Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1507
12.1.12 13:38
Akrim84 píše:
To jo, sice jsme mimco planovali az na jaro, ale i tak mame radost. Predevcirem jsme se s pritelem dokonce bavili o jmenech… Jsem maximalne stastna :)

Moc Ti to přeji. :) Ono je možná někdy lepší, když mimiško přijde samo, než se pak nervovat, že se nedaří…
A jaké máte vybrané? :) My máme ve jménech jasno už snad od prvního pozitivního testu. :D Buď Natalie nebo po tatínkovi Jakub. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.1.12 13:43

To jo, jsem si prave rikala, ze se nam to stejne nebude hned darit, tak ze to nechame na prirode a od jara to zacnem resit no a ono to vyslo na prvni pokus :dance: Jinak kluk bude taky po tatinkovi Karel a holcicka jeste nevime, libi se nam Anna nebo Marie, ale zase by mela svytek a narozeniny blizko u sebe, tak uvidime… V unoru jdeme na NT+screening a tam by nam uz meli rict, co to bude, tak pak to budeme resit dal :) Jinak je nam celkem jedno co to bude, docela bych i brala dvojcatka, pekne parecek a bylo by :)Ale hlavne aby mimco bylo zdrave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
12.1.12 13:51
Akrim84 píše:
To jo, jsem si prave rikala, ze se nam to stejne nebude hned darit, tak ze to nechame na prirode a od jara to zacnem resit no a ono to vyslo na prvni pokus :dance: Jinak kluk bude taky po tatinkovi Karel a holcicka jeste nevime, libi se nam Anna nebo Marie, ale zase by mela svytek a narozeniny blizko u sebe, tak uvidime… V unoru jdeme na NT+screening a tam by nam uz meli rict, co to bude, tak pak to budeme resit dal :) Jinak je nam celkem jedno co to bude, docela bych i brala dvojcatka, pekne parecek a bylo by :)Ale hlavne aby mimco bylo zdrave…

Přesně tak. :D Ono to přijde, když to tak nějak „neřešíš“. :D
Tak to jsme tak nějak neřešili, vybrali jsme jména, co se nám líbí, asi se kuknu, kdy mají svátek. :D
My bychom měli jít taky nějak v únoru, už se moc těším. :dance: Já nejsem zrovna ten fanoušek dvojčátek, ale máme potvrzeno, že je tam jedno mimiško. :) Tak tak, ať je to holka či kluk, hlavně ať je zdravučké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
12.1.12 18:07

Ahojky:) Jůůů ten dopis je super! :potlesk: ..Macinko doporučuju;)S těmi jmény je to taky gól! Přítel chce totiž Natálku a já chtěla pro kluka Jakub (po tatínkovi) :lol: Mu se to ale moc nezamlouvá, tak právě teď vede Matyášek:)Holčička se mi ještě líbí Ema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
12.1.12 18:11

Holky, ještě bych se chtěla zeptat..Jak to máte se sexem? Většinou jsem totiž četla, že je to v prvním trimestru docela nebezpečné :think: Nerada bych udělala cokoli, co by mohlo mimišku ublížit…Tak má teď přítel krapet útrum no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.1.12 18:30

Tak jsem dneska nakoupila postylku :) Ale po domluve s pritelem, byla na aukru za velmi rozumnou cenu, tak jsem neodolala :) Jinak na sex jsem se ptala doktora a ten mi rikal, ze muzeme, pry zadna divocina, ale ze v tom nevidi problem. Jedine co mi v tehotenstvi zakazal, tak je sauna… Uz se nemuzu dockat uterka, az dostanu tehotenskou prukazku. Co vy? Uz ji mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
12.1.12 20:52

Já se na postýlku dívala zrovna dnes a našla jsem jednu moc hezkou.. Na kolik tě přišla na tom aukru? Já mám dostat průkazku na další kontrole - 31.1. Už aby to bylo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.1.12 21:03

Posílám na ni odkaz http://aukro.cz/…9484136.html ne 1400, coz mi prijde luxusni cena :) zvlast jeste s tim prislusenstvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
12.1.12 21:04

Jinak jsem koukala i po nejake kolibce, ale nic jsem nenasla, nechci nejakou drahou, jsem si rikala, ze nejakou zachovalou, za bych si ji pekne obrousila, prelakovala… To vite, sposta casu na PN :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
13.1.12 21:04

Pěkně s těmi jmény. :D Matyášek je taky pěkné. ;)
Jůůů, hned jsem zkoukla tu postýlku… :palec:
Já už mám průkazku pěkně doma, dostala jsem ji hned na první kontrole a už ji mám prostudovanou i pozadu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
14.1.12 10:06

Hezoučká postýlka :) Včera jsme jeli s přítelem do Prahy a mrkli jsme se do Ikey..jste mě měli vidět,když jsme se dostali do dětského oddělení! :mrgreen: Nádhera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
14.1.12 10:29

Mě zatím zaujala tady ta postýlka: http://postylky.heureka.cz/…fari-zirafa/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
14.1.12 16:26

Ahoj holky, tak se k vám přidám. Termín porodu cca 10.8.2012 :) Těším se a zároveň bojím, ani jsem to ještě moc lidem neřekla, jenom rodině. Jak jste se pochlubily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
14.1.12 16:36

Ahojky, u nas to vi rodina a v praci, jinak cekame az po prvnim trimestru, ale je to hrozny, jak se premaham, abych to nevykecala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
14.1.12 17:09

No právě,já už bych to taky ráda, řekla, ale ještě to odkládám. V práci to zatím taky neví,možná to řeknu příští týden nebo koncem ledna. Četla jsem si teď o tripple testu a prvotrimestrálním vyšetření. Můj gynekolog mi prvo nenabídl, mluvil jen o vyšetření v 15 týdnu, takže myslel určitě až tripple…myslíte,že mu mám zavolat a zeptat se na prvo? přeci jen je na to větší chvála než na tripple…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí