Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud nechce, abyste šlapala na ty puchýře, tak asi nebude nadšená z jejich propíchnutí ![]()
Ono vam stejně nic jineho nezbyde nez to pichnout, take jsem si s tim užila sve ![]()
@Lathi Já si taky myslím, nejspíš to risknu. Protože takhle s moji nohou dojít i na druhý konec bytu je těžký.. A úterní návštěva je daleko ![]()
Mně kožní jednou taky strašně zrasoval nohy vypalováním bradavic.. přiznám se, že na žádné vyřezávání už jsem k němu nesla
Takže puchýře jsem propichla, potom asi druhý den tu vrchní kuzicku odstrihala a dál nechala hojit volně. No bradavice mi tam vyrostly opět, ale vyléčila jsem si je sama a bezbolestně Tea tree oilem
![]()
Podle mě když to propíchneš, tak bylo celé vypalování zbytečné a bradavice se nezbavíš.
@dickys prosím tě, jak přesně jsi léčila tea tree olejem? Já dětem dávám na bradavice kašičku z propolisu, ale mám pocit, že tentokrát to moc nezabírá…
@nozu Už jsem si to rozmyslela, po rychle sprse mě to bolí jal čert. Takže nene, nechám to tak a uvidím jak se to vyvine 😂
@dickys píše:
Mně kožní jednou taky strašně zrasoval nohy vypalováním bradavic.. přiznám se, že na žádné vyřezávání už jsem k němu neslaTakže puchýře jsem propichla, potom asi druhý den tu vrchní kuzicku odstrihala a dál nechala hojit volně. No bradavice mi tam vyrostly opět, ale vyléčila jsem si je sama a bezbolestně Tea tree oilem
![]()
Taky se dceři vrátili, vyléčili jsme sami nasazením tablet hlívy ústřičné + potíráním Duofilmem s vystrihavanim..
@nozu píše:
Podle mě když to propíchneš, tak bylo celé vypalování zbytečné a bradavice se nezbavíš.@dickys prosím tě, jak přesně jsi léčila tea tree olejem? Já dětem dávám na bradavice kašičku z propolisu, ale mám pocit, že tentokrát to moc nezabírá…
Prostě jsem si to několikrát denně natřela tím Tea tree a za pár týdnů byly pryč. Ještě ho používám i na opary, když se mi jednou za uherak udělá, na ty je taky výbornej ![]()
Dobrý den, včera jsem byla na vypalování bradavic dusíkem. Strašně to potom bolelo a přes noc se mi udělaly gigantický puchyre. Bráni mi to v chůzi, mám je totiž na plosce nohy. K doktorce mám jít v úterý na vyriznuti, říkala ať na to moc neslapu, ze pak vytahneme bradavice i s puchyri. Chci se jen zeptat, jestli je mužů propichnout a vymacknout.. zatím chodím porad po patě nebo po jedné straně nohy jak kdybych měla vyvrknuty kotník. Kdybych doslapla úplně, asi mi prasknou. Nemůžu ani ridit
Mate zkušenosti?