Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
23.1.12 17:14

Ahoj holky :) . Akrim, nezávidím a držím pěsti, ať jsi brzy v pořádku. Já byla dnes na kontrole a doktor mi nemocenskou prodloužil o týden. Že mi doporučuje klid. Ale vycházky mám taky, tak je to v pohodě 8) Cítím se už lépe. Ale pociťuju už sem tam nevolnosti… i když přímo nezvracím, tak se mi často natahuje:( a jsem malátná. Takže jsem za to týdenní volno vděčná. Ještě týden a mám průkazku..Hurááá! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
23.1.12 17:47

Akrim budu držet palečky, jen se drž. Ono není snadné se těm bacilům vyhnout,pořád někde někdo chrchlá… :? Ale určitě to bude v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
26.1.12 22:53

Tak to vypada, ze po nemoci uz je jen ryma a sem tam pokaslavani… ATB jsem nakonec nebrala, nejak se to zacalo postupne zlepsovat, jen ten nos kdybych nemela porad ucpany… No a jinak zacinam pozorovat, ze mi jsou nejak tesnejsi kalhoty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
27.1.12 08:01

Jéé to jsem ráda, mě jsou taky těsnější,no…pásek mám o dirku dál už od Vánoc a zdá se mi, že prsa taky trošku zase rostou, už by to mohlo přestat. Nevím, jak si může někdo dobrovolně nechat zvětšovat prsa :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
27.1.12 10:43

No jelikoz ja mam svoje prsa male, tak se docela tesim, az narostou, jako poskocily jen o trosicku na zacatku a ted uz zase nic :/ ale dam jim jeste sanci :) jinak uz se nemuzu dockat, az mi povyskoci bricho, uz bych ho hrozne chtela, ale zase se bojim abych nepribrala moc… No hrozny problemy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
28.1.12 14:36

Ahoj holky :)Já mám zase opačný problém…Prsa mám celkem velký, tak se děsím, abych neměla kozy jak vozy! :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
28.1.12 17:14

Ahoj holky, mě se z jedniček vyklubaly dvojky, takže mám radost. :potlesk: no a i bříško mi trochu vyrostlo. Bude některá z vás rodit v Praze nebo jste z jiných koutů ČR? :) Zatím mi je pořád dobře, jen když jsem dnes 2 hoďky žehlila, tak mě pak bolel podbřišek a od tý doby odpočívám. V týdnu jsem byla na krvi kvůli NT screeningu. Už se těším až ho budu mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
28.1.12 21:14

Ahoj, já bych rodila pravděpodobně v Plzni ve fakultce. Jinak prsa bych řekla,že jsou skoro 4. Dnes jsem v noci nevěděla, jak si lehnout, všude prsa :mrgreen: Taky jsem byla na screeningu a už jsou výsledky krve i SONO mám za sebou, ale výsledek mi neřekli, prý potrvá několik dní než to dr. odečte…nevím,proč to tak trvá :,( Jinak se tak cítím dobře, dnes jsem byla na spinu a zítra půjdu asi taky, ale nejezdím jako dřív, spíš si tak na pohodu šlapu, ani se moc nezapotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
29.1.12 11:58

Ahoj, já jsem z Olomouce, tak budu rodit určitě tady.. Jinak screening mě čeká až 20.2. Dnes jsem se vzbudila ve 4hod.ráno a docela dost mě bolelo břicho.. Nejdříve jsem se polekala, ale pak mi došlo, že to určitě bude tou hroznou zácpou :zed: Co se aktivit týče, tak se chystám chodit od příštího týdne plavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
29.1.12 15:37

Luci, a jak ti dělali ultrazvuk přes bříško nebo vaginálně? A jak dlouho to trvalo? Někde jsem tu četla, že mu výsledky řekli hned, někde právě až po několika dnech. To je pak hrozný čekání. :roll: Tak držím pěsti, ať je mimi v pořádku! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.1.12 15:54

Vondrýsku, když jsem byla na screeningovém SONO poprvé, tak mi vzal dr. přes bříško, ale říkal, že čolek je v poloze, kdy nedokáže ty parametry pořádně prohlédnout a pozval mě za týden. Za týden bylo teď ve středu, byl tam jiný dr. a vzal mě přes bříško a říkal, že mám asi dělohu hodně zakloněnou a vzal mě i vaginálně, nakonec tam oba parametry našel a teď čekám až to dají do kupy s tou krví. Zítra tam zavolám. Zároveň jdu zítra na SONO, ke svému gynekologovi, mělo by to být nějaké „velké“ SONO, nevím co tím myslel,jestli to, že mě vezme poprvé přes břicho nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
29.1.12 15:58

Jo a jinak to netrvalo dlouho, ale bylo toho vidět už hodně, 5 prstů, mozkové hemisféry,… je to hustý :) a za pěsti děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
29.1.12 20:10

Ahojky, tak uz jsem skoro jako rybka a dala jsem se do hackovani :) Uz mam cepicku pro mimco a ted zkousim jednu pro me :) Jinak ja se rozmyslim mezi porodnici v Breclava a Brnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
31.1.12 17:42

Ahoj holky :)Tak huráá mám průkazku doma ;) Testy mi dopadly dobře, akorát jsem teda prý chudokrevná a mám málo železa :( Tak mi na to pan doktor napsal nějaký prášky a prý mi po nich může bývat špatně…Tak to jsem fakt happy. Jinak mám novou fotečku a mrňous už vypadá jak mimi!! :mrgreen: No jsem nadšená :) Lucinko jak jsi dopadla, už víš? A Akrim klobouk dolů, jsi šikovná, že si to háčkování tak dáváš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
31.1.12 20:20

Ahoj holky, tak jsem dneska nečekaně byla na UTZ. Od té soboty mě bolel podbřišek, tak jsem včera volala dr. a pozval si mě na dnešek. Naštěstí je vše v pořádku, mimi má 5cm a jsme 11 + 4. Dostali jsme taky fotečku a přesně jak píše Nettinka, už vypadá jak mimi 8o :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí