Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím nedoporučíte dobrého psychiatra na Praze 4, k němuž bych šla s pravděpodobnou panickou atakou? Hledala jsem na znamylekar, ale mám podezření, že si to tam řada doktorů píše sama (dá se to sledovat dle datací, stejných slovních obratů atd.). Jen tenhle mi přišel, že těch pár pozitivních hodnocení nepsal sám.
Pokud byste o někom věděly, dejte mi prosím vědět.
díky
Ahoj, mohu Ti vřele doporučit tuto kliniku: http://www.klinikaeset.cz/index.php?…
Je tam víc psychiatrů a psychologů, což je ve Tvém případě naprosto dokonalé, budeš možná ze začátku potřebovat oba. Další výhodou je to, že pokud Ti tam lékař „nesedne“ předá Tě jinému. Můžeš si zvolit pohlaví, což v terapii považuji za důležité. No a vše je na pojišťovnu.
Jsem psycholog a některé pracovníky znám, myslím, že pokud se rozhodneš zajít tam, neprohloupíš. Jo a nedělám reklamu, nepracuji tam ![]()
Ještě nevím, jak jsi na tom s časem, jak silná je PP, jestli by nestálo zvážit stacionář. To znamené, že bys někam dojížděla cca 6 týdnů každé dopoledne. Vztahuje se na to nemocenská. Pokud bys uvažovala o stacionáři napiš, dala bych Ti jiné kontakty.