Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé Vondrýsku, tak to mě na gyndě řekli, že už ten druhý test nedělají pokud jsem byla v prvním trimestru. Neřekli proč, jestli je to takto výhodnější pro ně nebo pro mě, kdo ví
každopádně budu držet palce,určitě to bude všechno zase OK
Já jdu až první týden v březnu na kontrolu a pak cca za 14 dní na sono, takže už jsem čolka neviděla strašně dlouho, ale na druhou stranu už se možná dozvíme, jestli bude čolek nebo čolková
Jo a koupila jsem mamavit s lahvičkou…teda zlodějí to jsou fakt a taky už mám doma rvní koupený obleček…tepláčky ![]()
LucinkaS píše:
Ahoj holkyVítám Pce
Tak se mi dnes zdálo, že už je čolek na světě a bylo potřeba kojit a já o tom nic nevěděla
no, ale jinak to bylo super. A Pce, už víš, co se vám narodí? a je to první mimčo? pa
jj první miminko…a ještě nevíme co to bude,do poradny jdu 8.3. a když tam mi to neřeknou tak 19.3. na 3D UTZ snad už jo… ![]()
vondrýsek píše:
Krásné ráno holky, tak jsem se na chvilku urvala od práce…Vítám Pce
, už se hezky rozrůstáme.
Lucinko, s tím polštářem má známá pravdu. Já jsem si ten kojící taky chtěla koupit, ale moje kámoška mi řekla to samé. Používá obyč. větší polštář.
Jak jste se tu bavily o chození na malou, tak já se od začátku těhu budím pravidelně ve dvě ráno a musím.Je to opruz, ale prý to bude ještě horší.
Jinak mám doma dvd Cvičení pro těhotné a „už“ jsem se dvakrát přinutila cvičit.Je to fajn, hezky se u toho člověk protáhne.
Kdy vás čeká odběr krve na triple test? Já jdu ve středu. Snad bude zase vše OK!
já už mám tripply za sebou…jak screening tak ty tripply vyšly dobře tak snad to bude v pořádku. Holky koukám že tady mám asi nejdřívější termín porodu že?
Holky tak jsem nam udelala tabulku s terminama
(to vite nuda na PN) jen nekdo nepsal termin porodu, ale jen tt a to se mi nechtelo pocitat
tak pokud budete chtit doplnit do tabulky, tak pisnete termin. Diky ![]()
Jů Akrim, ty jsi šikula.
Já už mám asi 20 oblečků od ségry po neteři a synovci. Je to tak půl na půl, takže ať to bude holčička nebo chlapeček, základ mám.
Taky mi přivezla zimní fusak a nějaké botičky, už jsem si to všechno hezky vyrovnala do skříně. No prdlouš.
![]()
Akrim84 píše:
Holky tak jsem nam udelala tabulku s terminama(to vite nuda na PN) jen nekdo nepsal termin porodu, ale jen tt a to se mi nechtelo pocitat
tak pokud budete chtit doplnit do tabulky, tak pisnete termin. Diky
Já se budu muset na termín porodu zeptat v to úterý doktora…Protože mi termín řekl hned z prvního UTZ, když jsem byla v 5.týdnu (27.8.). Tak si to ještě nechám upřesnit z výsledků té genetiky. ![]()
Jinak pár oblečků už mám doma taky,už z dřívějška, co mi donesla mamka, že se někde rušil dětský obchod, tak to měla zadarmo
Nějaký bodyčka, košilky.. dokonce dva dudlíky - jeden červený a druhý modrý
No je to parádní:)
Já mám teda taky doma ještě nějké oblečky od tety, ale jsou to různé velikosti na holku i kluka, tak jsem si řekla, že to znovu přeberu až budu vědět co to bude
Já mám termín na 10.8. stanoven taky asi z prvního nebo druhého sona (a mám ho i v průkazce) a mám pocit, že při posledním říkal, že to bude dřív, ale nikam to nepsal, tak se příště taky zeptám jak to vypadá ![]()
Nettinko, tak pak mi dej vedet
ja uz pomalicku nakupuju na netu, ale oblecky ani ne, spis takove ty veci okolo, mam tu cepicky, povleceni, osusky, nejake latkove pleny, kolotoc nad postylku
Jinak v breznu mame jit s kamaradkou na detsky bazar, tak uvidim, co tam nakoupim a pak budu dokupovat zbytek
No a jinak mam doma postylku, kolibku a od svagrove vanicku, kocarek je vybrany, ale ten budu objednavat az v cervnu (no mozna v kvetnu
)
jeste premyslim o dudliku jestli ho davat nebo ne… jako je to fajn, ale pak zase od nej dite odnaucovat… Nevim…
Ahoj holky,můžu se k vám přidat?TP mám 24.8 a podle screeningu čekáme chlapečka.
Ahojte holky, tak jsem si to tu všechno přečetla.
Psala jsem tu ze zečátku, pak mi nějak nevycházel čas, ale teď času bude až až. ![]()
TP mám na 30.srpna, tak budu asi mezi posledníma a aspoň mi pak napíšete jaké to bylo. Budu Vám doma držet pěstičky.
Mám za sebou NT screening, teď jsem ve 13. týdnu a bude to holčička. ![]()
Jak jsem tak četla, tak už nakupujete, s tím jsem trošku pozadu, říkám si, že je ještě čas a spoustu věcí budeme mít od švagrové, ale kočárky obhlížím kdy to jen jde. ![]()
To se nám to tady hezky rozrůstá
Holky pište tipy na kočárky, budu se ráda inspirovat, pár už jsem jich prostudovala. Já budu potřebovat s nafukovacíma kolečkama, jsou u nás strašné chodníky,pak velkou korbičku, aby se tam prcek vešel s fusakem co nejdéle a 4 kola a nic drahého ![]()
http://deti.aukro.cz/…3072508.html
já chci koupit pak tenhle