Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
8.2.12 18:03

Ahoj holky, dlouho jste se tu neukázaly. :mavam: Zítra mě v 11:30 čeká NT screening, tak nám držte pěsti. A jak se jinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
8.2.12 18:39

Tak to budu na screening držet palečky! :) Já pořád výsledky ještě nevím, ale že čekáme mimi ví snad už všichni. A taky mi připadá,že se mi začíná zvětšovat bříško…no možná se zvětšuje spíš tuk, protože mi přijde,že přibírám i jakoby nad zadkem. Podle prvního sona jsem dnes 13+6. Jinak mám pár nových věciček: tašku na kočár a dětská ramínka na oblečení z ikey :mrgreen: Jo a tu rýmu jsem od přítele chytla, tak snad to nepřejde v nic jiného. papa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.2.12 15:03

Ahojky holky, vondrysku, tak co NT? Povidej prehanej… Ja tam jdu az ve stredu, tak uz se nemuzu dockat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.2.12 20:25

Ahoj holky, dřív jsem se na net nedostala… :roll: Celé vyšetření trvalo cca 20 min. UTZ dělal dr. přes bříško a všechno jsme krásně viděli na velkém monitoru. Pan doktor nejdříve našel tu nosní kůstku, pak měřil šíjové projasnění, pustil nahlas srdíčko :srdce: :dance:, změřil miminko od hlavičky k zadečku (7cm) a potom ještě zkoumal nějaké dvě věci (průtok krve v bříšku a to druhé si už nepamatuju :oops: ). Podle UTZ vše v pořádku a jelikož jsem na krvi byla už před 14 dny, tak všechna data hodil hned do PC a vytisknul nám zprávu se závěrem: screening negativní! :mrgreen: Jupííííí. Když jsem se ho ptala, jestli nám řekne pohlaví miminka, tak se začal smát a řekl, raději počkáme na UTZ ve 20. týdnu. :lol: Asi nechtěl věštit. No a s mimi jsme už 13 + 2 a ne 12 + 6, jak jsem původně myslela. Držím vám holky pěstičky ať vám to taky dobře dopadne!!!! Pak si můžeme porovnat hodnoty, které nám vyšly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.2.12 20:35

Teda vondrysku, to je krasne napsane :) uz se tesim az to budu mit za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.2.12 20:50

Akrim: to věřím, já už jsem se taky nemohla dočkat. :dance: No ale nervíky to byly teda, hlavně jsme přišli na řadu až o hodinu později, takže fantazie pracovala naplno..... 8o V pondělí mě čeká registrace v porodnici v Praze, musím tam přijít přesně ve 14. týdnu, jinak mám smůlu. Půjdu tam o dvě hoďky dřív, ale ani tak nemám jistotu, že mě vezmou, protože mají na den max. 12 maminek. 8o Dnes jsem mluvila po telefonu s paní, která má registraci na starosti a říkala, že včera se tam lidi málem porvali, prý sado maso. :pocitac: No manžel jít se mnou nemůže, tak si tam to své místečko budu muset obhájit sama. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.2.12 20:53

Teda o registraci v porodnici slysim poprve, to ja si i rikam, ze mi bude celkem jedno, kde budu rodit, hlavne aby bylo mimco v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
9.2.12 21:01

To je pražská specialita. :x Máme tady od nás kousek docela dobrou porodnici, ale pokud by bylo po porodu něco se mnou nebo s miminkem, tak jsem si jistá, že by se o nás dobře nepostarali. Mám vrozenou vadu ledvin a neví se jak to v těhu a hlavně při porodu zvládnou, takže proto jsme raději volili Podolí v Praze.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.2.12 21:46

Aha, tak to jo, to ja prave budu resit az podle toho kdy zacnu rodit a v jakem stavu s mimi budem, mam tu v okruhu tak 25 km 4 porodnice tak se uvidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
10.2.12 09:23

Ahoj holky :mavam: Vondrýsku, moc gratuluji k skvělým výsledkům na screeningu :potlesk: Jen se chci zeptat, jestli tomu dobře rozumím, tak drahá polovička může jít do ordinace se mnou? Jdeme poprvé toho 20.2. tak už se taky těším :) Jinak se omlouvám, že jsem sem nedala ještě tu slíbenou fotku té autosedačky, ale pořád to jaksi zazdívám :oops: O víkendu to už snad konečně pořeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
10.2.12 11:33

Holky, tak ja uz mam doma konecne kolebku, neodolala jsem a musela jsem ji slozit :) Je uzasna, uz se tesim, az v ni bude miminko :) Jinak co jsem se informovala na NT + screening v Brne, tak tam muze jit doprovod s tebou, uz se s drahym nemuzeme dockat, hlavne drahy, ten jeste mimco nevidel, jen na jednom obrazku z 5 tt, takze tam jeste nebylo co videt, ale ted… Ach, jak se tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
10.2.12 12:03

Ahoj holky,
jsem tu úplně nová a ráda bych se k Vám přidala do diskuze, v srpnu (17.8.) čekáme naše první miminko. Mám za sebou už screening I trimestru a výsledky vyšly dobře ( 1:22050), ale musím přiznat, že jsem ze všeho taková vyplašená a to budu mít letos 33 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
10.2.12 15:17

Ahojky Janulen, myslim, ze vyplasene jsme vsechny :) Ale docela prijemne :) Uz se nemuzu dockat, az budu citit pohyby, abych vedela ze je vse v poradku… Takhle to cekani mezi vysetrenimi u doktora je nekonecne… A co na screeningu? Rekli ti uz pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.2.12 09:24

Nettinko, šli jsme do ordinace společně. Myslím, že už s tím dnes nikde nemají problémy, ba naopak. Miminko je na UTZ moc hezky vidět, takže to bude krásný zážitek pro oba dva. :palec:
Vítám Janulen :kytka: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
11.2.12 11:14

Premyslely jste o monitoru dechu pro mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí