Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@darkblack
Měla jsem to tam a stejně jsem nic nedostala
pak jsem šla do GE a tam jsem odcházela s penězma v kapse ![]()
RPSN 454%, obchodní podmínky, které se nadají přečíst a smluvní pokuta při nesplacení, která asi bude v těch nečitelných podmínkách. Až se budu chtít dostat do problémů, tak si určitě zažádám.
@magratka píše:
RPSN 454%, obchodní podmínky, které se nadají přečíst a smluvní pokuta při nesplacení, která asi bude v těch nečitelných podmínkách. Až se budu chtít dostat do problémů, tak si určitě zažádám.
@estrea píše:
no, tak jestli sis odtud půjčila, tak v hlavě máš určitě něco jiného než mozek
Ale to poznáš až časem, až budeš vytloukat jednu půjčku druhou a dostaneš se do začarovaného kruhu
Tak tak, koukala jsem na to a nedají se přečíst ani podmínky. Bůhví co tam je napsaný
Tohle si s prominutím může vzít jen ten, kdo má v hlavě na…
Spokojení klienti
„Stát na nás maminky kašle. Mateřská je naprosto směšná a jako matka 3 dětí mám každý měsíc problémy vyžít s penězi, někdy se stane že už nejsou peníze na účty a tak nám pomáhá rychlá Ferratum půjčka. Mohu jedině doporučit.”
To je fakt směšné, jestli si nějaká maminka bere půjčku za takové úroky, tak je to k***a
Takže je to jen plné keců a normálně uvažující člověk si tam snad ani půjčit nemůže ![]()
@Kiara28 píše:
To je hrozny svet, kdyz chce nekdo dostat uz i maminky v nouzi pod most..
Nikdo nikoho nenutí si půjčku vzít. A ostražitost budí už samotný název, i když… ![]()
Mně kontokorent nestojí nic, pokud jsem do měsíce zpět v plusu - Česká spořitelna. Též mi chybí smajlík válející se smíchy po zemi, ale spíš myslím, že paní je nadháněč. ![]()
@pst007 píše:
Mně kontokorent nestojí nic, pokud jsem do měsíce zpět v plusu - Česká spořitelna. Též mi chybí smajlík válející se smíchy po zemi, ale spíš myslím, že paní je nadháněč.
Tak to ani nevím, měla jsem zato, že se úročí hned, mám taky ČS.
@j.a.n.i1 většinou ne a Maji nějaký počet dnu např. AZ do 30 dnu bezplatné. Vztahuje se to k určitému datu v měsíci. Tak je potřeba důkladně prostudovat podmínky.
@Makinaa007 Žeby něco jako u kreditky
tam ten systém znám. Já ten kontokorent moc nezkoumám, mám ho hlavně abych nemusela řešit, zda odejdou všechny příkazy, když se náhodou zpozdí příchozí platby, takže i když to nějakou korunu stát bude, tak co.
@j.a.n.i1 takhle jsem se s tím setkala, taky to teď nějak nezkoumam. Rikam si, ze nejsem fabrika, abych mela kontokorent na materiál
a nemam pravé rada ty vychytávky bank, kdy se něco zaplatí o den dřív nebo později a už za to jsou poplatky.
Mohu se zeptat zda jsou ty negativní ohlasy na ferratum či triangl dámy? Díky..
@araw píše:
Spokojení klienti„Stát na nás maminky kašle. Mateřská je naprosto směšná a jako matka 3 dětí mám každý měsíc problémy vyžít s penězi, někdy se stane že už nejsou peníze na účty a tak nám pomáhá rychlá Ferratum půjčka. Mohu jedině doporučit.”
To je fakt směšné, jestli si nějaká maminka bere půjčku za takové úroky, tak je to k***aTakže je to jen plné keců a normálně uvažující člověk si tam snad ani půjčit nemůže
Matko 3 dětí, živit své děti mají rodiče.
Obnovuji diskuzi, prosím o anonym, hrozne se stydím, jak na tom jsme:-(teď jsme se dostali do situace, že nemám ani na jídlo pro malou, v peněžence asi 30korun:-(manžel přišel před půl rokem o práci, od té doby nemůže nic sehnat, žili jsme z úspor, chodí na brigády, já mám také brigádu, a mateřskou, ale jen hypotéka a poplatky za byt je skoro 12000:-/už nevím jak dál, peníze nám přijdou až 10.srpna. Je nějaká půjčka? Přemýšlím i ze prodám spotřebiče, kočárek atd, aby jsme měli aspoň na jídlo. Je mi hrozně:-(rodina nepomůže
přemýšlela jsem i nad sebevraždou:-(