinné, nepovinné i placené.

Za mě vám doporučuji rotateq a prevenar, ale ve 14 denních intervalech. Jinak lékařka má pravdu v tom, že je to výhodné dítě takto očkovat, ale tak pro ní, aby měla méně práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.10.20 16:45
@Scara píše:
Tak nevim, malej dostal 3 vakciny v jeden den a ani nepipl :nevim: je to dite od ditete.

Tady prece ale nejde o pipnuti 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.20 14:06

Řeším naprosto stejný problém. Zda naockovat maleho i nepovinnými vakcinami či ne. Nemáte prosím děvčata k dispozici nějaký odborný článek o vakcinach na prostudování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.10.20 19:24

@Tekii projdi si web rozalio.cz
Jeden nahodny clanek urcite nebude na to udelat si o tom obrazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
26.10.20 14:06

Mám trochu jiný dotaz. Jakou má pediatr zodpovědnost za očkování mých dětí? Jde mi o to, že kdykoliv se o tom s doktorkou bavíme, zopakuje mi, že za to očkování má zodpovědnost a vyznívá to tak, že jí vystavuju možnosti nějakého postihu. Malé jsou 4 měsíce a čekáme na dokončení série vyšetření na neurologii, zatím to vypadá, že je v pořádku. Neuroložka to do zprávy přímo nenapsala, jen mi řekla, že pokud bude příští vyšetření v pořádku, můžeme začít očkovat. Dětská se tváří, že si to vymýšlím a že ona za to má zodpovědnost. Na očkování tlačí od začátku s tím, že ona je ten, kdo o tom rozhoduje a má za to zodpovědnost, ne odborný lékař. Moc nechápu, co se děje, u druhé dcery se taky čekalo, jak dopadnou vyšetření z neurologie a problém to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.10.20 14:37

@amalka3455 hmm, zajímavý, podle mě jen straší… nenech se do něčeho natlačit.
dotaz bych vložila do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
26.10.20 14:57

@Káťa19 Děkuji. Zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.20 07:37

@Káťa19 děkuji za tip :palec: nakonec po konzultaci s kamaradkama(zdravotní sestry) a po shlédnutí jednoho dokumentu o vakcinach, jsem se rozhodla nechat malému píchnout jen povinnou hexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.11.20 14:00

@Musinka45 Nechali jsme děti hexou naočkovat až v 6m a podle reakcí, co měly, to bylo sakra brzo:-( Kdybych se rozhodovala znova, poprvé očkuji až v 1 roce. Řešili jsme i s neurologem, ten mi vyloženě kladl na srdce, ať nikdy nenechám dětem dát zároveň dvě dávky a děti musí být 100 % fit, žádná lehká rýma apod. MMR zatím nemáme, ani nic dalšího.

S informací, co jsem si nasbírala i od různých dr., jsem si téma očkování uzavřela tak, že očkování je správné, ale ideálně by se měly nemoci očkovat jednotlivě (a ne 6 naráz), což bohužel najde a začít až kolem jednoho roku obzvláště u kojených dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
16.11.20 17:58
@Kifesto píše:
@Musinka45 Nechali jsme děti hexou naočkovat až v 6m a podle reakcí, co měly, to bylo sakra brzo:-( Kdybych se rozhodovala znova, poprvé očkuji až v 1 roce. Řešili jsme i s neurologem, ten mi vyloženě kladl na srdce, ať nikdy nenechám dětem dát zároveň dvě dávky a děti musí být 100 % fit, žádná lehká rýma apod. MMR zatím nemáme, ani nic dalšího.S informací, co jsem si nasbírala i od různých dr., jsem si téma očkování uzavřela tak, že očkování je správné, ale ideálně by se měly nemoci očkovat jednotlivě (a ne 6 naráz), což bohužel najde a začít až kolem jednoho roku obzvláště u kojených dětí.

Rozumny nazor, take ockuji az v roce, mmr ve dvou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.11.20 09:19
@Scara píše:

No tvl 8o 8o 8o to je na to sebrat doktorce diplom a matce dat par facek aby se probrala.

Prej ani nepipl :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
18.11.20 10:39

@Natálka26 Však co, doktorky dítě to není… Já dnes volala dětské s tím, že na neurologii máme vše ok a můžeme se objednat na první očkování a první co se sestra ptala, jestli ZASE budeme očkovat každou vakcínu zvlášť a jestli to nařídila neuroložka, nebo to chci já… :zed: Hledám jinou doktorku, snad tady někoho rozumného, kdo bere, najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.11.20 12:11

@amalka3455 jsou padlý na hlavu :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie