Půjčka - kde si půjčit, když banka nepůjčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
17.2.25 13:17
@Cenarius píše: Více

Tyhle odpovědi nechápu, proč když nemate nic k tématu, nebo nechcete poradit, máte potřebu někteří stejně napsat něco na co se nikdo neptá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.2.25 13:17

Nejlepší si půjčit v rodině, obzvlášť takovouhle téměř zanedbatelnou částku, nebo tu platbu u zubaře nelze rozložit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:18
@Keyllah píše: Více

Kontukorent ani netuším popravdě co je, to slyším poprvý :D. U banky žádné půjčky nemám ani nikde jinde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 13:19
@-Blanch- píše: Více

Koukal jsem po tom samozřejmě ale nevím co je upřímně ověřené a co ne, proto jsem se přišel zeptat sem kdo s čím má zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 13:20
@inkakřivák píše: Více

Žádné půjčky nemám u své banky ani nikde jinde

• Citovat
  • Upravit
80274

On je kontokOrent. Optej se v bance. Ale pozor, je víc úročeny. Muzes jít na svém účtu do mínusu, a pokud splatis do určité doby, je to bez úroku. Jinak je úrok vyšší a hodně naskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16480
@Anonymní píše: Více

Kontokorent, to znamená, ze do určité částky můžeš jít do mínusu. Když jsi v mínusu, platíš úroky za půjčení. Když nejsi, neplatí nic, jen máš to množství oenez prostě kdykoliv k dispozici.

Každopádně podle mailu máš zřejmě málo příjmu k výdajům, ono ti tak, určitá suma musí zůstat na živobytí. Takže se domluv se zubaře, že bys to dal na několikrát. Věřím, ze se na tom domluvit půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
17.2.25 13:24

To není negativní odpověď. To jen většina dlužníků jsou lháři a pohádkáři. To je prostě realita. Jak feťáci, taky řeknou a udělají cokoliv, aby dostali další dávku. Ty potřebuješ další půjčku.

Kdyby jsi neměl registry úplně v p*rdeli tak ti jednak banka nebo jakýkoliv homecredit apod. Takovou sumu půjčí za pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Ježíši :mrgreen: :lol: jako tohle je fakt traga. 10 tis mi banka půjčí i při rodicaku. Prostě máš toho moc. Můžeš zkusit provident a pod. Ale tam už taky prověřují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534

ti nevím, píšou že si je u nich můžeš sloučit, tedy, něco tam zcela jistě mít budeš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
17.2.25 13:36

sloučení závazku…??? Takže jsi předlužený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
17.2.25 13:36

Máš prostě málo peněz. Což se mi kvůli 10 000 fakt nezdá, ale to je tvoje věc.
Mně u zubaře automaticky nabízí třeba rozdělení na dvě, tři platby. Tak tam zavolej a zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
17.2.25 13:39

Vždyť to v tom mailu píšou že máš??? Proč kecáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:40

@Cenarius

Panebože… :D

Vidíš snad u mě nějaké půjčky u mojí banky? Klidně mi pošli 218 kč a zašlu ti registr dlužníků, ty pohadkáři :D

• Citovat
  • Upravit
41534
17.2.25 13:41
@KKK85 píše: Více

prý nikde žádný závazek nemá :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie