Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
bohužel se od vás musím odpojit. Dneska na kontrole jsem se dozvěděla, že plod je mrtvý, nehýbe se a nebije mu srdíčko
V pátek musím na nějakou revizi, mám z toho hrůzu
Moc vám přeju, aby se vám tohle vyhlo!!
orange píše:
Ahoj holky,bohužel se od vás musím odpojit. Dneska na kontrole jsem se dozvěděla, že plod je mrtvý, nehýbe se a nebije mu srdíčkoV pátek musím na nějakou revizi, mám z toho hrůzu
Je mi moc líto, co se stalo…
Ahoky Nettinko, mozna nakonec taky skoncime u toho tmaveho, nebo treba u uplne jineho, protoze kdyz jsem se pred pritelem zminila, ze uz mam vybrany kocarek, tak rikal, ze ho mame vybirat spolu
takze mu ho zamicham do jinych a snad se trefi
Dneska jsem se probudila uz o pul seste a bylo mi spatne, kolem jedenacte se to uklidnilo, tak snad to bude byvat jen ob den
ach jo, jeste musim cekat az do utery, nez uvidim prcka… ale na to, ze to byly skoro tri tydny, tak to docela uteklo ![]()
Akrim84 píše:orange píše:Je mi moc líto, co se stalo…
Ahoj holky,bohužel se od vás musím odpojit. Dneska na kontrole jsem se dozvěděla, že plod je mrtvý, nehýbe se a nebije mu srdíčkoV pátek musím na nějakou revizi, mám z toho hrůzu
tak to ti budu držet pěsti, aby se přítel s kočárkem trefil
Ty jo, fakt jsem zvědavá, jestli mi bude bývat špatně nebo ne…Moje maminka mi říkala, že jí vůbec nic nebylo, tak že budu po ní
což by nebylo vůbec špatné,že?
Trápí mě akorát ještě zácpa..chjo. Závidím ti, že už jdeš k doktorovi v úterý..teď si budu muset zase já počkat na další kontrolu až do 31.1. Snad to uteče;)
No nevim, co jsme se bavili v praci, tak pry vsechno byva ob generaci, mamka cele tehotenstvi blila a omdlevala a ja jsem zatim v pohode, jako spatne mi byva, ale neni to nic hroznaho
Jo a taky jeste hodny deti pry byvaji ob generaci
No a jelikoz ja byla dabel, tak bych mohla mit hodne mimco
Jinak ja jsem hrozne nadsena prvorodicka, uzivam si to
a jelikoz nemuzu chodit do zamestnani, tak se koukam na netu po vecech co by se mi mohlo hodit, taky bych rada vyrazila do cviceni pro tehotne, ale cekam, az zname prestane byt spatne, protoze se mi tam samotne jezdit nechce
A co ty? Co tehotenske obleceni? Uz jsi koukala?
Ahoj holky, mě je zatím dobře. Mám sice občas takový divný tlaky v žaludku, ale jinak nic.
Doufám, že to vydrží, protože jezdím do práce MHD a nerada bych zvracela v buse nebo v metru.
Já jsem byla včera byla na cvičení pro těhotné. Byla jsem tam sama, protože i tak tam chodí jen 5 ženských a včera žádná nepřišla. Cvičitelka mě učila správně dýchat a posilovaly jsme pánevní dno. Bylo to fajn.
Oblečení pro těhule zatím ještě nesleduju, ale spíš náhodou jsem narazila na těhotenské a kojící noční košile a moc se mi líbily.:D Jinak budu brzy muset obměnit rifle, protože jsem všechny měla tak akorát a teď už mě tlačí.
Když narazíte na nějaký hezký kočárek, tak sem klidně hoďte nějaký odkaz. Já pořád toužim po tom Jané, ale je hodně drahej, tak bych se potřebovala zamilovat do nějakýho jinýho. ![]()
Tak jsem zase koukal na kocarky a mimo toho fenixu se mi zadny nelibi… No a jelikoz travim vetsinu casu doma, tak mam pohodlne teplacky
Vondrysku, vzala jsem si z tebe priklad a pristi tyden vyrazim na to cviceni
Doma je stejne nuda a trosku me z toho nicnedelani pobolivaji zada…
Nazdárek holky:) týý jo.. jsem ani nevěděla, že se do cvičení pro těhotné začíná chodit už tak brzy..?
Na těhotenské oblečení jsem zatím ještě nekoukala. Za to na to, že jsem teprve v skoro 7.týdnu, tak už nám přítel od mamči koupil dětskou autosedačku (parádní!
) A babička mi zase celá nadšená volala,že nám kočárek koupí ona
Tož si máme vybrat do 10tis.a jestli něco zbyde, tak za to prý můžem nakoupit třeba plýnky
hihi..takže pohodička;)Jinak já do práce jezdím taky MHD a myslela jsem úplně na to samý…nerada bych v tramvaji někdy ráno hodila
Jo, a Akrim, jestli bude pravda to, že hodné děti bývají ob generaci,tak se s přítelem máme teda na co těšít! Oba jsme totiž kliďasové a já byla vždy poměrně hodná holka ![]()
To jo, taky jsem byla prekvapena, kdyz jsem koukala na cviceni a psali tam uz od prvniho trimestru, ale jeste musim pockat do pristiho tydne, protoze tam chteji potvrzeni v tehotenske prukazce, ze tam muzes chodit no a prukazku mam slibenou az v utery :/ I nasim, kdyz jsme to oznamili, tak mamka hned a kdy budem vedec co to bude, ze aby vedela do jake barvy ma kupovat veci, tak jsem ji rikala bila, zluta zelena
Jen ji jeste musim napsat nejaky seznam ceho kolik, aby mi toho nekoupila moc
A kocarek s postylkou mame taky slibeny od rodicu
Jsou proste zlati
Vcera jsem se koukala na aukru a nasla tam uzasnou postylku, tak jsem hned posilala odkaz mojemu a po dlouhem premlouvanim teda kyvl
Tak jsem si hned prihodila, no snad to vyjde a budeme ji mit doma
(postylky stejne potrebuju dve, jednu domu a jednu na chalupu tak co
)
Ahojte holky. ![]()
Jak si to tu tak pročítám, tak jsem na tom úplně stejně, dnes začínám 7.týden. Jen mě děsíte jak už všechno vybíráte, to já zatím jen koukla tak letmo po kočárcích… ![]()
Ještě bych na Vás měla prosbičku, jestli byste mi mohly poradit. Miminko jsme s přítelem chtěli, ale zatím o tom ještě nikdo neví. Jelikož jsem studentka a moji rodiče si představovali, že pěkně dostuduji a mám ještě čas, tak se obávám jejich reakce. Kdy bych jim to měla říct a jak? Mám z toho hrozný strach.
Školu už mám domluvenou, že přecházím na dálkové, tak to je snad uklidní. Nejsme Ti, co mají peněz na zbyt a škola nás měsíčně vychází na nějakých 5 000Kč…
Všem Vám přeji klidný průběh těhotenství a ať je to mališké hlavně zdravé. ![]()
Ahojky Macinko, my jsme nasim dali do obalky dopis od mimimika, kterym jsem se inspirovala tady
Vsichni byli nadseni, jen bracha si stezoval, ze on dopis nedostal
Jinak ja taky dalkove studuju, ale letos koncim, takze v cervnu bych mohla udelat absolutorium a v srpnu se uz naplno venovat miminku
A co ty? kolik ti je a na jak dlouho mas jeste skolu?
Akrim84 píše:
Ahojky Macinko, my jsme nasim dali do obalky dopis od mimimika, kterym jsem se inspirovala tadyVsichni byli nadseni, jen bracha si stezoval, ze on dopis nedostal
Jinak ja taky dalkove studuju, ale letos koncim, takze v cervnu bych mohla udelat absolutorium a v srpnu se uz naplno venovat miminku
A co ty? kolik ti je a na jak dlouho mas jeste skolu?
Jééé, tak to je parádní. ![]()
Je mi 21 a jelikož jsem se na tento semestr tak trošku vykašlala, tak to budu mít ještě tak na 2 roky…
Za to Tobě to moc hezky vychází. ![]()
To jo, sice jsme mimco planovali az na jaro, ale i tak mame radost. Predevcirem jsme se s pritelem dokonce bavili o jmenech… Jsem maximalne stastna ![]()