Psychiatr Praha - doporučení k císaři

16908
28.12.13 20:06

Psychiatr Praha doporučení k císaři

Prosím o všechny, kteří mi chtějí psát názory na sekci, nepište, cením si toho, ale potřebuji rady od někoho, kdo něco podobného zažil a byl úspěšný. Můj gynekolog mi tvrdí, jak se to nějak zvládne a že by byla škoda, abych rodila naposledy sekcí. Bhužel už h nezajímají moje názory, obavy, v noci nespím, skoro nejím a děsím se každé bolesti že už je to ono a jedu rodit. Mám psychické problémy, měla jsem i doporučení od alergologa kvůli astmatu, ale problém je asi ten, že jsem vždycky „nějak“ porodila, tak se tím nechce nikdo zabývat.
děkuju za každou zkušenost, radu, klidně do sz, nechci to probírat veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.12.13 20:08

@Hejhulka25 ale psychiatr Ti doporučení nenapíše. Protože s porodem on nemá nic společného. Pokud jsi z phy, obejdi porodnice. Jsou takové, kde Ti SC udělají na přání, i když se to ofiko nesmí :think: ale kámoška si to např takto oběhla a porodnici sehnala. Jen musela dát „sponzorský dar“. Bylo to tento rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.12.13 20:11

Take znam jen pripady, kdy dostal pan doktor za cisare „darecek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.12.13 20:12
@martina.se píše:
@Hejhulka25 ale psychiatr Ti doporučení nenapíše. Protože s porodem on nemá nic společného. Pokud jsi z phy, obejdi porodnice. Jsou takové, kde Ti SC udělají na přání, i když se to ofiko nesmí :think: ale kámoška si to např takto oběhla a porodnici sehnala. Jen musela dát „sponzorský dar“. Bylo to tento rok..

a nevíš jaká to byla porodnice? klidně do sz prosím…já právě četla, že tokofobie je indikace, ale nevím no, jsem na dně, už to zase vidím na kyslíku a hučení, že nějak porodím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 20:13

Myslím, že psychiatr doporučení dát může. Tokofobie je psychická porucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.12.13 20:13
@jeřáb píše:
Take znam jen pripady, kdy dostal pan doktor za cisare „darecek“.

s tím taky počítám, jenže jdu v pondělí do poradny v nemocnici prvně a tam se prý moc s nikým nezabývají, vyšetří a zase jde jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 20:14
@Hejhulka25 píše:
a nevíš jaká to byla porodnice? klidně do sz prosím…já právě četla, že tokofobie je indikace, ale nevím no, jsem na dně, už to zase vidím na kyslíku a hučení, že nějak porodím :(

poptám se, nerada bych plácla kravinu. Ale když to obejdeš, tak určitě seženeš. Za dáreček to udělá téměř každý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.12.13 20:14

Nechci být zlá, ale tolik ženských to přežilo ;) ;) ;) i já…a to jsem měla obrovský strach!!!
Kolik generací před námi…a kolik generací po nás… :kytka:

P. S: po císaři je rekonvalescence delší, bolestivější… ;)

Příspěvek upraven 28.12.13 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.13 20:15
@Nina Filipi píše:
Nechci být zlá, ale tolik ženských to přežilo ;) ;) ;) i já…a to jsem měla obrovský strach!!!
Kolik generací před námi…a kolik generací po nás… :kytka:

tak zlá nebuď. Jestliže má někdo panickou poruchu, tak to asi bude něco zcela jiného :think: nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
28.12.13 20:15

Já jsem měla kamarádku, taky měla panický strach z porodu, papír jí napsal její gynekolog, a v Krči kde rodila si pojistila také gynekoložkou, která jí přání splnila. To pojištění samozřejmě nebylo zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 20:17

Já třeba mám domluvenou sekci s genetičkou. Dobrovolně do přirozeného porodu nechci jít, mám k tomu své důvody a taky genetickou vadu kostí. Bavila jsem se s mamkou i babičkou a i ségra měla problém porodit. Jelikož už na těhotenství čekám 5 let, tak nebudu riskovat, že se něco pokazí při nepostupujícím porodu. Jsem takto rozhodnutá již dlouho, teď ještě být těhotná:D Jde to, ale bude to stát trochu běhání po doktorech a myslím si že psychiatr ti může napsat doporučení k sekci.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.12.13 20:20

A nechceš zkusit přecejen ještě jednou svého gynekologa? prostě za ním zajdi ještě jednou, rozbreč se, pros, řekni že jen při pomyšlení na porod jdeš do paniky…zkus to ještě, orpavdu. J8 to napúrosto rozumím, mám taky za sebou už porod, ataky už si sichruju císaře, kdyby bylo druhé. Mělo by to klapnout. Nevzdácej to. No a psychiatr by to to taky mohl napsat, ale přijde mi to od gyndaře lepší, aby na to brali pak ohled v porodnicích. JInak, konkrétně tohle jsem nezažila, ale hrozně doporučuju zkusit porodnici ve Slaném. Tohle jsme tam neřešila, ale je tam skvělý primář, personál, matky a pacientky nejsou čísla, za zkoušku by to stálo. Je to skvělá porodnice, třeba by se našlo „nějaké“ řešení

• Citovat
  • Upravit
3276
28.12.13 20:25

Teď se teda motám do něčeho čemu vůbec nerozumim, ale já bych řekla, že by psychiatr doporučení klidně mohl dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 20:25
@kubykula píše:
Já jsem měla kamarádku, taky měla panický strach z porodu, papír jí napsal její gynekolog, a v Krči kde rodila si pojistila také gynekoložkou, která jí přání splnila. To pojištění samozřejmě nebylo zadarmo

Ehm - na kolik se cení empatie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.12.13 20:26
@Burj Chalifa píše:
Myslím, že psychiatr doporučení dát může. Tokofobie je psychická porucha.

problém je, že mě tlačí čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty