Psací písmo na PC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
18.1.23 18:25

@Russet ale ty zas neumíš číst. Já nechci žádné výukové materiály z netu.
Jen třeba napsat slova: škola, pes, kytka, šipka… správným psacím písmem. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.23 18:31
@jary1 píše:
@Russet ale ty zas neumíš číst. Já nechci žádné výukové materiály z netu.
Jen třeba napsat slova: škola, pes, kytka, šipka… správným psacím písmem. Nic víc.

Ale umím. Chceš stahovat písmo z internetu. Do ničeho takového bych se nepouštěla, materiál na to, jak naučit ukrajinské děti psát, má dostat učitelka od svého vedení. Ne samodomo aktivistka aby to tiskla na koleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
18.1.23 18:53

@jary1 Navrhuju barterový obchod, když najdeš na netu hezké písmo a poskytneš mi ho, tak ti do něj docpu tu češtinu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
18.1.23 19:00

@j.a.n.i1 děkuji, kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
18.1.23 19:04

@Russet jediná aktivistka jsi tu ty, když dáváš rady, na které se nikdo neptal. To, že napíšu něco špatně, neznamená, že jsem nějaký nevzdělaný, hloupý člověk. Když mě někdo požádá o pomoc, tak se snažím pomoci. Ale samozřejmě jen co je v mých silách.
A nikde jsem nepsala, že je chci učit psát. To jsou jen tvoje domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.1.23 06:00
@Russet píše:
Zakladatelka bude Češka. Pokud jí dělá problém neudělat chybu ve 3 větách, neměla by se do výukových materiálů vůbec pouštět.

Prosím???

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
19.1.23 06:02
@Russet píše:
Ale umím. Chceš stahovat písmo z internetu. Do ničeho takového bych se nepouštěla, materiál na to, jak naučit ukrajinské děti psát, má dostat učitelka od svého vedení. Ne samodomo aktivistka aby to tiskla na koleni.

Vidíš, já tohle řešila v první třídě pro vlastního syna, kde jste tedy jako matka pochybila, že jsem se jako nepedagog snažila aby dítě zvládlo první třídu, když mu to ve škole nestačilo :zed: a vytvářela jsem mu texty ke čtení v psaném písmu, aby byly na úrovni, které zvládne…
Fakt už si vytahnete v těch školách tu hlavu z jisté části těla :cert:

• Citovat
  • Upravit
53518
19.1.23 09:39
@jary1 píše:
@Russet jediná aktivistka jsi tu ty, když dáváš rady, na které se nikdo neptal. To, že napíšu něco špatně, neznamená, že jsem nějaký nevzdělaný, hloupý člověk. Když mě někdo požádá o pomoc, tak se snažím pomoci. Ale samozřejmě jen co je v mých silách.
A nikde jsem nepsala, že je chci učit psát. To jsou jen tvoje domněnky.

Tak si dej pozor, abys tam neměla hrubky při tom pomáhání. Nikde jsem nenapsala, že jsi nevzdělaná a hloupá. To jsou tvoje domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 09:42
@Anais Brno píše:
Vidíš, já tohle řešila v první třídě pro vlastního syna, kde jste tedy jako matka pochybila, že jsem se jako nepedagog snažila aby dítě zvládlo první třídu, když mu to ve škole nestačilo :zed: a vytvářela jsem mu texty ke čtení v psaném písmu, aby byly na úrovni, které zvládne…
Fakt už si vytahnete v těch školách tu hlavu z jisté části těla :cert:

Tak u vlastního syna je to snad něco jiného. Reagovala jsem na to, že v úvodním příspěvku má několik chyb a chce vytvářet doma na koleni nějaké učební pomůcky, které snad pedagog dostává jiným způsobem. Nebo by měl. Co si mám vytahovat, ve školství nepracuju. Psát se syn učí ve škole a učí ho jeho učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 09:42
@Anais Brno píše:
Prosím???

Přečti si úvodní příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
19.1.23 09:53
@Russet píše:

Máš dneska PMS nebo co? 8o

Stáhnout z internetu volně dostupný font, napsat jím do Wordu deset slov a dvacetkrát to vytisknout, to v dnešní době zvládne i uklízečka, kuchařka případně hezky vycvičená opice… fakt k tomu nikdo nepotřebuje pedagogické vzdělání.

Zakladatelka ty materiály vytváří pro učitelku resp. ve spolupráci s ní - čili na tom rozhodně není nic špatného, právě naopak (aspoň učitelka nemusí ztrácet čas maličkostmi tohoto druhu a místo toho se může věnovat podstatnějším věcem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 09:58
@BohunkaP píše:
Máš dneska PMS nebo co? 8o

Stáhnout z internetu volně dostupný font, napsat jím do Wordu deset slov a dvacetkrát to vytisknout, to v dnešní době zvládne i uklízečka, kuchařka případně hezky vycvičená opice… fakt k tomu nikdo nepotřebuje pedagogické vzdělání.

Zakladatelka ty materiály vytváří pro učitelku resp. ve spolupráci s ní - čili na tom rozhodně není nic špatného, právě naopak (aspoň učitelka nemusí ztrácet čas maličkostmi tohoto druhu a místo toho se může věnovat podstatnějším věcem).

Nemám. Jen mě zaráží, že osoba, která neumí napsat 3 věti pravopisně správně, chce vyrábět výukové materiály. Nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22063
19.1.23 10:13
@Russet píše:
Nemám. Jen mě zaráží, že osoba, která neumí napsat 3 věti pravopisně správně, chce vyrábět výukové materiály. Nic víc :nevim:

No tak neumí… a co? Však ty děti nechce učit pravopis. :nevim:

Chce jim (po dohodě s učitelkou) prostě rozdat namnožené papíry s pár napsanými slovy, aby si mohly zkoušet české psaní. Co je na tom odborného? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.1.23 10:22
@BohunkaP píše:
No tak neumí… a co? Však ty děti nechce učit pravopis. :nevim:Chce jim (po dohodě s učitelkou) prostě rozdat namnožené papíry s pár napsanými slovy, aby si mohly zkoušet české psaní. Co je na tom odborného? :nevim:

Tak jestli vlastní chyby nevidí, mohla je naplácat i do výukového materiálu. Což asi není dobře. Proto výukové materiály produkují instituce, které si za ně i ručí. I za správnost užitého písma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
19.1.23 11:52
@Russet píše:
Nemám. Jen mě zaráží, že osoba, která neumí napsat 3 věti pravopisně správně, chce vyrábět výukové materiály. Nic víc :nevim:

Tu chybu tam máš schválně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati