Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1922
24.2.12 09:26

Jéé Vondrýsku, tak to mě na gyndě řekli, že už ten druhý test nedělají pokud jsem byla v prvním trimestru. Neřekli proč, jestli je to takto výhodnější pro ně nebo pro mě, kdo ví :( každopádně budu držet palce,určitě to bude všechno zase OK :) Já jdu až první týden v březnu na kontrolu a pak cca za 14 dní na sono, takže už jsem čolka neviděla strašně dlouho, ale na druhou stranu už se možná dozvíme, jestli bude čolek nebo čolková :dance: Jo a koupila jsem mamavit s lahvičkou…teda zlodějí to jsou fakt a taky už mám doma rvní koupený obleček…tepláčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 09:55
LucinkaS píše:
Ahoj holky :) Vítám Pce :) Tak se mi dnes zdálo, že už je čolek na světě a bylo potřeba kojit a já o tom nic nevěděla :D no, ale jinak to bylo super. A Pce, už víš, co se vám narodí? a je to první mimčo? pa :)

jj první miminko…a ještě nevíme co to bude,do poradny jdu 8.3. a když tam mi to neřeknou tak 19.3. na 3D UTZ snad už jo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 09:56

Děkuji za přivítání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 09:58
vondrýsek píše:
Krásné ráno holky, tak jsem se na chvilku urvala od práce… :pocitac: Vítám Pce :kytka: , už se hezky rozrůstáme. :lol:
Lucinko, s tím polštářem má známá pravdu. Já jsem si ten kojící taky chtěla koupit, ale moje kámoška mi řekla to samé. Používá obyč. větší polštář.
Jak jste se tu bavily o chození na malou, tak já se od začátku těhu budím pravidelně ve dvě ráno a musím. :cert: Je to opruz, ale prý to bude ještě horší. :mrgreen:
Jinak mám doma dvd Cvičení pro těhotné a „už“ jsem se dvakrát přinutila cvičit. :dance: Je to fajn, hezky se u toho člověk protáhne.
Kdy vás čeká odběr krve na triple test? Já jdu ve středu. Snad bude zase vše OK! :)

já už mám tripply za sebou…jak screening tak ty tripply vyšly dobře tak snad to bude v pořádku. Holky koukám že tady mám asi nejdřívější termín porodu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
24.2.12 10:15

To Pce: jj, předběhla jsi mě a teď budeš rodit nejdřív ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.12 10:26

Holky tak jsem nam udelala tabulku s terminama :) (to vite nuda na PN) jen nekdo nepsal termin porodu, ale jen tt a to se mi nechtelo pocitat :) tak pokud budete chtit doplnit do tabulky, tak pisnete termin. Diky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
24.2.12 10:38

Jů Akrim, ty jsi šikula. :) Já už mám asi 20 oblečků od ségry po neteři a synovci. Je to tak půl na půl, takže ať to bude holčička nebo chlapeček, základ mám. :lol: Taky mi přivezla zimní fusak a nějaké botičky, už jsem si to všechno hezky vyrovnala do skříně. No prdlouš. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 11:01
Akrim84 píše:
Holky tak jsem nam udelala tabulku s terminama :) (to vite nuda na PN) jen nekdo nepsal termin porodu, ale jen tt a to se mi nechtelo pocitat :) tak pokud budete chtit doplnit do tabulky, tak pisnete termin. Diky :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
24.2.12 11:01

Já se budu muset na termín porodu zeptat v to úterý doktora…Protože mi termín řekl hned z prvního UTZ, když jsem byla v 5.týdnu (27.8.). Tak si to ještě nechám upřesnit z výsledků té genetiky. :)
Jinak pár oblečků už mám doma taky,už z dřívějška, co mi donesla mamka, že se někde rušil dětský obchod, tak to měla zadarmo :) Nějaký bodyčka, košilky.. dokonce dva dudlíky - jeden červený a druhý modrý :palec: No je to parádní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
24.2.12 11:11

Já mám teda taky doma ještě nějké oblečky od tety, ale jsou to různé velikosti na holku i kluka, tak jsem si řekla, že to znovu přeberu až budu vědět co to bude :) Já mám termín na 10.8. stanoven taky asi z prvního nebo druhého sona (a mám ho i v průkazce) a mám pocit, že při posledním říkal, že to bude dřív, ale nikam to nepsal, tak se příště taky zeptám jak to vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.12 11:12

Nettinko, tak pak mi dej vedet :) ja uz pomalicku nakupuju na netu, ale oblecky ani ne, spis takove ty veci okolo, mam tu cepicky, povleceni, osusky, nejake latkove pleny, kolotoc nad postylku :)Jinak v breznu mame jit s kamaradkou na detsky bazar, tak uvidim, co tam nakoupim a pak budu dokupovat zbytek :) No a jinak mam doma postylku, kolibku a od svagrove vanicku, kocarek je vybrany, ale ten budu objednavat az v cervnu (no mozna v kvetnu :lol: ) :) jeste premyslim o dudliku jestli ho davat nebo ne… jako je to fajn, ale pak zase od nej dite odnaucovat… Nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 11:13

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?TP mám 24.8 a podle screeningu čekáme chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
24.2.12 11:16

Ahojte holky, tak jsem si to tu všechno přečetla. :) Psala jsem tu ze zečátku, pak mi nějak nevycházel čas, ale teď času bude až až. :)
TP mám na 30.srpna, tak budu asi mezi posledníma a aspoň mi pak napíšete jaké to bylo. Budu Vám doma držet pěstičky.
Mám za sebou NT screening, teď jsem ve 13. týdnu a bude to holčička. :)
Jak jsem tak četla, tak už nakupujete, s tím jsem trošku pozadu, říkám si, že je ještě čas a spoustu věcí budeme mít od švagrové, ale kočárky obhlížím kdy to jen jde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
24.2.12 11:19

To se nám to tady hezky rozrůstá :) Holky pište tipy na kočárky, budu se ráda inspirovat, pár už jsem jich prostudovala. Já budu potřebovat s nafukovacíma kolečkama, jsou u nás strašné chodníky,pak velkou korbičku, aby se tam prcek vešel s fusakem co nejdéle a 4 kola a nic drahého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 11:21

http://deti.aukro.cz/…3072508.html
já chci koupit pak tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...