Psychotesty k PČR? Nějaké rady?

Anonymní
11.4.24 13:15

Psychotesty k PČR? Nějaké rady?

Ahojky:) Čekají mě psychotesty k PČR a chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo je absolvoval a byl by ochotný mi k tomu něco říct?:) Bohužel moc nevím co očekávat, tak chci zjistit co nejvíce, ať vím, do čeho jdu. A kdyby měl někdo nějaké doporučení nebo nějakou radu, tak budu taky moc vděčná! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25192
11.4.24 13:20

Čau, hlavně se dobře vyspi a buď hodně odpočatá…
dále si na netu projeď více IQ testů, hodně otázek v iq části je stejných (například doplňování čísel-písmen-různých řad-stran kostek-chybějících tvarů apod.)
to tvoří celkem velkou část těch testů
pak jsou testy osobnosti, projeď si jich pár zdarma, tam jsou otázky na tvůj temperament a extro/introvertnost, není dobrý ani jeden z těchto extrémů
pozor na lhaní, protože testové otázky jsou tvořeny tak, že jistý balík otázek pak tvoří „lži-skore“ a lhaní se pak odhalí..

ale buď v klidu, pokud jsi psychicky ok a mělas na střední aspoň průměrný prospěch a nemáš zásadní rodinný/osobnostní problém, tak by problém být neměl.. například v Praze jsou takové podstavy, že tam už chtěli brát i bez maturity
trochu se jim to neosvědčilo, ti hoši obvykle neumí česky kloudně napsat ani jednu větu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
11.4.24 13:42

@Lucy75
ti hoši obvykle neumí česky kloudně napsat ani jednu větu

Tak to už neumí ani dnešní pablbové s PhDr. ze soukromé slovenské školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
11.4.24 13:54

@Zumpa no právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.24 14:03

Nebyla jsem na nich, ale zásada zni nelhat! Ty psychotesty nejsou od toho aby zjistili jestli jsi divná nebo ne, kdyz to přeženu ale jestli se na tu práci hodiš.
Práce u policie není jak si někteří myslí, o tom že si sama vybereš místečko v teplé kanceláři a budeš delat administrativu. Ale dostane tě to i do fyzicky a psychicky náročných situací. Rvačky feťáků, dopravni nehody s kusy lidských těl, budeš vyhazovat bezdomovce prolezlé kdoví jakými nemocemi z mhd.
Slyšela jsem od známého, že jeho bratr měli na stanici ženskou co si myslela že po výcviku- školení si půjde sednout k telefonu na 158. Její přistup k práci při silniční kontrole byl - já nejdu zastavovat auta, je zima, z auta mě nikdo nedostane. Nakonec snad začala šermovat před nadřízenými tim, že ona je matka tak nemůže dělat noční a tohle a tohle. Jak to dopadlo, nevím. Neřikam že je to tvuj případ, jen že lidé mívaji o různých profesích různé představy. A občas se snaží dostat někam jen proto že se říká že tam berou každého. A pak zkouší najít na internetu finty jak zvládnout udělat fyzické testy s odřenýma ušima, aniž by na to pořádně trénovali.

• Citovat
  • Upravit
Verča1156
11.4.24 14:15
@Anonymní píše: Více

Já se spíše těším do toho terénu. Administrativní práce mě příliš nebaví ale vím, že u Policie ta administrativa musí také být. Ale jak říkám, mám ráda adrenalin, takže pokud to vyjde, tak se budu těšit do terénu 8).

• Citovat
  • Upravit
25192
11.4.24 14:22
@Verča1156 píše: Více

jo!? a umíš nějaké bojové umění? měříš aspoň 170cm? protože z malých holek na ulici, které neumí ani páku, mají ti zfetovaní/agresivní/ožralí hoši akorát tak srandu…
tož já tak jenom jako jestli nemáš představu jen podle Kobry 11 ;)
a administrativa je naprosto šílená a ubíjející, na jednu věc, kterou uděláš, existuje asi 2-3 formuláře v systému ETŘ a to klidně hodinu a více vyplňuješ jen kolonky a klikáš jak cvičená opice, jak říkám, jen ať nemáš iluze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verča1156
11.4.24 14:35
@Lucy75 píše: Více

Děkuji za tvé vyjádření a tvou starost. Každopádně měřím 174cm a nemám problém se ubránit.:) A teď nechci znít nějak ošklivě, ale raději bych uvítala užitečné rady a ne takovéto odrazující komentáře. Ta práce určitě není pro každého, ale opravdu nejsem natolik hloupá, abych se podívala na Kobru 11 a řekla si, že chci být policistka. :D

• Citovat
  • Upravit
25192
11.4.24 14:37

@Verča1156 ;) jsi vztahovačná, to není dobrá vlastnost do mužského kolektivu, na to vem jed..
jinak jsem tu 30 let a přeju ti hodně štěstí, sebevědomí ti evidentně nechybí, takže o to to budeš mít s veliteli horší,
namachrované holky to mívají krapet složitější
good luck..
a starost fakt nemám… měla jsem dobře míněné rady, evidentně jsi je vůbec nepochopila.. no jak myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.4.24 14:40

@Lucy75 @Zumpa :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem se nasmala. :mrgreen:
Mám velkou část rodiny u PČR a říkám že to je diagnóza. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117139
11.4.24 14:40

Tyjo, s takovým přístupem raději k policii nechoď. Lucy má mnohaletou praxi a chtěla ti poradit. Ale možná žes chtěla jen poplacat, jak jsi dobra, že se hlásíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117139
11.4.24 14:41

A k úvodní otázce, psychotesty se nedají natrénovat nebo nacvicit. Prostě vyplň popravdě, co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
11.4.24 14:43

@Ťarbík01 :mrgreen: ano, také si to myslím
můj brácha z NCOZ odešel aktuálně po 25letech a můj exmanžel v lednu po 30 letech
já ještě i po 30letech držím
ale zdejší Princezna si myslí, že sežrala moudrost světa, tak má logicky vítr z psychotestů, ale však jo, oni tak provedou i osobní pohovor a zřejmě bude jasno…
měla říct : Dík za tvou zkušenost

to by mi zcela stačilo
ALE my jsme zvyklí, že nastupují sebestřední jedinci, nejlépe pak Bc. nebo DiS., neumí shodu přísudku s podmětem - a holt to buď vydrží, nebo ne :mrgreen:
tahle slečinka to lehké mít nebude
ale má 174cm, tak super, to se ubrání :mrgreen:
(PS : bez parťáka v zádech to zkus…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.4.24 14:45

Hele @Lucy75 ti píše realitu a měla bys za to být ráda a ne kolem sebe kopat hned tak rychle…
No tím pádem jsi mi zapadla do těch kolonek lidí co nemají o práci PČR ani představu a myslí si dost o sobě…
Další do počtu lidí, co PČR zkazili jméno…
Jako nedivím se těm lidem, co jsou přes 20 let u PČR, že na takové jako jsi ty nadavaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.4.24 14:45
@aiwwa píše: Více

Stejný názor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...