Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
11.2.12 11:34

Akrim, já jsem o něm přemýšlela. Nejvíce se mi zamlouvá Angelcare AC 401 je to monitor a chůvička v jednom. Tady na emiminu jsou na něho velmi dobré recenze, jen ta cena je vyšší… Cena nového je okolo 4 tis., použitý jsem viděla za 2. Tak nevím, jestli do něho jít a jestli vůbec monitor… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
11.2.12 12:05

Tak to ja chci jit do monitoru dechu urcite, jen premyslim jestli nanny nebo respisense. Asi bych nejradeji mela oba, doma nanny a na prochazky respisense. No a jeste jsem na netu cetla, ze by se nemely monitory pozivat dyl, nez jsou v zaruce, ze pak uz nejsou ty cidla tak presne, tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
11.2.12 12:41

Ahoj holky, monitor dechu budu určitě také chtít. Dokonce je půjčují v některých porodnicích za poplatek domů, ale nevím na jak dlouho, tak si myslím, že koupíme nanny vlastní. Jinak na SONO chodíme vždycky s přítelem, řekla bych, že je i doktor radši, že má přítel zájem :-) Janulen vítám tě mezi námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
11.2.12 19:37

Ahoj holky,
děkuji za přivítání.Máte pravdu, že to čekání mezi vyšetřením u doktora je nekonečně dlouhé. Byla jsem 1.2. na tom screeningu a teď jsem objednaná až na 28.2. Pohlaví zatím nebylo vidět. Screening dělá přímo můj gynekolog v Brně na Orlí.Vždycky jsem chtěla holku, ale teď je mi to úplně jedno, hlavně, ať máme zdravé miminko. Monitor dechu si myslím, že si pořizuje dnes už snad každá maminka. O typu jsem zatím nepřemýšlela, ale slyšela jsem, že když jej nemá někdo nově koupený, je nutno jej nechat po 2 letech používání projít servisní kontrolou, jestli ukazuje v pořádku. Už jste oznámily Vaše těhotenství okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
12.2.12 11:47

Ahoj holky, monitor dechu si určitě pořídíme taky. Byla jsem se podívat v týdnu u kamarádky, která má skoro roční holčičku, a ukazovala mi, jak ta podložka funguje. Janulen, taky tě vítám:) My už jsme to okolí oznámili…nevydržela jsem to nechat si to pro sebe;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
12.2.12 11:53

My už jsme taky skoro všem oznámili, ono to moc tajit nešlo. Žádný alkohol, prsa obří :mrgreen: A v práci chodím do laboratoří a tam se teď musím ptát kam můžu a kam ne, abych třeba nevdechovala formalín nebo jiné škodlivé látky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
12.2.12 17:02

My jsme to oznámili zatím jen rodičům a sourozencům a ví to mé nejbližší tři kamarádky, které nejsou ze stejného bydliště, ale jinak nikdo. Jsem z malé vesnice a tady je to neskutečná drbárna, takže jakmile to řekneme jednomu, bude to vědět celá dědina :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.2.12 17:15

Ahoj holky, tak jsem asi objevila dalsi taj tehotenstvi, jsem neuveritelne podrazdena, vse me maximalne stve a jsem hrozne unavena… tak jsem to volala priteli a ten, ze je to normalni, at si vypnu mobil a jdu spinkat… No zlaticko… Tak jsem se ted po ctyr hodinovam spanku probudila, ale stejne me porad vsechno stve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
13.2.12 18:38

Akrim, z toho si vůbec nic nedělej. Myslím, že podrážděnost patří také k jednomu z příznaků těhotenství :) . Měla jsem také chvíle, kdy jsem byla naprosto i bezdůvodně podrážděná, chvíli plačtivá, chvíli vysmátá. Když se řeší v práci nějaké věci, tak mě občas připadne, že jsou všichni úplně natvrdlí a úplně mě štve, že řeší blbosti :). Holky, jste doma na neschopence nebo chodíte do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.2.12 18:48

Ja jsem doma na nschopence uz od 7 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
13.2.12 19:13

Akrim to jsi mě potěšila, že v tom nejsem sama. Já co jsem těhotná, tak se dovedu hrozně snadno rozčílit a hned startuju :mrgreen: Jinak jsem asi i citlivější, snadněji se dojmu u nějakého smutného filmu, ale není to tak hrozné. Unavená jsem nejvíc byla ve druhém měsíci,teď už se to lepší. Dnes jsem byla koukat v obchodech po těhotenském oblečení…no holky, byla jsem zklamaná, jak výběrem, tak cenama, všechno drahé anebo naprosto obludné :? Na internetu je spoustu hezkých věcí, ale bojím se třeba nákupu kalhot bez vyzkoušení. Pro Janulen: Já chodím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.2.12 19:19

LucinkaS ja uz mam doma tehotenskeho obleceni spoustu, nakupovala jsem na aukru a mimibazaru, jako co jsem se divala na cenu za nove, tak to si radeji za to same koupim treba troje obnosene… No a pak mi taky dvoje kalhoty pujcila kamaradka, takze ja bych se asi stavila v obchode (HM nebo CA) vyzkousela si to a pak od tehle znacek kupovala na netu… Ale to je muj nazor :) jinak citlivejsi jsem byla tak minuly a predminuly tyden, ted jsem vylozene porad podrazdena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
13.2.12 19:28

Ahoj holky, tak jsem se dnes úspěšně registrovala do porodnice. :dance: Čekala jsem tam od 6.00, abych se v 10.00 mohla zaregistrovat. No hrůza :zed: :zed: :zed: . Po práci jsem se stavila v obchoďáku, protože jsou mi malý džíny, že si koupím těhotenské, ale žádné jsme nesehnala. :,( V HM neměli moji velikost a v CA mi žádný neseděly, takže jsem zvědavá v čem budu chodit. Jak píše Lucinka, na internetu je spousty hezkých věci, ale zrovna kalhoty si musím vyzkoušet, protože mi jen málokterý padnou. :,( Jo a pro Janulen: Já taky chodím do práce. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
13.2.12 19:47

Já budu taky nosit klidně obnošené, nechci za oblečení utrácet moc, když nemám ponětí, jak moc narostu. Zrovna v CaA a v HM jsem byla, ale už jsem byla líná cokoliv zkoušet :,( Tak tam budu muset ještě asi jednou a pak budu shánět na netu :-) Ale něco jsem dnes přeci jen riskla…těhotenské šaty. Posílám odkaz: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
13.2.12 21:18

Lucinko ty vypadaji moc hezky, ja nejsem satovy typ, ale taky uz jsem si nejake koupila, ale spis sportovnejsiho stylu :) Jinak zrovna tehotenske kalhoty mam ted doma sestery :) jo a taky uz jsem si koupila dve kojici nocni kosile, byly za dobrou cenu, tak uz se tesi ve skrini na pouziti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí