Psychiatr Praha - doporučení k císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
28.12.13 22:01
@Veruš1 píše:
@Nina Filipi každá porod nepřežila, ale ty, které měly tu smůlu, tak už ti sem nenapíšou…

dobrý poznatek, to je fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16557
28.12.13 22:02

Jinak já toho doktora nemusela ani ukecávat. Řekla jsem že omdlívám i při MS a že s nima při porodu nebudu spolupracovat, že se špatně vyrovnávám z bolestí a nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.12.13 22:03
@Ali-Ali píše:
mi prijde, ze to je vzdycky o konkretnim cloveku :nevim:
mi proste dva lekari, kteri by me teoreticky mohli rodit, rekli bez premysleni, ze jasny cisar. proto jsem ani nad nejakyma strategiema neuvazovala. kdybych tusila, co nastene, tak tam hystericky rvu, ze me ta jizva boli.

Nechci nic ponechat náhodě :think:

• Citovat
  • Upravit
16908
28.12.13 22:05
@mahdalka píše:
Jinak já toho doktora nemusela ani ukecávat. Řekla jsem že omdlívám i při MS a že s nima při porodu nebudu spolupracovat, že se špatně vyrovnávám z bolestí a nebyl problém

to je divný, všude jsem četla, jak se naopak císaři brání a že musí být důvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.12.13 22:08
@Poison Ivy píše:
Nechci nic ponechat náhodě :think:

tak si sbal vetsi penezni obnos do kabelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.12.13 22:09
@Ali-Ali píše:

Ať to radší zlegalizují za peníze a bude klid :)

• Citovat
  • Upravit
36504
28.12.13 22:09
@Poison Ivy píše:
Ať to radší zlegalizují za peníze a bude klid :)

Moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
28.12.13 22:11
@Burj Chalifa píše:
Moje řeč.

Nechápu, čemu se brání. 90% zájemkyň o císaře si ho stejně zařídí jínak (úplatek, doporučení jiného lékaře, hysterická scénka), nepředpokládám, že se najednou všechny ženy zprčí, vytasí šrajtofli a nechají si rozřezat břicho :roll:

• Citovat
  • Upravit
13415
28.12.13 22:13

@sad 1 viď :mrgreen:, proto nechápu, jak někdo může napsat to, co napsal… Teď by se mi hodil smajlík „tytyty“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.12.13 22:19

Naprosto soucítím se zakladatelkou, taky mám strach z porodu a ne kvůli bolesti, ale že se něco pokazí. Taky chci císaře, okolí je ale proti, prý to zvládnu sama. Já jsem prvorodička, další dítě ani těhotenství nechci, prostě chci mít co nejbezpečnější porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.12.13 22:20
@Ali-Ali píše:

taky nechápu, že dva doktoři ti sekci doporučovali a pak ti jí neudělali, jen kdyby se ti něco stalo nebo miminku, to už by ale bylo pozdě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.12.13 22:21
@zagora píše:
Naprosto soucítím se zakladatelkou, taky mám strach z porodu a ne kvůli bolesti, ale že se něco pokazí. Taky chci císaře, okolí je ale proti, prý to zvládnu sama. Já jsem prvorodička, další dítě ani těhotenství nechci, prostě chci mít co nejbezpečnější porod.

mě prostě nejde o mě ale o moji dceru, já bolest vydržím, hlavně, když ona bude bezpečně na světě, ono se to každýmu mluví, že to zvládneš, ale budeš to muset zvládnout Ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.12.13 22:21
@Hejhulka25 píše:
taky nechápu, že dva doktoři ti sekci doporučovali a pak ti jí neudělali, jen kdyby se ti něco stalo nebo miminku, to už by ale bylo pozdě :cert:

dodneška jsme byla ješě klidná, ale dle toho, co tady píše Ali už nevěřím a nachystámm se na všechno. Je mi líto SAli, že ty jsi tu možnost neměla. Snad jen ti pogratulovat, že jsi to zvládla.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.12.13 22:23
@Hejhulka25 píše:
mě prostě nejde o mě ale o moji dceru, já bolest vydržím, hlavně, když ona bude bezpečně na světě, ono se to každýmu mluví, že to zvládneš, ale budeš to muset zvládnout Ty

na ty kecy, že zváldla to každá, musím i já, už jsem alergická. Zvlášť když je slyším od někoho, kdo rodil 2 hodiny :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
16908
28.12.13 22:23
@Burj Chalifa píše:
Moje řeč.

já bych si ho klidně zaplatila, stejně jsem chtěla nadstandard a tam se ceny moc neliší 2000 za den, když tam budu 4-5 dní, vyjde to stejně jako císař :nevim: a radši budu chodit na společný záchody, než se bát, jestli porodím bezpečně nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty