Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2549
29.12.11 21:33

Jasne, ze se podelim :) taky jsem tu uz toho procetla spoustu a cim vic toho ctu, tim mam vetsi strach :( Nejdriv jsem z toho byla zaskocena, ze se nam to povedlo na poprve, ale ted jsem strasne rada a taky jsme to na vanoce oznamili rodine a vsichni z toho meli ohromnou radost (ale rekli jsme jim, at to zatim drzi v tajnosti, ze stat se jeste muze cokoli) Dneska se me mamka ptala, kdy budu vedet, co to bude, aby vedela jakou barvu vecicek ma kupovat :) ach jo, tak nervozni jsem snad jeste nikdy nebyla… A co vy? Uz jste se koukali po vybavicce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
29.12.11 23:02

Ahoj holky, můžu se přidat? :mavam:
V říjnu jsem vysadila HA a vyšlo nám to, dalo by se říct, „na první pokus“. Je mi 21 a na mališké se moc těšíme.
Celé jsem si to pročetla a úplně Vám závidím, že jste už byly u dr., já jdu až 15.ledna, nevím, jak to vydržím. :zed:
Určitě dejte vědět, jak jste dopadly a tak, držím pěstičky, ať je vše v pořádku. ;)
Taky jsem si pročetla spoustu článků, jak jste psaly, o všem možném, ale lepší je číst jen o tom pozitivním, člověk si pak začne vše namlouvat a hledat na sobě i to nemočné.
Tak ať fazolky krásně rostou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.12.11 23:08

ahojky, presne jak rikas, ted se prevaluju a hrozne se bojim zitrejsiho ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.12.11 23:09

A 1macinka kdy mas asi termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.12.11 09:57

Tak tahat s lidma byses v těhotenství asi neměla, to je pravda. Maximálně by Ti možná mohli trochu odlehčit, dát jinou práci, nebo tu Tvou nějak zjednodušit a omezit. Ale to jen pokud bys chtěla a doma se nudila, proti neschopenkám jinak nic nemám :)

Jinak nám se taky povedlo na první pokus, antikoncepci jsem sice vysadila už asi před rokem, protože jsem nemohla najít žádnou, která by mi seděla. A jak jsme přestali používat kondom, tak se povedlo :) Ani jsem to tak brzy nečekala…

A ty diskuze o špatných koncích jsou hrozné, taky jsem tam jdnou zabrousila a pak nemyslela na nic jiného :(

Tak ať se vám daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 15:02

Tak uz jsem doma, na ultrazvuku vse v poradku, dokonce, jsem videla srdicko, bylo to nadherny :) ptala jsem se doktora na teplou vanu a na saunu. Rikal, ze vanu ani, saunu ne… No nevadi… Jo a jinak pracuji u zachranky, tam mi s praci nikdo mepomuze, v posadce jsme tri a vsichni musime pracovat na 150%… Takze neschopenku mam napsanou od 1.1.2012 :) Jsem to rikala mojemu a on ze kdy teda pujdu do prace, tak jsem mu rekla, ze za tri roky :) no zni to hrozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.12.11 15:50

Tak to máš dobrééé :mrgreen: To bych taky brala! Bohužel mám práci docela jednoduchou, jsem programátor, tak si to nemůžu dovolit. I když nevím co bych doma furt dělala. Ono 9 měsíců je docela dlouhá doba. Nejlepší by bylo jít do práce jen když se člověku chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 17:03

no to jo, je jak ja uz se tesim na dalsi ultrazvuk, az zase mimiska uvidim a mam slibeny na priste i tehotensky prukaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 17:05

Holky a premyslely jste o tom 3D nebo 4D ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.12.11 18:14

No předpokládám, že to asi nedělají jen tak někde, a muselo by se jet asi na nějaké specializované pracoviště, což nevím jestli by se mi chtělo, možná se spokojím s 2D fotkou :) Ty asi půjdeš, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 18:27

No prave ze nad tim silne uvazuju :) tenhle clanek me nadchl http://www.novinky.cz/…podobne.html Jsem z jižní moravy a do Brna jezdim normalne na nakupy, tak bych spojila prijemne s uzitecnym :) Jsem z toho tehotenstvi hrozne nadsena, jen by to nemuselo trvat tak dlouho, ja nevim, uz chci aby to na me bylo videt :) Chlubit se briskem :dance: a ono nic, kdybych ze sveho jidelnicku nevyskrtla vinko, nepridala tehotenske vitaminy a neprestala chodit do prace, tak bych rekla, ze se nic nezmenilo… Jake berete vitaminy? Me doktor doporucil Gravital + listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.12.11 20:09

Koukám, že si to naplno užíváš :mrgreen:
Na mě ještě ty mateřské pudy nějak nepřišly, na miminko se teda těším už od puberty a bylo plánované a chtěné, ale teď když ho čekám, tak je mi to nějak úplně jedno, až někdy musím před rodinou skoro hrát nadšenou :)
A vleče se to šíleně, to souhlasím :zed: Kdybych už měla aspoň po 3. měsíci, ale mám dojem, že tu hranici snad nikdy nepřesáhnu.
V kolikátém týdnu vlastně jsi? Já jsem teď 8+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 20:31

Ja jsem teprve 6+2 :) ale fakt se tesim, ted si prohlizim na netu tehotenske saty, jako vim ze mam jeste cas, ale mam rada vse pripravene, uz jsem si nejake vybrala, dala si je do zalozek a az se bude blizit teplo (nebo az budu vedet jak moc nakynu) tak si je objednam :) ale ted kdyz jsem na neschopence, tak se asi naucim plect nebo se ukousu nudou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.12.11 21:26

Ahoj holky,
Akrim: gratuluju, že je vše OK. :potlesk: Muselo to být fakt krásný. A byly to asi pěkný nervy co? Když ten doktor na to kouká, nic neříká a ty hltáš každý jeho pohled, vzdychnutí… :lol:
Jinak my jsme se snažili 10 měsíců, čekala jsem, že to bude sranda, no nebyla. :)

Já nad výbavičkou ještě vůbec neuvažuju, ale co jsem teda nevydržela, koukala jsem na kočárky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
30.12.11 21:35

Ahojky Vondrysku :)
Tak jak jsem videla mimco na ultrazvuku, tak to uz byla sranda, prvni co, tak jsem koukala, jestli je ta bublina vetsi nez minule a to byla, pak mi doktor ukazal srdicko a do byl nadherny pocit, nevim jesli bych to dokazala k necemu prirovnat :srdce: kdybych mela dost penez, tak bych si ultrazvuk poridila domu a koukala na nej kazdy den :) Na kocarky uz jsem taky koukala, dokonce uz mam i vybrany. U me vyhral tenhle http://www.postylky-hracky.cz/…nix/793.html# :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí