Půjčka - kde si půjčit, když banka nepůjčí?

Anonymní
17.2.25 12:56

Půjčka - kde si půjčit, když banka nepůjčí?

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně půjčky.
Mám v březnu zubaře kdy jdu na dražší zákrok (za nějakých 9 - 10 tis. Kč), ale nechával jsem si teď opravovat auto tak mi bohužel do března nevýjde nechat si tolik bokem a výplata je až 12. Tak jsem si chtěl nechat půjčit od mojí banky ale ta to nějak vyhodnotila že bych to nebyl schopný splácet i když mám pěknou výplatu a vždy mi 5-10 tisíc na konci měsíce z výplaty zbylo, jen jsem to teď bohužel nechal za opravu auta a potřebuji vyžít do další výplaty. Nevíte kde si co nejbezpěčněji půjčit peníze? S placením žádný problém nebude, žádné dluhy ani exekuce nemám.

Díky všem za radu a hezký den ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
17.2.25 12:59

Nechce se mi věřit báchorce o tom, že banka nedala, pokud nemáte potíže jindy 8o. Nicméně u zubaře si můžete říct o ošetření na fakturu (nebo se nechat přeobjednat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20921
17.2.25 13:00

Žádný dluhy a exekuce nemám, každý měsíc mi zůstane v pohodě 5-10 tisic, ale moje banka se mi bojí půjčit 10 tis.

Jsi asi jediný, který už se do toho lhaní o penězích tak zamotal, že mu to samotnému není blbý napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.2.25 13:03

Zkus třeba ty rychlý jako je soscredit, nebo coolcredit. Co Zaplo, Kamali? Jsou to všechno sice lichvy, ale když ti nepůjči banka tak si budeš muset holt připlatit když to nutně potřebuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
17.2.25 13:05
@Anonymní píše: Více

Kontokurent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:07
@Cenarius píše: Více

Ahoj,
proč hned taková negativní odpověď?
Za opravu auta jsem dával 73 tisíc (rozsypala se celá převodovka (automatická)). Klidně ti do zprávy zašlu výpis z exekuce když tomu tak moc nevěříš a myslíš si že mám dluhy nebo exekuce :D Sám nevím proč mi nechtěli půjčit, do e-mailu mi jen přišlo (viz. obrázek výše) že mi momentálně nemohou půjčit tak jsem to odhadl na tohle. Já si přišel o radu, né tu do sebe zbytečně rýpat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 13:10
@-Blanch- píše: Více

Zkoušel jsem i zonky právě ale tam to stejný že mi na účtu nezbyla z výpisu ani koruna i když sami tam museli vidět že tam cosi zbylo :D tam chtěli právě výpisy z 3 měsíců a z každého tam bylo vždy nad 10 tisíc. U ostatních co jsem se díval jsou ty přeplatky šílené, do toho se mi moc právě nechce

• Citovat
  • Upravit
72725
17.2.25 13:10

Tak z té odpovědi je jasné, že nejsi bonitni, tzn chtěl jsi moc nebo máš sakra malý výdělek, nebo výdělek na černo. Jinan TV je plná reklam na rychlé půjčky, stačí si vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
17.2.25 13:12

z toho ale vyplývá, že u nich už nějaké závazky máš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:12
@Pseudomatka píše: Více

Ahoj,
vážně žádné potíže nemám, dolů jsem posílal i obrázek z e-mailu kdy mi nechtěli půjčit, sám nevím proč do výpisů moc dobře vidí, tak jsem to moc nepochopil. Termín jsem už jednou rušil a nechával se přeobjednat kvůli volnu v práci

• Citovat
  • Upravit
305
17.2.25 13:13

Tak ještě pak třeba razdvapujcka, to jsi nezkoušel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
17.2.25 13:13

S bankami je to takové vtipné. Roky mi vnucovali peníze, když jsem je měla a pak, když se hodně prostavělo a potřebovala jsem půjčit, tak hledám tu jejich otravnou tabulku s nabídkami půjček a ona tam najednou není! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 13:14
@martina.se píše: Více

Chtěl jsem 10 tisíc na 6 měsíců (větší splátky nešli).

• Citovat
  • Upravit
41500
17.2.25 13:15

co ten kontokurent? a ty u své banky už nějaké půjčky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
17.2.25 13:15

Vždyť je to tam uvedeno - zřejmě máš víc závazku. Takže variantou je sloučení závazku nebo požádat o úvěr s někým bonitním.
Na tvém místě bych se k zubaři preobjednala, až budu mít peníze na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel