Psychopat - otec dítěte

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42907
25.12.23 12:44
@Veveří píše:
Dala jsi poměrně málo indicií, aby si člověk domyslel, že nejde o tebe. V tom případě, nemontuj se do toho a nechej si své diagnózy, nebo ti někdo nějakou taky přišije. Buď kamarádce nebo komu oporou a vrbou a víc neřeš.

Přesně tak, ať se do toho nes. ere, s těmi lidmi nežije a pohled zvenku není vždy úplně přesný.
A jasně, že je to napřesdržku.

• načítám...
VP44
25.12.23 12:58
@BohunkaP píše:
No to víš, že jo :mrgreen:Házíš planými řečičkami a působíš opravdu hooodně nedůvěryhodně - budeš to muset zkusit nějak jinak :mrgreen:

Kdybych tady měla vypsat všechny důkazy a hodit Vás všechny do situace matky či situace přihlížejících, myslím, že byste změnila názor a nepsala tento komentář, který by mohl člověka, který by byl psychicky na dně a vyčerpaný z této situace zneklidnit.

• Upravit
5664
25.12.23 13:01
@VP44 píše:
Přihlížim na to jako člověk, který vidí všechny strany. Matku, otce i dítě. Nejsem matka o které mluvím.Mají o své děti starost. To je samozřejmé. Ale otec, který své dítě přehlíží a ani ho nepozdravi, nehodlá si s ním hrát atd a najednou když se stane situace, kdy je rozvod, tak si začne poroučet, jak s ním chce trávit čas, přitom vlastně ani neví, co s ním má dělat při tom setkání…tak je až napadne vidět, že za tím není otcovská láska.

Ty jsi maminka té maminky a máš jednoduše o dceru strach, viď? Pokud jsem se trefila, opravdu se do vztahu dvou dospělých lidí nemontuj. Pokud by otec zájem jen předstíral, dřív nebo později ho to přejde. Pokud se mu rozsvítilo v hlavě a chce být lepším otcem než byl manželem, má to dítě(!) dostat šanci mít tátu. Vyrůstat s pocitem, že vlastní otec tě nemá rád, je pro dítě do života jedna z největších, těžce odpustitelných křivd.

• načítám...
Tala20
25.12.23 13:07
@VP44 píše:
Nejsem matka jsem přihlížející osoba, která vidí situaci z více úhlu a snaží se zjistit, co by mohlo pomoci.

Tak teda přihlížej, osobo. Ale nemíchej se do ničeho! Tvoje vidění situace je paranoidní a zjevně zcela mimo realitu.

Řečeno ještě jinak: Nestrkej nos do věcí, které nejsi schopna vidět objektivně. Napácháš jedině zlo a poškodíš to dítě.

Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Ale Ty nemáš ani ty dobré úmysly!!!

Lžeš nám, překrucuješ fakta, cloumá s Tebou pomstychtivost. Nevidíš co je do budoucna dobré pro dítě. Jsi zahleděná do minulosti. Jen se chceš mstít otci dítěte za to, co se odehrávalo kdysi dřív mezi ním a matkou dítěte.

Jsi plná negativní energie. Ta zloba z Tebe jen kape.

Příspěvek upraven 25.12.23 v 17:36

• Upravit
22081
25.12.23 13:21
@VP44 píše:
Kdybych tady měla vypsat všechny důkazy a hodit Vás všechny do situace matky či situace přihlížejících, myslím, že byste změnila názor a nepsala tento komentář, který by mohl člověka, který by byl psychicky na dně a vyčerpaný z této situace zneklidnit.

Hele, ty psychicky vyčerpaná osobo - nepleť se do věcí, které ti nepříslušejí…. nebudeš pak muset být “zneklidněna” :roll: :mrgreen:

Z pozice třetí osoby napácháš jen a jen škodu.

• načítám...
14751
25.12.23 13:28

Zas někdo kdo to s lidmi myslí dobře. Tak jako nacisti, komunisti, radikální ekologové.

• načítám...
VP44
25.12.23 13:34
@BohunkaP píše:
@Buba mara, podívej, já naprosto nepochybuji o tom, že se může stát ledacos.Ale tady se autorka evidentně inspirovala nebo přiživuje na příběhu Báry a Bertíka – celý příběh má podobný skrytý podtext a osobně si myslím, že buď trollí (Vánoce jsou taková okurková sezóna) nebo chce prostě jen rozdmýchat vášně.

Budu se opakovat. Pokud toto čte člověk který nic podobného nezažil, nepochopí. Takže se prosím vy co čtěte můj příspěvek zdržujte komentáře a nechte prostor těm, kteří můžou doopravdy poradit, protože o tom tato stránka je. O lidech, kteří potřebují poradit od lidí, kteří zažili nebo zažívají stejnou situaci. Pokud chcete být jenom důležitá a ponižovat tady člověka, který hledá radu u ostatních, najděte si prosím Vy i ti ostatní co sem píšou tyto směšné komentáře nějakou jinou stránku, která je zaměřena na ponižování a zesměšňování lidi. Děkuji.

• Upravit
VP44
25.12.23 13:41

.

• Upravit
5664
25.12.23 13:43
@VP44 píše:
Budu se opakovat. Pokud toto čte člověk který nic podobného nezažil, nepochopí. Takže se prosím vy co čtěte můj příspěvek zdržujte komentáře a nechte prostor těm, kteří můžou doopravdy poradit, protože o tom tato stránka je. O lidech, kteří potřebují poradit od lidí, kteří zažili nebo zažívají stejnou situaci. Pokud chcete být jenom důležitá a ponižovat tady člověka, který hledá radu u ostatních, najděte si prosím Vy i ti ostatní co sem píšou tyto směšné komentáře nějakou jinou stránku, která je zaměřena na ponižování a zesměšňování lidi. Děkuji.

Domáháš se rady, ale nic konkrétního tu nepíšeš. Co se tedy doopravdy děje a jakou roli v tom hraješ ty, proč tě to pálí? Buď konkrétní. Není pravda, že ti tu radí jen lidé bez zkušeností. Já zkušenost s rozvodem mám a tvrdím, že pokud je trochu vůle na obou stranách, dá se z toho vyjít se ctí a bez větší újmy pro děti. Ty na rozpadu rodiny většinou tratí nejvíc. A paradoxně rada ze života: někdy může být otec mimo manželství lepším otcem, než v nefunkčním vztahu.

• načítám...
VP44
25.12.23 13:45
@Betty MacDonald píše:
Přesně tak, ať se do toho nes. ere, s těmi lidmi nežije a pohled zvenku není vždy úplně přesný.
A jasně, že je to napřesdržku.

Situaci neznáte důkladně. A pokud byste si tento příspěvek přečetli pořádně, pochopili byste i to, že jsem se ptala na otázku, zda pomůže přestěhování či najítí dalšího partnera. A ne dalsi okonosti, ktere zde zmiňujete. Podle vašich příspěvků je vidět, že zde píšete pouze z nudy a ne z vlastních zkušeností. Děkuji za názor a nechte prosím zde místo lidem, kteří jsou v podobné situaci.

• Upravit
VP44
25.12.23 13:56

Konec diskuze

Děkuji všem za příspěvky. Nejvíce mě potěšily ty, které věc nerozebirali a odpověděli upřímně a bez rejpání. Lidé, kteří se tu bohužel jen naváželi do osoby o které nic neví a snažili se tady rozpoutat peklo mě připomínají osoby, kterým se snažím vyhýbat a v životě tyto lidi nepotřebuji. Pokud máte potřebu rýt do lidí, kteří se jen zaptají na otázku, jděte si prosím do jiné komunity. Děkuji a dalším lidem, který potřebují radu přeji hodně štěstí a čistou mysl, aby se dokázali vypořádat s negativními lidmi. :) Hezký den.

• Upravit
42907
25.12.23 14:04
@VP44 píše:
Situaci neznáte důkladně. A pokud byste si tento příspěvek přečetli pořádně, pochopili byste i to, že jsem se ptala na otázku, zda pomůže přestěhování či najítí dalšího partnera. A ne dalsi okonosti, ktere zde zmiňujete. Podle vašich příspěvků je vidět, že zde píšete pouze z nudy a ne z vlastních zkušeností. Děkuji za názor a nechte prosím zde místo lidem, kteří jsou v podobné situaci.

Přestěhovat se daná osoba nemůže bez souhlasu otce. Z nudy nepíšu, zažila jsem to samé, a psát si budu kam chci, je to veřejná diskuze. :mavam:

• načítám...
4164
25.12.23 14:23
@VP44 píše:

na to ale nejde jednoznačně odpovědět, to ti snad musí být jasné :nevim:
nový chlap může situaci zlepšit, ale taky klidně ještě vyhrotit, nemusí situaci ustát a budou následovat chlapi další, což bude naopak voda na mlejn původního psychopata, fakt těžko předpokládat, co to udělá.

s přestěhováním to není tak jednoduché, ale to už tu napsáno bylo

• načítám...
5664
25.12.23 14:27
  • načítám...
9148
25.12.23 14:29

Po svych zkusenostech muzu rict jednu jedinou vec. Na skutecneho psychopata zabere jedina vec. Na chvili se stat vetsim psychopatem. Vyvolat strach, aby se dotycny bal, co clovek udela. Zas.irat mu vic, nez on dotycnemu.
Dalsi otazka je, je to opravdu psychopat? Nebo jen mstici se zhrzenej blbecek, kterej nedokaze rozpoznat koreny vlastni motivace k chovani, ktery diteti ublizuje a nasledne si uvedomit, ze ublizuje vlastnimu potomkovi?
Tam by mohl jeste pomoct mediator..
Takze doporucuju neutikat, nehledat prevoznika jako zachranu. Doporucuju tomu celit a resit. S klidnou silou. Urcit rozumny pravidla a v pripade nerespektovani druhou stranou se nebat prizvat Ospod.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře