Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky děvčátka…
Dneska jde na Primě můj oblíbený seriál Ptáci v trní…vzpomínáte si na něj?:palec:
Já to ještě neviděla, ale knihu miluju…tak jsem zvědavá, zda se mi to „nepokazí“ (postavy, jak si je predstavuju, Drogheda…)a taky ta australska buš vykreslena v knize, uzasna…doufam, ze to nebude nejakej podfuk jako vinnetou a jeho divoky zapad v chorvatsku…jsem fakt zvedava.
Sylvi miluju tento seriál!
Já jsme na něj koukala i ve slovenštině a teď si zvykám na česštinu..
S mojí mamkou jsme třeba shlídli večer všechny čtyři díly ![]()
Na konci jsem bulela jako želva…a pak dlaší hodinu…fakt super seriál!…sedím a nedutám
Já dneska zjistila, že to bude na primě
taky ten film miluju, vždycky u toho brečím ![]()
Pěknou podívanou, taky už koukám. Je to krásné a vždycky mě to dostane ![]()
vercicek -já jsem bohužel knihu nečetla…což jsem ostuda páč jsem knihomol…
Holky myslíte si,že se bude dát zkouknout někde na netu na primě?
Jsem na to uplně zapoměla že dnes začíná.. ![]()
Kamccaa píše:
Holky myslíte si,že se bude dát zkouknout někde na netu na primě?
Jsem na to uplně zapoměla že dnes začíná..
je to super seriál, na netu to zkouknout nepůjde, to jdou jen české seriály a pořady, jedině odněkud stáhnout
Jejda, já na to zapomněla … tak to mě moc mrzí, tak jsem ho s moji mámou hltala
![]()
Taky jsem koukala.A je to vlastně díky mé mámě,protože jsme na to dřív koukali spolu a něco to ve mě zanechalo,ale už nevím co.Tak se na to musím koukat abych zjistila co to bylo?
![]()
petra79 -přesně tak…pocit nenaplněné lásky…a chtít takovou najít a naplnit ji…ta baba stará jak ho ošmakávala-jsem měla chuť ji plácnout přes ty ruce nenechavý ![]()
Ptaci v trni ta prvni serie se mi libila, ovsem to dalsi pokracovani uz bylo priserne, nejen ze hlavni hrdinka uz nebyla stejna herecka, ale i ten namet a vubec - nastavovana kase… ![]()
Viděla jsem ho kdysi dávno, ale to jsem byla ještě mladý tele, tak jsem dneska ze zvědavosti koukla a chytlo mě to
Pamatovala jsem si z toho prd a navíc jsem to před těma rokama asi fakt nedokázala ocenit, teď už se těším na další díl ![]()