Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
3.1.12 19:34

Ahojky, tak jsem se vrátila z ultrazvuku a viděla jsem :srdce: . Bylo to super,mám i fotečku. :D Je to fakt bezva pocit a doufám, že i nadále bude všechno v pořádku.
Poslední MS jsem měla 7.11., takže bych měla být dnes 8+1, ale doktor říkal, že to vypadá, že jsem otěhotněla později a jsem pravděpodobně 7+2. :nevim:

:kytka: Doufám, že je vám dobře a že je vše OK. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
3.1.12 20:40

Je tak to je fajn, ze je vse v poradku :) Taky jsem byla z toho srdicka nadsena :) Nejuzasnejsi pocit, co jsem kdy mela… (zatim) Ja bych mela byt zitra 7 tt, tak to jsme na tom podobne, pocitali jsme to s doktorem podle data poceti, ale zovna v te dobe jsme se s drahym nejak rozjeli, tak tam mam takove 4 dny, pry presneji uvidime az na dalsim ultrazvuku, ale uz se nemuzu dockat. Jo a od dnesniho rana mi zacina byvat spatne, jako nic kritickeho, da se to prezit, ale uz mi bylo i lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.1.12 16:07

Holky ahoj, nějak jsem sem zabloudila, budu rodit v září (pravděpodobně)…jen mě zaujal ten váš rozhovor o autosedačkách…pozor na to, do autosedačky dávejte mimčo jen na nezbytně nutnou dobu…možná je to pěkný, ale neni to úplně ideální pro vývoj

• Citovat
  • Upravit
2549
7.1.12 20:39

Ahojky,
tak jsem dnes nastudovala snad vsechno o NT screeningu a jdu do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.1.12 20:51

To, co píše Izz je vlastně asi pravda, protože jsem četla, že ani šátek na nošení dětí není ok, protože to dítě je tam schoulené a nemá narovnané zádíčka. V té autosedačce to bude asi podobné.
Jinak gratuluju všem, kteří viděli srdíčko. Mě se ho doktorka snažila ukázat několik minut, ale ten monitor byl na mě daleko a ještě byl natočený, takže jsem nic neviděla. A když jsem se pohla, abych byla blíž, tak se to na té obrazovce celé rozvlnilo, že jsem neviděla už vůbec nic a ona to pak znovu hledala. Ale důležité je, že tam bylo, věřím, že mi nekecala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.1.12 20:52

… teda já jsem jí pak zalhala, že už ho vidím, protože jinak by se chudák snažila furt dál :oops: Bojíte se porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.1.12 19:14

porodu? Ani nevim, asi jo… Ale rikam si, ze to zvladly jine, tak to zvladnu taky :) Ale k porodu jeste dlouha cesta, hlavne to leto s brichem asi bude zahul… Holky, pozorujete uz nejake zmeny na tele? Ja mam jen o kapku vetsi prsa, jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
8.1.12 19:51

Já jdu 17.1. do Gennetu do Prahy na ty genetické testy, tak mi doktor říkal, že mi tam udělají jak prvotrimestrální screening (12. týden), tak i tripple testy. Kvůli té štítné žláze, chce aby mě prohlídli jak nejvíc to půjde.
Jinak nad porodem zatím nepřemýšlím, teď mám spíš nervíky z těch různejch testů, aby bylo vše OK. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.1.12 12:06

Tak jsem se objednala na 18.2 do Prenatal u na NT+screening, uz se nemuzu dockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
10.1.12 09:31

Ahoj holky :mavam: Všem vám moc gratuluji:) Já si dělala test na štědrý den a k mé radosti vyšel pozitivní, takže takový další dáreček od Ježíška;) Jelikož můj gynekolog přes svátky neordinoval, tak jsem s potvrzením musela počkat do nového roku. A konečně 2.1. mi pan doktor potvrdil těhotenství (6. týden) a dal mi mou první rentgenovou fotečku! :dance: Jsem z toho hrozně moc nadšená a doufám, že bude i nadále vše ok;)Dnes jdu zase na kontrolu, jsem zvědavá, jestli mi už bude dělat ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
10.1.12 18:29

Ahojky Nettinko, tak jak to dopadlo u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
10.1.12 19:18

Dopadlo to dobře, až na malou cistu někde na levé straně… Ale pan doktor říkal, že se tím nemusím znepokojovat. Viděl už bít i srdíčko:)a u toho mi říká: „jen se kdyžtak běžte vždycky před prohlídkou vyčůrat,protože takhle je to teď trošku zamlžené..abych tam jedno náhodou nepřehlédl“ :mrgreen: A jsem v 6+4 (jen 3 dny za tebou Akrim,viď?;)). Zítra se mám objednat na genetice.. Jinak mám už druhou fotečku a to jsem panečku koukala, jak se to po týdnu změnilo :D Zato u mě kromě bolavých a lehce naběhlých prsou zatím žádná změna..ani nevolnosti nemám, jen jsem sem tam krapet malátná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.1.12 20:19

Ahoj holky, samé pozitivní zprávy, to je dobře. :) Vítám tě Nettinko mezi námi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
10.1.12 20:31

Ahojky Nettinko, to jsem rada, ze to dobre dopadlo, Ja jsem zitra 8 tt :) uz se nemuzu dockat :) ale termin pisu podle prvniho UTZ kdy doktor rikal, ze to vypada na 5+1 jelikoz jsem MS mela naposled zacatkem rijna :)Vcera mi bylo dopoledne spatne, dneska nic, tak jsem zvedava co zitra :) Jinak se na PN hrozne nudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
11.1.12 08:47

Ahoj holky :) Tak jsem se dnes objednala na tu genetiku a mám dojít 20.2. tady v Olomouci 8) Jáááj jsem zvědavá jak nikdy! ;) Tu nudu na PN ti Akrim nezávidím…Já dělám v kanceláři, takže můžu být v práci. A jak ti dneska tedy je,co? Doufám, že v pohodě ;) A tobě Vondrýsku špatně ještě nebývá? Jinak jsem se teď koukala na ten kočárek, co sis Akrim vybrala a je celkem dobrá náhoda, že když jsme se včera s přítelem na kočárky dívali, tak mě zaujal ten samý, jen ne zelený, ale tmavý :lol: Pak se nám ještě líbí takové ty „starší“ s většími koly, ale ty se bohužel pohybují kolem 20tis :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí