První stupeň a kontroly učitelek v šatnách

Pitaya1
14.3.23 17:36

První stupeň a kontroly učitelek v šatnách

Téma se začalo řešit v jiné diskuzi, ale zajímal by mě názor i jiných uživatelek.
Takže, vadilo by vám jako rodičům, kdyby na prvním stupni do školních šaten, sprch u bazénu, sprch na škole v přírodě, chodili děti kontrolovat učitelé opačného pohlaví? To znamená k holčičkám by chodil učitel a ke chlapečkům učitelka? Jako rodiče, postavili byste se za své dítě, kterému by to bylo nepříjemné a chtěli po škole, aby našla nějaké jiné řešení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18151
14.3.23 17:40

Nevadilo a nikdy by mě to nenapadlo řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
14.3.23 17:40

Nemám děti, takže je to jen teoretická odpověď. Ale kdyby to mému dítěti bylo nepříjemné, a u učitele stejného pohlaví se cítilo lépe a nevadilo by mu to, tak bych to zkusila se školou řešit. Kdyby to škola nezměnila, tak bych asi zkusila vymyslet řešení pro to dítě. Např převlekani na záchodech. To u nás před tv dělalo více holek, nechtěly se prevlekat ani před holkama stejného věku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.3.23 17:42

Tak mě by to vadilo. :oops:
Ne jen jako rodiči ale i jako dítěti. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65455
14.3.23 17:44

@Pitaya1 tak první stupeň je do 5.tridy, pochybuju, že by si nějaký pedagog vůbec dovolil jít do šaten opačného pohlaví u dětí v 5.tride.
A jako rodič… řešila bych to v momentě, kdyby to vadilo dítěti.
Jezdila jsem často s dětmi na plavání, v té 3.tride se už začínají stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
14.3.23 17:47

Ještě děti nemám, ale ano vadilo by mi, kdyby chodil do sprch u bazénu, nebo škole v přírodě kontrolovat děvčata učitel.
A teda doteď by mě nenapadlo, že se něco takového vůbec děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42487
14.3.23 17:49
@Karinkas píše:
Ještě děti nemám, ale ano vadilo by mi, kdyby chodil do sprch u bazénu, nebo škole v přírodě kontrolovat děvčata učitel.
A teda doteď by mě nenapadlo, že se něco takového vůbec děje.

Děje se to, že hochy kontrolují učitelky (hádejte proč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.23 17:50
@Havlova píše:

To některým lidem nevysvětlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42487
14.3.23 17:55
@Kelsey píše:
To některým lidem nevysvětlíš.

Budova prvního stupně, samá učitelka. Řev na klučičím záchodě. No, raději tam nikdo nepoleze, že. Pošle se pro fyzikáře do budovy druhého stupně (u nás tak 5 minut rychlé chůze). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
14.3.23 17:55

Vzhledem k personalnimu slozeni ucitelu v CR si neumim predstavit, jak by mela vypadat skola v prirode ci plavecky vycvik u chlapcu, kdyby me vadilo, ze na ne dohledne ucitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
14.3.23 17:57
@Pitaya1 píše:
Téma se začalo řešit v jiné diskuzi, ale zajímal by mě názor i jiných uživatelek.
Takže, vadilo by vám jako rodičům, kdyby na prvním stupni do školních šaten, sprch u bazénu, sprch na škole v přírodě, chodili děti kontrolovat učitelé opačného pohlaví? To znamená k holčičkám by chodil učitel a ke chlapečkům učitelka? Jako rodiče, postavili byste se za své dítě, kterému by to bylo nepříjemné a chtěli po škole, aby našla nějaké jiné řešení?

tak ve školních šatnách, kde se děti přezouvají a sundávají si bundu by m to nevadilo. U sprch a toho dalšího by mi nevadil učitel stejného pohlaví, jiného pohlaví přímo např. ve sprchách by mi to spíš vadilo. Resp. vím, že by to bylo nepříjemné dceři, ale zas nevím, proč by měl být dohled přímo ve sprchách :think: u syna by mi učitelka nevadila, neb by to nevadilo zatím jemu a dokážu si představit, co by tam ti kluci mohli vyvádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41511
14.3.23 17:59
@Petra Z píše:
@Pitaya1 tak první stupeň je do 5.tridy, pochybuju, že by si nějaký pedagog vůbec dovolil jít do šaten opačného pohlaví u dětí v 5.tride.

jj, dcera je ve třetí třídě a už stydění začíná, tam by mi učitel ve sprchách vadil. Učitelka u syna v první ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
@Havlova píše:

já se přiznám, že mě jako mámu by nenapadlo řešit, že jde učitelka k synovi. Pravda, že učitel u dcery už by vadil. :mrgreen: no moje dítě se stydí zhruba tak od třetí třídy a ve třetí a čtvrté měli ještě společné převlékání na tělák třeba a vím, že mému dítěti to vadilo hodně. Učitelku neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
@Petra Z píše:

Představ si, že si učitelka úplně normálně dovolí jít na plavání ke klukům do šaten i do sprchy. Že by kvůli tvému dítěti škola přijala nějakého osobního asistenta, co by se s ním chodil sprchovat a převlékat za plentu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.3.23 18:00
@J_Doe píše:
Vzhledem k personalnimu slozeni ucitelu v CR si neumim predstavit, jak by mela vypadat skola v prirode ci plavecky vycvik u chlapcu, kdyby me vadilo, ze na ne dohledne ucitelka.

Jde o plavecký výcvik. ;) lucence vadí, že je v ČR povinný, tak hledá, co všechno je na něm špatně. V diskuzi o plavání se shodla jen s jedním úchylem, tak hledá spřízněné názory jinde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí