První větší pád :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7142
17.8.11 14:30

První větší pád:-((

Ahoj holky včera muj malinkej brouček byl tak zběsilej, že sme u něj stáli 3 a hlídali, stejně jsme neuhlídali:-((( Po koupání a po Jídle už sem ho chtela dát do pelechu a jak sem si ho chtěla s gauče vzíz udělal žábu (skočil) přímo na to dřevěný opěrátko od gauče přímo na pusínku :cry: :cry: :cry: to bylo krve, nu hrozne, plakal malinko ani ne minutu a už by snad skákal znova:-( nevědela jsem kam se uhodil, videla jsem jen že teče krev ,tak sem byla přesvědčená , že kousnul do jazýčka, nebo bouchul do zoubku, v noci sem ho kontrolovala, třeba otok, nebo tak, pro jistotu sem i budila…vim nebylo to do hlavičky,ale i přesto…nu ráno, když sem se mu konečně bez pláče mohla podívat do pusinky, na jazyku nic nebylo, tak sem zjistila , že má dost natrhou uzdičku a já ted nevim co :nevim: radši jít k doktoru??? nebo dát na to heřmánek řepík? ledovat??? fakt nevim..poradíte??? Malej je v pohode, myslim, že už ani neví co se stalo, jí pije je veselej, jen nevim co s tou uzdičkou jestli se na to nedává neco speciálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
17.8.11 14:34

no jo, jsou to divočáci, ty naše děti. To prostě někdy uhlídat nejde :kytka: . Já myslím, že na uzdičku se nic nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

To bude dobrýýý… :mrgreen: :mrgreen:
A hlavně bude hůř. To je jenom začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992

Já nevím, ale asi bych zašla za dr. Znám jednoho klučinu, co spadl z endura, bylo mu mezi 2-3 roky, a uzdičku si natrhl či přetrhl, to nevím jistě, ale šili mu ji v nemocnici. Asi bych zašla za dr., aby na to mrkla, jestli je to maličko a zhojí se to samo nebo je potřeba nějaký zákrok či jak dobře zhojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.11 14:40

Neboj, utržená uzdička se nijak neléčí. Dokonce, pokud bývá příliš srostlá, tak se rozřezává, na tom byl kluk kámošky. Tudíž si vlastně sám provedl tu operaci. No pro klid duše můžeš zaskočit za mudr, ať to zkoukne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.8.11 14:41

zubař

Já ji mám sama přerušenou chirurgicky, kvůli mezeře mezi ředními zuby. Ale zákrok byl až v dospělém věku, protože kdysi zubařka řekl, že pravděpodobně si ji „zlikviduji“ sama při nějakém úrazu.
No na vašem místě bych jednoduše zavolala s dotazem zubařce nebo na chirurgii, ale zubař mi připadá mnohem vhodnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.8.11 16:05

dekuju za vysvětlení a uklidnení holky, jrozne ste mi pomohli, zítra teda zavolam pro jistotu zubaři a zkusim vyplachovat…mam tu jen šalvěj heřmánek nemam, mužu dát šalvej a nebo mam jit radši koupit ten heřmánek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 16:29

Lepší je řepík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.8.11 16:36
peggy.sl píše:
Lepší je řepík.

nebo řepík se chtěla napsat..to je fakt vid, ono na heřmánek bejvá dost alergie…a ta šalvěj teda ne-e???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 17:07
jajinka veverka píše:
peggy.sl píše:
Lepší je řepík.
nebo řepík se chtěla napsat..to je fakt vid, ono na heřmánek bejvá dost alergie…a ta šalvěj teda ne-e???

Já bych dala řepík, ten dávám na všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.8.11 17:50
peggy.sl píše:
jajinka veverka píše:
peggy.sl píše:
Lepší je řepík.
Já bych dala řepík, ten dávám na všechno. :mrgreen:

ok…díky:-) a sorry sem trapná,ale sem ještě vylekaná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.8.11 14:25

holky tak jsem volala zubaři, řikal že to nejspíš nic neni ale aby sme radšu přijeli. vše je ok :-) prej se to zpraví nemam na to dávat nic, prej si sám udelal chirurgickej zákrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.8.11 14:30

No vidíš, to je dobře, že to máte v pořádku a samo se to zhojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.8.11 18:21
Lakyna píše:
No vidíš, to je dobře, že to máte v pořádku a samo se to zhojí.

jj sem hroznĚ RÁDA ŽE MU NIC NENI KOBLÍŽKOVI:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák