Psychomotorický vývoj 11 měsíčního prcka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
6.9.11 09:58

Náš malej pápá, paci paci nedělá a ani nikdy nedělal, vždycky se tomu jen smál. Na všechno ukazuje, říká mama, tata, baba, ham a teď nejvíc frčí kroucení hlavou a u toho nene :mrgreen: . Lozí jako drak, obchází nábytek, ale o chození nemůže byt ani řeč i když bude mít 13m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
6.9.11 12:12

jé někdo zmínil prasátko, tak ta neše potvora, když si strká do pusy něco fuj, tak ji okřiknu, že je to fuj, že je čuňátko, ona na mě mrkne, zahyhňá se a začně „prdět“ pusinou :mrgreen:
no prostě jak jde o lumpárny, to předvede hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 12:28

Moja bude mat 11 mesiacov, stoji bez drzania, vlezie mi do vystrihu a z podprdy vyhrabe prso, z postele zlezie pozadu, nozkami napred aby sa neudrela, tlieska si len sama pre seba a dva dni uz robi prosim prosim, ale tiez len sama pre seba, na poziadanie nic. Ked jej nieco ukazujem neotoci sa, pred knizkou zdrha a hoci uz povie fakt hodne slabik (netusila som kolko toho je, kym som jej neobula prvykrat topanocky a ona nezacala nadavat, to vymenovala vsetko co vedela a ked dosli slabiky, rozplakala sa) ale uz tri tyzdne hovori len didl didl, aj to len ked ma dobru naladu. Tak si hovorim ze intelektual z nej asi nevyrastie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
6.9.11 19:42
:lol: :lol: :lol:
Bábi Zlopočasná píše: … uz povie fakt hodne slabik (netusila som kolko toho je, kym som jej neobula prvykrat topanocky a ona nezacala nadavat, to vymenovala vsetko co vedela a ked dosli slabiky, rozplakala sa) …
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
6.9.11 19:51
peggy.sl píše:
takže mají ,,pásmo,, a jedou.
Stačí říct ukaž jak jsi veliká a zacvičí celou sestavu -paci, tady to smrdí, prasátko, zamrkat na kluky, vypláznout jazyk, ne ne ne, tanyny, obléknout ponožky, a jako bonus ty jsi úplně blbá… :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.9.11 22:20

Ahoj,naše malá nic neukazuje, ale všechno jen říká. Babi, děda,teta,táta,
ahoj,ha(haf),bá(bác),bú :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
11.9.11 13:05
ppeettiikk píše:
Ahoj maminky,byla bych moc ráda za vaše názory.Mám doma jedenáctiměsíčního Kubíčka,je moc šikovný leze jak drak obchází nábytek všechno by nejraději prošmejdil :-D Jenže nechce nic opakovat byli jsme u mudr. a ta se ptala jestli už dělá papá nebo paci paci nebo jak je veliký a pod. a nic s toho my neumíme.Ani neukáže na zvířátko,už jsem umnoukáná a uštěkaná za celý den:-)a stějně neukáže kde je pejsek.Ani na obličeji nosík a tak.A slabiky taky žádné.Jak jste to prosím měli vy?Mo c děkuju za odpovědi

Ahoj…nedavno jsem tady zakladala podobnou diskusi…malemu bude za 14 dni rok a teprve posledni tyden se naucil delat papa a rika u toho aaaaa…jinak nic. :mrgreen: . Taky je akorat sikovny na pohyb a je to proste vesely, zvedavy klucina…no a holky me fakt uklidnily, ze je to naprosto normal…nektere deti proste delaji neco driv a nektere pozdeji…zatim bud v klidu, uvidis ze za par tydnu uz urcite neco umet bude… :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 09:52

@Mrs.G
Dobrý den, diskuze stará už 14 let, ale zkusím 😃 píšete, že váš syn tehdy říkal jen „aaaa“, žádné slabiky? Mám stejně starou dceru a taky žádné slabiky. Nepamatujete si náhodou, kdy začal alespoň slabikovat? Jsem už lehce nervózní :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML