Půjčka 20 000 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bohemund
2.8.12 19:37
@Traccy píše:
Já mám teda taky provident, ale mám ho udělaný přes účet a na úroky si stěžovat nemůžu…čekala jsem sice na peníze 14dní a na účet a je to výhodnější úroky nejsou taková pálka prostě, ale čekáš…

Co to meleš :D RPSN maji 70 % :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
449
2.8.12 19:46

No mě, ta moje poradkyně doporučila toto a jako nemůžu si stěžovat a hlavně nikdo ke mě nechodí odchází mi to z účku…prej je to nějaká jejich novinka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
2.8.12 19:52
@Traccy píše:
No mě, ta moje poradkyně doporučila toto a jako nemůžu si stěžovat a hlavně nikdo ke mě nechodí odchází mi to z účku…prej je to nějaká jejich novinka..

Promin, ale k tomu neni co řict :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
449
2.8.12 20:01

@Bohemund proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
2.8.12 20:06

@Bohemund odchází mi to jednou měsíčně z účtu a je to opravdu provident…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
2.8.12 20:17
@Traccy píše:
@Bohemund odchází mi to jednou měsíčně z účtu a je to opravdu provident…

Protože platiš na urocich vic jak 60 procent s pujčene částky a jsi nadšena jakou že to nemas supr pujčku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 21:09

Necetla jsem vsechny prispevky, my kdyz jsme kupovali auto, nam chybelo taky asi 30tis, nechtela jsem brat pujcku kvuli takove sume se splacenim na 2 roky, kdyz jsem vedela, ze do 3 mesicu ty penize usetrim. Tak jsme si s manzelem zridili oba kontokorent, urok na rok je tam kolem 20%, ale do 2 mesicu ty penize byly splaceny a tak nas urok vysel na par stovek. Zalezi na tom, jak dlouho by jste ty penize meli v minusu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel