Prý myslím jen sama na sebe, aneb řešíme bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
z92
319
28.2.21 22:19

@koumes to netuším, by koho by to mělo být, řekla bych selským rozumem na toho, kdo to platí, ale kdoví v jejich případě by to bylo beztak přesně opačně :) A se splácením počítal určitě i se mnou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
28.2.21 22:34
@z92 píše:
@koumes to netuším, by koho by to mělo být, řekla bych selským rozumem na toho, kdo to platí, ale kdoví v jejich případě by to bylo beztak přesně opačně :)se splácením počítal určitě i se mnou :cert:

Tak to je víc než jasné. Pochybuji, že by tohle celé utáhl sám. To by musel mít na účtě hotovost na vyplacení sourozenců + 20% z konečné ceny obou nemovitostí. Což předpokládám, že nemá..
Taky ti přeji ať brzy otevřeš. Já tě můžu povzbudit max na dálku, protože je to pro mě velmi z ruky. Ale až to všechno pomine a my si „k vám“ do města uděláme výlet (a budeš tu aktivní) 😁 určitě se ozvu, kde že si ten zákusek mám dát :) ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
28.2.21 22:37

@Sallyna na zákusek až na J. Moravu, takové malé městečko u Kyjova, takže teď otázka, kolik okresu byste musela projet a za by se to vůbec vyplatilo :) ale děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
28.2.21 22:46
@z92 píše:
@Sallyna na zákusek až na J. Moravu, takové malé městečko u Kyjova, takže teď otázka, kolik okresu byste musela projet a za by se to vůbec vyplatilo :) ale děkuji ;)

Mnoho, ale nevadi, vylet to jisti! Znite sympaticky, tak to urco bude stat za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
1.3.21 00:04
@z92 píše:
@Sallyna na zákusek až na J. Moravu, takové malé městečko u Kyjova, takže teď otázka, kolik okresu byste musela projet a za by se to vůbec vyplatilo :) ale děkuji ;)

Jee kde přesně, budu to mít kousek a ráda zajdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.3.21 08:07

Taky dojedu na kávu a zákusek, já jsem okres Vyškov, není to až tak daleko ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.3.21 13:29

To je skoro na poslání děkovného dopisu jeho rodičům. Ze se diky tomuto jejich synáček odkopal a Vy jste „vcas“zjistila co je on i jeho rodiče zač.
Teď ještě jestli se mu to rozlezi a přijde, ze tedy jo, že budete spolu teda bydlet podle původního vlastního plánu… jestli byste s někým takovým ještě chtěla být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
11.3.21 18:00

@z92 zakladatelko, je nějaký posun? Doufám, ze se máš dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
25.4.21 08:47

@z92

Ahoj zakladatelko, jak se případ vyvíjí? 🙂

Příspěvek upraven 25.04.21 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34093
25.4.21 09:01

@z92 Ahoj zakladatelko, jak to nakonec dopadlo? Pročetla jsem diskusi a teda nestačím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.4.21 09:18

Své rodiče miluji, a s temi od muže máme dobrý vztah, ale nikdy bych nechtěla bydlet ani jednema z nich. Jak to dopadlo, pochopil tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný