Půjčka 20 000 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
2.8.12 17:38
@Seizdra píše:
Mně taky, první 3 slova jsem myslela, že právě tu reklamu někdo paroduje :D To byla ta reklama :Přišla Eva a peníze nám půjčila"? :D

jojo to je ona:-)) paní v té reklamě navíc vypadala, že to dělá z lásky a zadarmo:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.8.12 17:41
@Regina Hero píše:
Asi by bylo záhodno, kdyby v bance všem těmhle klientům při vyřízení kreditky tohle navrhli, ale tím by banka přišla o úroky a to asi není její hlavní snahou…

Já když vidím komu tu kreditku kolikrát dají tak jen žasnu, mě je pak těch lidí líto, zvlášť když pak svojí pohledávku místo aby jí řešili s bankou předají další pofidérní společnosti jako jsou Správci dluhů, Asterie a podobně. To bych kolikrát brečela, oni nemají na splátky a cpou prachy dalším subjektům, který jim stejně nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.8.12 17:44
@HankaPac píše:
jojo to je ona:-)) paní v té reklamě navíc vypadala, že to dělá z lásky a zadarmo:-))

A skutečnost je snad jiná? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.8.12 17:45
@Seizdra píše:
A skutečnost je snad jiná? 8o :think:

Já myslím že paní Eva to myslí UPŘÍMNĚ:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 17:55

Tak děkuji všem za názory - já jsem proti půjčkám. Ale ted nám odešlo turbo na autě což není zrovna levné a lednička. Za chvíli se nám má narodit dítě a oboje potřebujem :( finance bokem padly na malý, navíc přítel musel odkoupit byt, tak uvidíme jak z toho vybruslíme. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
21848
2.8.12 17:56
@HankaPac píše:
Já myslím že paní Eva to myslí UPŘÍMNĚ:-)))

Takjak naši politici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.8.12 17:57
@Anonymní píše:
Tak děkuji všem za názory - já jsem proti půjčkám. Ale ted nám odešlo turbo na autě což není zrovna levné a lednička. Za chvíli se nám má narodit dítě a oboje potřebujem :( finance bokem padly na malý, navíc přítel musel odkoupit byt, tak uvidíme jak z toho vybruslíme. Zakladatelka

Kdyžtak ti můžu dát kontakt na pár vrakovišť nebo i lidi, co to jsou ochotní vzít za nákupku :D Přítel dělá u aut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 17:59

@Seizdra tak to by bylo super děkuji :kytka: - lednička už tak nehoří, u můžu vzít na splátky.

• Citovat
  • Upravit
21848
2.8.12 18:00
@Anonymní píše:
@Seizdra tak to by bylo super děkuji :kytka: - lednička už tak nehoří, u můžu vzít na splátky.

Tak mi pak písni SZ ;) Ať to tu nesmrdí tak úpklně úplnou reklamou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.8.12 18:39
@Anonymní píše:

No aspoň tu ledničku by šlo snad koupit nějakou na splátky přímo v obchodě, kde nic nepřeplatíš. Chtělo by to vychytat nějakou akci :think: Pak mě ještě napadá nechat si udělat kontokorent na platební kartě, no ale nejsem si jistá, jaký jsou kde úroky. Hodně štěstí, ať to dobře pořešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 18:47

No půjčka snad zažehnána - necháme proplatit dovolenou a zbytek už zchrastíme snad, když bude turbo a dobrou cenu. A lednička prostě půjde na splátky :kytka: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
16186
2.8.12 19:13

@Regina Hero souhlas, když jsem si vyřizovala kreditku, nikdo mě neupozornil, že při výběru z ní se podmínky mění a já jen valila bulvy, co za úrok mi to bankovnictví ukazuje :pocitac: naštěstí jsem na to přišla brzy a využila pak bezůročné období převodem vyčerpané částky z běžného účtu! Ale v bance jsem jim také řekla svoje a když paní na mě, že je to ve smluvních podmínkách, tak jsem se zeptala jestli si dělá srandu… :poblion: že bych takový argument čekala v providentu, home creditu a podobných institucích. Hold, Komerčka perlí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
2.8.12 19:27
@neila píše:
@Regina Hero souhlas, když jsem si vyřizovala kreditku, nikdo mě neupozornil, že při výběru z ní se podmínky mění a já jen valila bulvy, co za úrok mi to bankovnictví ukazuje :pocitac: naštěstí jsem na to přišla brzy a využila pak bezůročné období převodem vyčerpané částky z běžného účtu! Ale v bance jsem jim také řekla svoje a když paní na mě, že je to ve smluvních podmínkách, tak jsem se zeptala jestli si dělá srandu… :poblion: že bych takový argument čekala v providentu, home creditu a podobných institucích. Hold, Komerčka perlí :pocitac:

to je ale presne ono, lidi nectou co si vlastne sjednavaji a pak nadavaji na banku :roll:

• Citovat
  • Upravit
16186
2.8.12 19:35

@Lilišák já jsem přesvědčena, že by jim huba neupadla, kdyby tahle informace byla součástí jejich jinak vyčerpávajícího výkladu! Nevidím na tom vůbec nic špatného, aby řekli A i B. Já bych se kvůli tomu rozhodně kreditky nevzdala, protože jsem ji chtěla. Ale očekávám, že služba, za kterou platím mi bude nabídnuta seriózně a ne jak nějakému vesnickému Emilovi, na kterém by vydělal kdejaký prodavač pojistek…
Je fakt, že to hodně záleží na lidech za přepážkou. Vím, že naše osobní bankéřka by mi tu informaci dala kompletně, vždycky to dělá, vyloženě upozorní. Bohužel, když jsem řešila tuto záležitost byla mimo… Když někde točím hodně peněz (máme tam i firemní účty) očekávám serióznější přístup, zbytečně to pak na banku vrhá zlé světlo. Pochybných institucí je tady přeci dost

Příspěvek upraven 02.08.12 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.8.12 19:36
@Anonymní píše:
Já mám u providentu… Peníze jsem měla hned, bez čekání. Sice úroky jsou strašné, ale je to jediná možnost pokud Ti v bance nepůjčí :mavam:

Já mám teda taky provident, ale mám ho udělaný přes účet a na úroky si stěžovat nemůžu…čekala jsem sice na peníze 14dní a na účet a je to výhodnější úroky nejsou taková pálka prostě, ale čekáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel