Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1922
17.1.12 11:21

Nettinko, tak užívej volna, taky by se mi nějaké hodilo, mám práce až nad hlavu :zed: A nezapomeň se věnovat taky sobě, protože na to pak nebude čas vůbec 8) Já budu mít postýlku ještě po mně, je v dobrém stavu, ale kopím novou matraci, tak na ty už jsem taky koukala, ale ještě jsem nevybrala. Místo zatím taky nemáme, chceme ještě na jaře udělat střechu a pak teprv bude ložnice a pokojíček, takže máme před příchodem čolka na svět ještě co dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
17.1.12 16:22

Ahojky holky, tak jsem dneska byla na kontrole a mam konecne prukazku a jsem presne 9 tt :) byla to parada sledovat, jak se prcek v brise mele, mimco bylo hrozne aktivni, doufam, ze ho to do narozeni prejde a bude krasne v klidu :) Jinak jsem byla zklamana, od noveho roku uz nejsou neomezene vychazky, jen max. 6 hodin denne :( no hruza nechapu co budu delat, asi se unudim, aspon, ze v lete uz budu na materske… jo a termin porodu mam 21.8.2012 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
17.1.12 19:28

Lucinko, s tou postýlkou to je krásný, že ji máte ještě po tobě! :potlesk: A Akrim tobě gratuluji k průkazce ;) Já si ještě musím počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
17.1.12 19:52

To jo jsem sestricce rikala, ze se na tehotenskou prukazku tesim jak na obcanku a ona, ze tohle uz je vyssi level :lol: ted si ji zrovna prohlizim a za chvilicku uz ji budu znat i po zpatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
18.1.12 07:36

Ahoj holky, tak já jsem průkazku dostala minulý týden v úterý, ale zatím je tam terpve jeden zápis :) Sestřička říkala, že ji mám u sebe nosit jako občanku :D ale hlavně, že mi k ní dali i rovnou pozvánku na SONO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
18.1.12 10:51

Ahojky holky, tak jsem se dneska rozhodla, ze zacnu hackovat :) treba mi pak zacne rychleji utikat cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
18.1.12 16:02
Akrim84 píše:
Ahojky holky, tak jsem se dneska rozhodla, ze zacnu hackovat :) treba mi pak zacne rychleji utikat cas…

Taky jsem nad něčím takový přemýšlela… :think: Protože jinak doma asi zblázním… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
18.1.12 19:23

Tak jsem dneska projela kolem galanterky a na hackovani zapomnela… Takze se to odklada na neurcito, za to me zacalo pobolivat v krku, takze caj a postel… Ach jo, snad to bude za chvilicku pryc a bude vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
20.1.12 18:11

Tak co dělá nachlazení? Doufám, že jsi ok. Já byla ještě včera úplně hotová :( Dnes už je to ale konečně lepší a mám už jen tu protivnou rýmu… V pondělí jdu na kontrolu, tak snad už budu v pohodě.. i když si říkám, že jen za 1.týden na nemocenské nedostanu ani korunu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.1.12 18:54

Tak ja uz konecne zase ziju, mela jsem trochu zvysenou teplotu, max 37,7, bolest v krku a rymu… Ryma jeste pretrvava, ale ostatni uz je snad s pomoci homeopatik nadobro pryc…
Jinak nachlazeny byl i pritel, ale ten mel teploty 39,5, tak jsem se celou dobu modlila, abych to od nej nechytla… No a jinak z vesela koukam na netu po tehotenskym obleceni a nejake uz jsem si i objednala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
20.1.12 19:15

Ahoj holky, tak to je dobře, že už jste skoro fit. mě se naštěstí žádná nemoc zatím nechytla, ikdyž trochu posmrkávám,ale to já pořád. Ale za to ten stres co jsem teď pár dní měla…chudák čolek :,( Ale snad je v pohodě. Jinak já se na sebe teď bojím cokoliv kupovat, protože si nedovedu představit, jak budu obrovská :mrgreen: ale napsala mi kamarádka, že by mi prodala svůj kočárek, tak ho asi vezmu. Stejně se nejspíš nikdo jiný nenabídne. je to Mutsy 4 rider podvozek, sportovní sedačka a autosedačka vajíčko,která na něj jde nacvaknout,akorát hlubokou korbičku bych si musela dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.1.12 20:18

Ahoj holky, tak už jsem z hor doma. :) Kromě šílené bolesti v krku, která trvala skoro celý týden, se mi nevyhnul ani průjem. :zed: To je hrůza, když si člověk nemůže nic vzít. Ale koukám, že každá z nás si něčím prošla. 8o
Na NT screening jsem objednaná 9.2., byla jsem i na tom genetickém pohovoru, kde mě dr. uklidnila, že by ta neléčená ŠŽ neměla miminko nijak ovlivnit. :dance:
Volala jsem gynekologovi, kdy že se uvidíme a on že až po tom 9.2. :x A já tak chtěla ještě na UTZ, aby viděla mimi. Zatím jsem ho viděla jen jednou. :? Tak to si teda ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.1.12 20:44

Je, tak to ja mam teda stesti, videla jsem mimco uz 3× :) ale jinak kdyz jsem se ptala kdy priste, tak taky rikal az po NT… Ale ja na nej jdu az v pulce unora a pak ma dr. dovolenou, ale uz se nemuzu dockat, az si dovezeme domu z NT dvd s miminkem :) to se na nej budu koukat snad porad :) Je, jak ja uz jsem natesena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
20.1.12 20:45

A az budem mit po NT a bude vse v poradku, tak to konecne vytroubime do sveta :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
23.1.12 16:46

Ahoj holky, tak jsem se radovala ze zazehneni nemoci zbytecne, je zpet. Noc byla tak hrozna, ze jsem rano vyrazila k lekari pro antibiotika, ale jak jsem prisla domu, tak se to zlepsilo, takze vyckam do zitrka a uvidim… No hruza a des, jen aby bylo mimco v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí