Půjčka na mateřské dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
21.11.12 14:05

@darkblack
Měla jsem to tam a stejně jsem nic nedostala :-D pak jsem šla do GE a tam jsem odcházela s penězma v kapse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.3.13 12:58

RPSN 454%, obchodní podmínky, které se nadají přečíst a smluvní pokuta při nesplacení, která asi bude v těch nečitelných podmínkách. Až se budu chtít dostat do problémů, tak si určitě zažádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.13 13:01

@magratka přesný… masakr a cesta do pekel… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.3.13 13:21
@magratka píše:
RPSN 454%, obchodní podmínky, které se nadají přečíst a smluvní pokuta při nesplacení, která asi bude v těch nečitelných podmínkách. Až se budu chtít dostat do problémů, tak si určitě zažádám.
:think: zajímava rpsn. Myslím, ze daleko za hranici zákona. Jestli pak příspěvek místo adminum nenahlasit PČR :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.3.13 13:24
@estrea píše:
no, tak jestli sis odtud půjčila, tak v hlavě máš určitě něco jiného než mozek :nevim:
Ale to poznáš až časem, až budeš vytloukat jednu půjčku druhou a dostaneš se do začarovaného kruhu :cert:

Tak tak, koukala jsem na to a nedají se přečíst ani podmínky. Bůhví co tam je napsaný :cert: Tohle si s prominutím může vzít jen ten, kdo má v hlavě na…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.3.13 13:35

Spokojení klienti

„Stát na nás maminky kašle. Mateřská je naprosto směšná a jako matka 3 dětí mám každý měsíc problémy vyžít s penězi, někdy se stane že už nejsou peníze na účty a tak nám pomáhá rychlá Ferratum půjčka. Mohu jedině doporučit.”

To je fakt směšné, jestli si nějaká maminka bere půjčku za takové úroky, tak je to k***a :mrgreen: Takže je to jen plné keců a normálně uvažující člověk si tam snad ani půjčit nemůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.13 13:44
@Kiara28 píše:
To je hrozny svet, kdyz chce nekdo dostat uz i maminky v nouzi pod most.. :,(

Nikdo nikoho nenutí si půjčku vzít. A ostražitost budí už samotný název, i když… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
2.3.13 15:40

Mně kontokorent nestojí nic, pokud jsem do měsíce zpět v plusu - Česká spořitelna. Též mi chybí smajlík válející se smíchy po zemi, ale spíš myslím, že paní je nadháněč. :-)

• Citovat
  • Upravit
101927
2.3.13 21:17
@pst007 píše:
Mně kontokorent nestojí nic, pokud jsem do měsíce zpět v plusu - Česká spořitelna. Též mi chybí smajlík válející se smíchy po zemi, ale spíš myslím, že paní je nadháněč. :-)

Tak to ani nevím, měla jsem zato, že se úročí hned, mám taky ČS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.3.13 21:19

@j.a.n.i1 většinou ne a Maji nějaký počet dnu např. AZ do 30 dnu bezplatné. Vztahuje se to k určitému datu v měsíci. Tak je potřeba důkladně prostudovat podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
2.3.13 21:27

@Makinaa007 Žeby něco jako u kreditky :think: tam ten systém znám. Já ten kontokorent moc nezkoumám, mám ho hlavně abych nemusela řešit, zda odejdou všechny příkazy, když se náhodou zpozdí příchozí platby, takže i když to nějakou korunu stát bude, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.3.13 21:33

@j.a.n.i1 takhle jsem se s tím setkala, taky to teď nějak nezkoumam. Rikam si, ze nejsem fabrika, abych mela kontokorent na materiál ;) a nemam pravé rada ty vychytávky bank, kdy se něco zaplatí o den dřív nebo později a už za to jsou poplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.13 13:50

Mohu se zeptat zda jsou ty negativní ohlasy na ferratum či triangl dámy? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.4.13 17:42
@araw píše:
Spokojení klienti

„Stát na nás maminky kašle. Mateřská je naprosto směšná a jako matka 3 dětí mám každý měsíc problémy vyžít s penězi, někdy se stane že už nejsou peníze na účty a tak nám pomáhá rychlá Ferratum půjčka. Mohu jedině doporučit.”

To je fakt směšné, jestli si nějaká maminka bere půjčku za takové úroky, tak je to k***a :mrgreen: Takže je to jen plné keců a normálně uvažující člověk si tam snad ani půjčit nemůže :lol:

Matko 3 dětí, živit své děti mají rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.14 22:34

Obnovuji diskuzi, prosím o anonym, hrozne se stydím, jak na tom jsme:-(teď jsme se dostali do situace, že nemám ani na jídlo pro malou, v peněžence asi 30korun:-(manžel přišel před půl rokem o práci, od té doby nemůže nic sehnat, žili jsme z úspor, chodí na brigády, já mám také brigádu, a mateřskou, ale jen hypotéka a poplatky za byt je skoro 12000:-/už nevím jak dál, peníze nám přijdou až 10.srpna. Je nějaká půjčka? Přemýšlím i ze prodám spotřebiče, kočárek atd, aby jsme měli aspoň na jídlo. Je mi hrozně:-(rodina nepomůže :-( přemýšlela jsem i nad sebevraždou:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel