Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím, půjčil by mi někdo 6.000 na dlužní úpis? Jsem chvilku po škole, práci jsem si nasla, avšak nemam na ubytování, stravu a další věci. Pracovni smlouvu mam. Na rodinu jsem se zkoušela obracet, nepomohla sestra ani matka, nemá. Nechci si brát nebezpecne nebankovni půjčky. Kde bych mohla takovou půjčku získat?
edit adminem
Tak si zařídit Kontokorent do splácení do 60 dnů je to bez úroků, v csob ti ho udělají…
@Dii22 Takhle ti asi nikdo nepůjčí, zkus třeba Zuno, japonskou půjčku atd, když splatíš do měíce tak zadarmo, pokd déle tak už tam je nějaký úrok. Pokud máš pracovní smlouvu a nemáš exekuci tak by to mělo být bez problému.
A kde jsi bydlela dosud? Obvykle se z domova odchází, až když na bydlení a stravu jsou peníze.
No, a jak dlouho jsi zaměstnaná? Nebylo by lepší, jít do banky, zažádat do kontokorent, nebo si teda půjčit v bance? Pokud jde o takovou malou částku? Nebo jsi v bance už byla a z nějakého důvodu to nejde? Za mě, rozhodně si nepůjčovat nikde jinde, kromě banky. Ani Japonská půjčka, ani nic jiného.
Nebo, nějaké přátele máš? Nechce se mi věřit, že bys mezi kamarády nenašla někoho (klidně několik lidí), co ti dohromady půjčí 6000 Kč. Rozhodně lepší, než si půjčovat tady na noname fóru. ![]()
@Dii22 nemáš na základní věci a chceš si půjčovat? to je hodně mimo.. šetři.