Půjčka na rovnátka - kde sipůjčit, když jsem na rodičáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
8.12.20 15:27
@Markéta 28 píše:
@Anik mě říkal zubař, že mi musí dát do kosti i nějaký implantáty, protože není problém ani tak v postavení zubů ale spíš těch kostí 😐původně jsem měla jít na operaci čelistí ale to jsem odmítla, protože to je velkej zásah do těla to bych prostě nedala. Keramické mi nabídnul pan doktor ale víceméně mi je jedno jaké ale i za ty obyč je to raketa když za ně chce 68 100 Kč.

Jdi do jine ordinace. Rovnatka jsou dnes draha. Kamaradka mela neviditelna a v prubehu 3 let do nich opravdu investovala kolem 100k, ale 70.000 za obycejna rovnatka je strasna raketa. Kdyz nekam popojedes dostanes se na polovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.12.20 15:31
@Markéta 28 píše:
@Anik mě říkal zubař, že mi musí dát do kosti i nějaký implantáty, protože není problém ani tak v postavení zubů ale spíš těch kostí 😐původně jsem měla jít na operaci čelistí ale to jsem odmítla, protože to je velkej zásah do těla to bych prostě nedala. Keramické mi nabídnul pan doktor ale víceméně mi je jedno jaké ale i za ty obyč je to raketa když za ně chce 68 100 Kč.

Z vlastní zkušenosti, jdi 100% pro názor jinam. Pokud bude stejný, dobře. Ale pokud ne, mohla by ses vrhnout do zcela zbytečné operace. Pokud opravdu nemáš peníze, keramická bývají dražší než obyč kovová. Ale jsou teda míň vidět. Některé kliniky nabízejí možnost splátek.

• Citovat
  • Upravit
427
8.12.20 15:32

@Markéta 28 tak ta cena obsahuje i implantaty. Za keramicka rovnatka se plati max okolo 30 tis. No byt tebou zvazim jeste tu operaci, ta bude na pojišťovnu..jestli je to tak velký zásah, tak po case se zuby mohou zase davat do puvodni pozice a penize vyhodís z okna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 15:33

Kde na ty ceny chodíte..? 8o :zed:
Chystám se jít na spodní rovnátka a cena za ty kovové základní je 10 tis… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.12.20 15:46

@Zwetta no tak asi záleží jak u koho. Já v 16 letech jsem měla právě nahoře rovnátka a stalo to 4 tisíce ty obyč. Já jako taky nechápu co je na tom tak drahyho 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 16:02
@Markéta 28 píše:
@Zwetta no tak asi záleží jak u koho. Já v 16 letech jsem měla právě nahoře rovnátka a stalo to 4 tisíce ty obyč. Já jako taky nechápu co je na tom tak drahyho 😐

No ale teď by ti taky stačily obyčejné a ne předražené keramické ne? ;)
Za kolik má obyčejné základní kovové? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.12.20 16:07

@Zwetta za 68 100 Kč 😀za ty keramický 88 100 Kč. Takže i za obyčejné je to fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 16:16
@Markéta 28 píše:
@Zwetta za 68 100 Kč 😀za ty keramický 88 100 Kč. Takže i za obyčejné je to fakt hodně.

A proč nejdeš jinam, když víš, že to má o 1000% předražené? To bych ho fakt nepodporovala a už vůbec si na to nebrala půjčku! :zed:
Vždyť to je cena, jak u nás za ty neprůhledné 8o
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.12.20 16:20

@Zwetta z ČB to bych asi jedině musela dojíždět a to nevím zase kam, kde bych našla nějakého doktora, který není takhle drahý já byla v ČB ve Smile art tam mi vadil přístup doktora a ceny taky raketové tady je doktor jako příjemnej ale ty ceny to je taky jako brutus, tak nevím no kam ještě jít 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 16:24
@Markéta 28 píše:
@Zwetta z ČB to bych asi jedině musela dojíždět a to nevím zase kam, kde bych našla nějakého doktora, který není takhle drahý já byla v ČB ve Smile art tam mi vadil přístup doktora a ceny taky raketové tady je doktor jako příjemnej ale ty ceny to je taky jako brutus, tak nevím no kam ještě jít 😐

To je příšerné, vůbec ti to nezávidím a nechápu, jak tohle může být zákonné, aby jeden zubař měl ceny standardní a druhý lichvářské. :cert: :pocitac:
Cenově to je rozdíl opravdu markantní, takže já bych dojížděla klidně i někam dál, než se nesmyslně zadlužit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.12.20 16:27

@Zwetta no teď jen kdyby o nějakým doktorovi věděla, kterej dělá rovnátka a aspoň za normální ceny. Já teda hledám ale asi bych byla radši kdyby mi někdo nějakýho doporučil 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 16:39
@Markéta 28 píše:
@Zwetta no teď jen kdyby o nějakým doktorovi věděla, kterej dělá rovnátka a aspoň za normální ceny. Já teda hledám ale asi bych byla radši kdyby mi někdo nějakýho doporučil 😀

Já ti ho klidně doporučím, ale jsem z MS kraje.. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 18:01
@Markéta 28 píše:

Někam jinam v ČB? Já chodila na Poliklinice Jih na rovnátka, doktor byl dobrý, jméno už si nevzpominam… určitě tam ještě nekoho mít budou. 88 tis??? Zadej si novou diskusi „Fixní rovnátka v CB“ a určitě ti někdo poradí, kam jít.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.12.20 18:22
@Zwetta píše:
No ale teď by ti taky stačily obyčejné a ne předražené keramické ne? ;)
Za kolik má obyčejné základní kovové? ;)

snad obyčejná keramická rovnátka
Učivo základní školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
8.12.20 18:54
@Burj Chalifa píše:
snad obyčejná keramická rovnátka
Učivo základní školy.

páňčelko, jedete online? ;) :P :lol:

• načítám...