Poradna duly
Jana Čurdová
Jů to je ale šikovná stránka a ten kočárek je moc hezký.
Já jsem se zamiloval do modelu Jané trider formula strata, ale je dost drahý, takže to pravděpodobně nedopadne (23tis).
Pak se mi ještě líbí trojkolka od x-landeru, ale moc mě nezaujaly barvičky. Propátrám ještě tu tvojí stránku.
To je plánování, člověk ještě nemá nic jistýho a já už koukám po kočárku, ale to je asi normální ne?
Ja zacala koukat po vybavicce jeste nez jsme zacali planovat mimi
Udelali jsme si hezky vecer s kamaradkou a koukali na veci na mimina, takze spoustu vecicek uz mam vybranych, jen cekam az bude ta spravna doba to objednat… Kdyz jsme oznamili nasim ze budou prarodice, tak tatka hned zacal planovat, ze musi zabezpecit krb a bazen, tak jsem mu rekla, ze na to ma opravdu casu jeste dost ![]()
Ten kočárek je krásný
Mě se líbí takové ty pidi malinké, co vypadají jak autosedačka na kolečkách
, ale ty jsou právě docela drahé. To bude stejně tolik výdajů, že asi zkusím spíš shánět věci od nějakých známých, kteří třeba děti měli, protože to se nezdá, ale vanička, oblečení, židlička ke stolu, bryndáčky, dudlíky, hračky, autosedačka, kočárek, postýlka, a bůhví co ještě ![]()
Naši už budou mít čtvrtý vnouče, takže to tak neprožívají, ale tipuju, že jen co mamka objeví nějaký hezký mini věcičky, tak neodolá.
Největší radost (teda až po manželovi) měla moje kamarádka, která předevčírem porodila holčičku. Budem vozit spolu.....
(teda ťuk ťuk, pokud vše dobře dopadne).
Určitě všechno dobře dopadne
Kamarádce závidím, taky bych strašně chtěla holčičku! Bohužel mám spíš tušení na chlapečka
Jaké pohlaví byste chtěly?
No prave u toho kocarku co jsem si vybrala, tak je adapter na ktery jde nasadit autosedacka stejne znacky a je to ![]()
No ale to asi nebudeš moct používat jako klasický kočárek, třeba v dešti a tak… to možná na léto takové vozítko. Takže budeš asi stejně kupovat obojí, ne?
tady jsem to nasla nafocene na nejakych strankach http://www.gumtree.com/…lux/92229922 na druhe fotce je nasazena autosedacka na podvozku. Prijde mi to jako kocarek, nemyslim si, ze bych s tim jezdila takhle porad, ale treba na cestovani nebo nakupy mi to prijde uzasne.
Joo, tak to je paráda, to právě vypadá jako normální kočárek
Kdyby na to byla i nějaká plachtička do deště, tak bych to klidně používala pořád a koupila jen tu autosedačku a podvozek
(jestli to takhle prodávají)
to myslim ze ne, ale zase mi ten kocarek neprijde nejak drahy, autosedacku k tomu maji asi za 1200 takze celkem rozumna cena
ale zase nevim, jestli by se ti jen do te sedacky vlezlo pulrocni dite s fusakem… (to vis, uz planuju zimni prochazky) k tomu asi bude zapotrebi i hluboky kocar, aspon si to tak nejak predstavuju ![]()
Já bych taky raději holčičku.
Ale nejdůležitější je samozřejmě, aby bylo mimi zdravé. ![]()
tak to me je to celkem jedno, rada bych mela parecek a v jakem poradi mi je celkem jedno
docela bych to brala i najednou, ale na dvojcatka to nevypada, ani zadne v rodine nemame, ale nekdo to zacit musi ![]()
Ahoj kočky,
tak kdepak jste? Já jdu zítra v 17:30 na ultrazvuk, tak mi držte pěsti. ![]()
Ahojky, urcite budu drzet pesti, ja kdyz byla naposled u doktora, tak jsem si rikala, ze se musim priste objednat na rano, protoze to cekani az do odpoledne je hrozne dlouhe
No a pak jsem videla tlukot srdicka a na vsechno zapomnela a jdu zase odpoledne
Zitra budu drzet pesti a nezapomen napsat co a jak ![]()