Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Najde se tu nějaká maminka, která by mi doporučila, kam na screening v Pardubickém kraji? Děkuji. ![]()
Juju určitě pan dr. Peršín. Úžasný doktor a miloucka sestra.
Pernica Ústí nad Orlicí. Není extra příjemný, ale je opravdu pečlivý. Screening trvá u něj asi 40 minut, vybereš si i foto. Na vše odpoví.
Dr Persin je v oboru jednička, někdy není zrovna dvakrát milej, ale ani nějak zlý, zkratka neutrální. Svou práci, ale děla na jedničku a vše vysvětlí. Sestra je jeho žena, jen tak mimochodem
každopádně mám dojem, ze nové pacientky nebere, zkuste si zavolat ![]()
@Nell94 je to takový doktor House, ale je věcný a pečlivý a to jsem u screeningu potřebovala. Ale my jsme si sedli, určitě při druhém k němu půjdu zase.
Já sem byla v Sanusu v Pardubicích a nemůžu si stěžovat. Dr. naprosto v pohodě, všechno krásně ukázal popsal a hned v tom 3. měsící i uhodl holčičku
![]()
Doporučuji MUDr. Kokrdovou (ne z pozice pacientky, ale zdravotníka) ![]()
Ahoj, rada bych se zeptala, jestli tu někdo nemáte doporučení (nejlépe osobní zkušenost) kam na prvotrimestralni screening v Pardubickém kraji?
První těhotenství jsem byla v Praze (bydleli jsme poblíž), teď jsme se stěhovali a do Prahy to mám daleko. Tak bych rada něco poblíž (hlavně i kvůli nevolnostem).
Rada bych profesionální a pečlivý přístup.
Mate některá zkušenosti přímo s nemocnici v kraji případně soukromá ordinace? V rámci kraje si za kvalitním lékařem dojedu.
Můj gynekolog tohle bohužel nedělá. Ve středu jdu na kontrolu kde budeme termín screeningu řešit, tak bych byla rada připravena a řekla, kam bych chtěla zajít.
Anonym- rodina sem chodí a o miminku ještě neví.
@Anonymní píše: Více
Gracie Litomyšl, malá soukromá klinika, ale opravdu profíci.
@Janli píše: Více
Na ní jsme koukala a snad nenašla žádnou špatnou recenzi. A nevíš jak je to s objednaním? Případně zda nabírají krev v den UZ nebo dřív?
V Praze mi ji nabrali v den UZ a na výsledky volali + je poslali mému lékaři.
Krev většinou nabírají dříve, ale asi to bude dle dohody, nevím, jak to je u externích pacientů. Zavolej tam zítra dopoledne. Tu kliniku vlastní místní vyhlášený primář a jeho manželka. Za mě jim taky nemám co vytknout, naopak.
@Janli píše: Více
Tak moc děkuji
mužů ještě “hloupou” otázku? V Praze mi kolem toho 13tt kdy jsem tam byla, řekli i pohlaví (co vím, tak někteří doktoři to za dobrých podmínek už poznají) tady taky?
Samozřejmě si na pohlaví klidně počkám, ale spis jen zvědavost ![]()
Jinak hned Zítra si tam zavolám a pozeptám se.
U prvního ne, ale mimčo mělo překřížený nohy až do 30tt, u druhýho celkem suverénně určili holčičku.