Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
já v Bohnicích byla mnohokrát. Pokud je tam druhý den, šla dobrovolně a mám bipolárku, tak bude nejspíše na pavilonu 27 nahoře. Ta je přímo oddělení pro bipolárky. Nebo může být na příjmovém 1, 23, 26. Trochu bych pochybovala, že ji hned pustí, já vycházky z uzavřeného příjmového měla až po delší době a to i když jsem byla dobrovolně. Můžete zkusit zavolat na oddělení a promluvit s jejím ošetřujícím lékařem, ev. primářem a vysvětlit nutnost té vycházky, ale opravdu trochu pochybuji. Nevím, čeho se ta vycházka (důvod) týká, s něčím může pomoci sociální pracovnice na oddělení. Držím palce.
Zjisti, na kterém je pavilonu, přes centrální příjem. Pak se domluv s ošetřujícím lékařem. Dost ale pochybuji, že ji pustí. Tak se obradte na sociální pacovnici, ta má mnoho kompetencí a může mnoho věcí zařídit.
Dekuji damy, je v pavilonu 26.dnes sme ji koupili mobil a veci, rano tam jdeme a zeptám se na vse ![]()
Na pavilonu 26 jsem také byla. Tam je to nově zrekonstruované. Zítra tam ale nebudou doktoři, pouze sestry a ty o tom nerozhodují, každopádně se můžete zeptat, kdo je její ošetřující lékař a tomu v pondělí zavolat. Držím palce, i když se obávám, že ji nepustí.
Dobrý den,
chtěla bych vědět, zda se jde léčit dobrovolně třeba jen na 2 týdny? A pak jen ambulantní docházení? Když mi to moje psychiatrička nabídne?
Jedná se o nějakou zatím blíže nespecifikovanou poruchu, neví si se mnou asi rady. Já se sebou také ne.
Děkuji
@Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych vědět, zda se jde léčit dobrovolně třeba jen na 2 týdny? A pak jen ambulantní docházení? Když mi to moje psychiatrička nabídne?
Jedná se o nějakou zatím blíže nespecifikovanou poruchu, neví si se mnou asi rady. Já se sebou také ne.
Děkuji
Ano, jde to. Byla bys pravděpodobně na pavilonu 3, je to otevřené a krásné oddělení.
Moc děkuju. Nevíte, která denní doba je nejvhodnější pro příchod?
@Anonymní píše:
Moc děkuju. Nevíte, která denní doba je nejvhodnější pro příchod?
S doporučením od psychiatra na centrální příjem kdykoliv.