Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo aha jasný ona tam koukala na nějaký obrázek, tak díky
a asi byla zvyklá i na peníze a teď nic
Přidává se další fanda
.
Rozhodně doporučuju přečíst si knížku, je o moc hezčí než film a pochopíte z ní více souvislostí.
Je fakt nááádherně napsaná.
cica píše:
asi byla zvyklá i na peníze a teď nic
Ne, tím to rozhodně není, Fee statečně přijala svůj úděl, jako mladá z perspektivní bohaté rodiny otěhotněla a její současný manžel jí byl přidělen jejím otcem, ona ho svým chladným zvláštním způsobem miluje, ale rozhodně už není schopna vřelých citů ke komukoliv.
Nádhera, úplně mě to chytlo
A dneska tam Raplh popisoval toho ptáka v trní ![]()
Chtěla jsem se zeptat, nevadí vám hlas Viktora Preisse? Já proti Preissovi nic nemám, je to skvělej herec a mám ho ráda, ale k Ralphovi by mi seděl trošku mužnější hlas ![]()
Machalko, neva, ale dost mi nesedí Valerie Zavadská, mně ta baba vzhledem i hlasem připomíná Vondráčkovou
.
Taky mi k němu moc ten hlas nesedí.No dočetla jsem se že ho dabuje Jiří Hromada v některých případech,ale teď si nevzpomenu na jeho hlas.
makino, to mě nenapadlo, ale fakt by to k ní sedělo
![]()
petro, tak to vůbec nevím, kdo to je ![]()
Petro, zkoušela jsem se na něj mrknout, ale ani podle fotky nevím, s žádnou dabovanou rolí si ho nedokážu spojit
Ale to neva. Já jsem si říkala, že by se mi k Ralphovi hodil třeba hlas Aleše Procházky ![]()
Ahojky,
připojuji se k Vaši diskuzi, protože knížku i film Ptáci v trní miluji. Knižku jsem četla už několikrát, jednou dokonce i slovensky a moc moc se mi líbi. Film mám nahraný na kazetě
, ale vzhledem k tomu, že jsem ho sledovala dost často, je kazeta už poškozená.
. Film jsem vždy viděla ve slovenštině a musím říct, že nyní, když ho vysílá TV prima v češtině, nemůžu si na to zvyknout. Slovenština je hold slovenština.
Soňa
připojuji se k fanynkám ![]()
Tento seriál naprosto zbožňuji,, je to pro mě taková klasika, a moc ráda na něj koukám znova.
Tomu říkám romantický a kvalitní film.
V televizi poslední dobou umějí dát akorát ty lepenice od Rosemundy Pilchrové - omlouvám se fanynkám, ale to je na mě nějak moc umělé.
Knížku má moje máti, když koukám jak jí chválíte, tak si jí určitě půjčím a přečtu.
Ona byla i druhá série ?? To jsem nikdy nezaznamenala.
Ahoj Čiki, knižku si určitě přečti, film je sice taky krásný, ale knižka je knížka
.
No bylo natočeno akorát filmové zpracování 20 období, co se Meggie narodil syn. To pokračování jsem neviděla, protože už tam nehrají všichni herci a asi jsem o nic nepřišla, dle názoru mého okolí.
Ahoj netusite nahodou nekdo nazev pisnicky ktera hraje pri upoutavce na tento serial na prime? ![]()
Tak jsem to dokoukala, na konci si pobrečela
a půjdu se dívat po té knížce, protože mám tolik otázek…
Jen mě trochu zklamalo, jak Ralph umíral, že Meggie neřekl něco krásnějšího, nevím jak popsat co myslím…