Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak jsem se vrátila z ultrazvuku a viděla jsem
. Bylo to super,mám i fotečku.
Je to fakt bezva pocit a doufám, že i nadále bude všechno v pořádku.
Poslední MS jsem měla 7.11., takže bych měla být dnes 8+1, ale doktor říkal, že to vypadá, že jsem otěhotněla později a jsem pravděpodobně 7+2. ![]()
Doufám, že je vám dobře a že je vše OK. ![]()
Je tak to je fajn, ze je vse v poradku
Taky jsem byla z toho srdicka nadsena
Nejuzasnejsi pocit, co jsem kdy mela… (zatim) Ja bych mela byt zitra 7 tt, tak to jsme na tom podobne, pocitali jsme to s doktorem podle data poceti, ale zovna v te dobe jsme se s drahym nejak rozjeli, tak tam mam takove 4 dny, pry presneji uvidime az na dalsim ultrazvuku, ale uz se nemuzu dockat. Jo a od dnesniho rana mi zacina byvat spatne, jako nic kritickeho, da se to prezit, ale uz mi bylo i lip ![]()
Holky ahoj, nějak jsem sem zabloudila, budu rodit v září (pravděpodobně)…jen mě zaujal ten váš rozhovor o autosedačkách…pozor na to, do autosedačky dávejte mimčo jen na nezbytně nutnou dobu…možná je to pěkný, ale neni to úplně ideální pro vývoj
Ahojky,
tak jsem dnes nastudovala snad vsechno o NT screeningu a jdu do toho!
To, co píše Izz je vlastně asi pravda, protože jsem četla, že ani šátek na nošení dětí není ok, protože to dítě je tam schoulené a nemá narovnané zádíčka. V té autosedačce to bude asi podobné.
Jinak gratuluju všem, kteří viděli srdíčko. Mě se ho doktorka snažila ukázat několik minut, ale ten monitor byl na mě daleko a ještě byl natočený, takže jsem nic neviděla. A když jsem se pohla, abych byla blíž, tak se to na té obrazovce celé rozvlnilo, že jsem neviděla už vůbec nic a ona to pak znovu hledala. Ale důležité je, že tam bylo, věřím, že mi nekecala ![]()
… teda já jsem jí pak zalhala, že už ho vidím, protože jinak by se chudák snažila furt dál
Bojíte se porodu?
porodu? Ani nevim, asi jo… Ale rikam si, ze to zvladly jine, tak to zvladnu taky
Ale k porodu jeste dlouha cesta, hlavne to leto s brichem asi bude zahul… Holky, pozorujete uz nejake zmeny na tele? Ja mam jen o kapku vetsi prsa, jinak nic…
Já jdu 17.1. do Gennetu do Prahy na ty genetické testy, tak mi doktor říkal, že mi tam udělají jak prvotrimestrální screening (12. týden), tak i tripple testy. Kvůli té štítné žláze, chce aby mě prohlídli jak nejvíc to půjde.
Jinak nad porodem zatím nepřemýšlím, teď mám spíš nervíky z těch různejch testů, aby bylo vše OK. ![]()
Tak jsem se objednala na 18.2 do Prenatal u na NT+screening, uz se nemuzu dockat ![]()
Ahoj holky
Všem vám moc gratuluji:) Já si dělala test na štědrý den a k mé radosti vyšel pozitivní, takže takový další dáreček od Ježíška;) Jelikož můj gynekolog přes svátky neordinoval, tak jsem s potvrzením musela počkat do nového roku. A konečně 2.1. mi pan doktor potvrdil těhotenství (6. týden) a dal mi mou první rentgenovou fotečku!
Jsem z toho hrozně moc nadšená a doufám, že bude i nadále vše ok;)Dnes jdu zase na kontrolu, jsem zvědavá, jestli mi už bude dělat ultrazvuk…
Dopadlo to dobře, až na malou cistu někde na levé straně… Ale pan doktor říkal, že se tím nemusím znepokojovat. Viděl už bít i srdíčko:)a u toho mi říká: „jen se kdyžtak běžte vždycky před prohlídkou vyčůrat,protože takhle je to teď trošku zamlžené..abych tam jedno náhodou nepřehlédl“
A jsem v 6+4 (jen 3 dny za tebou Akrim,viď?;)). Zítra se mám objednat na genetice.. Jinak mám už druhou fotečku a to jsem panečku koukala, jak se to po týdnu změnilo
Zato u mě kromě bolavých a lehce naběhlých prsou zatím žádná změna..ani nevolnosti nemám, jen jsem sem tam krapet malátná.
Ahoj holky, samé pozitivní zprávy, to je dobře.
Vítám tě Nettinko mezi námi. ![]()
Ahojky Nettinko, to jsem rada, ze to dobre dopadlo, Ja jsem zitra 8 tt
uz se nemuzu dockat
ale termin pisu podle prvniho UTZ kdy doktor rikal, ze to vypada na 5+1 jelikoz jsem MS mela naposled zacatkem rijna
Vcera mi bylo dopoledne spatne, dneska nic, tak jsem zvedava co zitra
Jinak se na PN hrozne nudim…
Ahoj holky
Tak jsem se dnes objednala na tu genetiku a mám dojít 20.2. tady v Olomouci
Jáááj jsem zvědavá jak nikdy!
Tu nudu na PN ti Akrim nezávidím…Já dělám v kanceláři, takže můžu být v práci. A jak ti dneska tedy je,co? Doufám, že v pohodě
A tobě Vondrýsku špatně ještě nebývá? Jinak jsem se teď koukala na ten kočárek, co sis Akrim vybrala a je celkem dobrá náhoda, že když jsme se včera s přítelem na kočárky dívali, tak mě zaujal ten samý, jen ne zelený, ale tmavý
Pak se nám ještě líbí takové ty „starší“ s většími koly, ale ty se bohužel pohybují kolem 20tis ![]()