Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše: Více
Zklamu tě, už si žádala o dvě půjčky a při posouzení žádosti už se berou v potaz tvoje výdaje + možné výdaje, které by si měla pri schválení půjčky Zaplo i Kamali. Takže si zažádej nejdřív za půl roku, protože i žádost, která se neodvolá se v registrech BRKI, NRKI, REPI drží dál a ničí ti bonitu m
@modra_vyletni_lod píše: Více
Ty jsi tak dobra, až to bolí. 🙈
Nechápu, pokud ti někde nikdo nechce půjčit, tak něco prodej. Nebo kontokorent?
@thalasan píše: Více
banky fungují tak, že kontokorent je posuzován jako úvěr a problémový klient ho prostě nedostane… a i do nebankovního registru mají banky náhled…
takže konťas je zcela mimo hru..
to spíš nějaký ten Credit portal, cool-credit atd, všechny tyhle klikačky
ale obvykle je to cesta do pekla… některé ty klikačky mají první půjčku bez úroku, to by měla tazatelka řešit a hlavně celkově přehodnotit své hospodaření..
Je podezřelé, že tvrdíš, že bez problémů splatíš po výplatě a nechtějí ti půjčit, ani po malých částkách ani kamarádi, ani nebanky. Jestli máš takové kamarády, že ti třeba 4 nepůjčí po 500, tak mají asi sakra dobrý důvod.
Já bych zkusila tu zastavárnu. Lepší, než jít do nějaké pofiderni nebanky nebo k lichvarovi, kde preplatis i 100× tolik.
Hele já mám hypo a moje banka mi klidně půjčí ještě i skoro půl milionu navíc.
Rychlá půjčka online - https://pujckaplus.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.
Příspěvek upraven 24.01.25 v 09:32
@salvadde Smlouvu nějakou máš? Podmínky jsi četla? Co to znamená doplňkové služby víš??
Je dost možné, že doplňkové služby jsou součástí půjčky a automaticky s nimi souhlasíš, když kyvnes na půjčku… ![]()