Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2549
14.1.12 17:22

No me taky nic nenabidl, ale koukala jsem se na to na netu a stejne se to plati, tak jsem si tam zavolala a objednala se tam sama… Uz se tesim, nahrajou mi tam ten ultrazvuk i na dvd, tak snad bude vse v poradku a my se budem pak doma kochat miminkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
15.1.12 10:44

Tak já zítra zavolám tomu svému gynekologovi a když se nebude tvářit, zkusím to ještě jinam :-) Mě čeká „větší“ sono na konci ledna, tak jsem zvědavá, co tím „větším“ je myšleno…že by už přes břicho? Jinak mám zatím doma jen 2 fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.1.12 15:05

Ahoj holky, ahoj Lucinko, zdravím vás z Krkonoš. :mavam: Jsme tady na týden s rodinkou. Sněží tady jako v pohádce. Já bohužel nelyžuju, ale i tak si to tady užívám. :dance:
Ve čtvrtek jsem byla u endo na krvi. Zatímco štítná žláza se zlepšuje, tak zase jaterní testy jsou dvojnásobně zvýšený. :cert: Musím být klidu a pokud se to nezlepší, tak budu muset na neschopenku. :(
Koukám, že brouzdáte po postýlkách a přemýšlíte nad jmény… :D Mě se líbí Natálka a Johanka a kdyby to byl chlapeček, tak to bude po tatínkovi Radovánek.
Jak se cítíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.1.12 15:29

Kočky, nezlobte se, že prudím, ale mám chlapečka narozeného v listopadu, už odrůstá z oblečků, kdyby jste některá měla zájem, tak tady je odkaz na FB bazárek, nebo mi písněte tady do zprávy ;) Bude toho hodně, myslím, že oblečky jsou krásný, kdyžtak koukněte do albíčka, jakej je to frája, pro mě by bylo fajn, kdybych měla nějakou stálou odběratelku. Pokud zájem nemáte, tak se nezlobte :mavam: A ať jsou prcci zdraví!
https://www.facebook.com/media/set/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
15.1.12 15:44

Vondrýsku budu držet palce, ať se testy zlepší :,( Na horách musí být krásně :) Já sedím dnes celý den doma a před chvílí jsem si schrupla, někdy na mě prostě padne únava a jsem úplně mrtvá, máte to taky? je tedy pravda, že v noci toho moc nenaspím :) Nad jmény jsme s přítelem trošku přemýšleli a kluk by mohl být Tobiáš, ale myslím, že si to do srpna ještě hodněkrát rozmyslím :mrgreen:
Lyrico: odkaz mi nefunguje, nevím proč, každopádně stejně ještě netuším, co to bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
15.1.12 16:17

Vondrýsku, taky držím pěsti a užívej hezky čerstvého horského vzdoušku ;) Já jsem teď krapet nachcípaná.. bolí mě v krku a mám zvýšenou teplotu. Sice žádná hrůza, ale stejně přemýšlím, jestli nemám jít zítra pro jistotu k doktorovi..? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
15.1.12 17:53

nettinko já bych tomu dr. minimálně aspoň zavolala a buď si tě pozve nebo aspoň řekne co dál. Říká se, že teplota se nemá podceňovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
15.1.12 21:02

Ahojky holky, tak ja byla o vikendu ve skole a snad jsou zkousky za zimni semestr za mnou… Ohledne veci, asi ani moc obleceni kupovat nebudu, mamka je do toho jako drak, tak na me toho uz moc nezbyde :) A jinak co se tyce zdravi, tak pokud chci Nettinko nachlazena, tak doporucuju vincentkove pastylky proti bolesti v krku, vincentku sprej do nosu a jitrocelovy sirup, to je tak vsechno co jako tehulka muzes a teplotu nad 38 bys mela resit, me doporucili paralen, ale je to asi jak ktery doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
16.1.12 07:28

Takže holky teplota ustoupila a já šla hezky do práce… Krk sice pořád zlobí, ale dá se to přežít. Vyzkouším ty pastilky ;) Jinak v noci jsem toho moc nenaspala…pořád jsem se budila a teď to tak taky vypadá.. jsem jak zombie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.1.12 08:53

Ahojky Nettinko, jestli muzu radit, tak se na praci vykasly dokud nebudes uplne zdrava, vem si treba tyden dovo, ale doktori mi rikali, ze nejhorsi je prechazeni nachlazeni v tehotenstvi… Vazne to chce do postele, caje a vylezt az budes 100% v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
16.1.12 10:45

Ahoj Akrim, nejspíš máš pravdu.. ale já jsem taková ťula, že je mi líto kolegyně, která by to tu sama horko těžko zvládala:( Ale vím, že musím brát v úvahu na 1.místě hlávně dítě. Jsem fakt zvědavá, kdy za mě najdou náhradu. Dneska na mě šéf zase tak nehorázně řval (já se teda nenechala - a pak to bylo ještě horší :zed: ), že si říkám, jestli mi ty nervy a stres za to stojí! Kdyby tady už sakryš někoho za mě aspoň měli, šla bych na nemocenskou IHNED. Ještě počkám na tu genetiku a nejspíš půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.1.12 14:46

Ja nevim, ted proste v prvni rade myslim na mimco a ostatni mi jsou ukradeni :) Zitra jdu k doktorovi a uz se nemuzu dockat, az zase uvidim mimusko :srdce: Jo a uz mam doma postylku :) je uzasna, mam hrozne nutkani ji slozit, ale bohuzel ted na ni doma nemame misto a drahemu by z toho asi preskocilo :) Vim, ze jsem hrozna, ale proste uz bych to mimco chtela mit doma, nebo ho aspon nejak citit, vzdyt na me to tehotenstvi jeste vubec nejde videt :( Citit pohyby… Hmmmmm uz aby to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
16.1.12 14:57

To já se pořád s radostí snažím držet trochu zpátky, ale stejně se těším. Jen mě děsí ty testy a všechno…to to nemůže být automaticky v pořádku? ;) Ale už jsem taky něco koupila…prací prášek na dětskou pokožku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
16.1.12 15:28

Tak to ja se raduju naplno :) Fakt si to uzivam… Porad koukam po vecech na mimco, ale snazim se drzet zpatky, ale s postylkou jsem se uz udrzet nemohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
17.1.12 10:58

Ahoj holky:) Tak jsem už přece jen na té nemocenské. Já už se taky nemůžu dočkat, až budu mít aspoň to bříško! 8) Hrozně bych se tím už chtěla chlubit..hihi:) Takže tě Akrim s tou postýlkou úplně chápu! Já bych měla nutkání na složení určitě taky :mrgreen: Každým dnem by měla už dorazit ta autosedačka, tak doufám, že nám ji dají hned ;) Užívejme si to holčiny, užívejme!! :) Já se jdu juknout taky na nějaký ty hadříky..mám teď doma času hafol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí