Půjčka v insolvenci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7207
16.6.18 14:38

Škoda mluvit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.6.18 23:32
@Walda877 píše:
Půjčka v insolvenci, je samozřejmě špatný nápad..Ale proč jí lžete že ji zruší insolvenci? proč lžete že je to trestný čin.. Kdo lže tak se říká že i krade..Tak už to nedělejte.. Když už se dokážete připojit k internetu, tak než budete házet rozum, informujte se..

V každém usnesení o povolení o odlužení je mimo jiné věta, že dlužník na sebe nesmí přjímat nové závazky, tzn. znovu se nesmí zadlužovat a takové jednání je důvodem pro zrušení oddlužení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18232
18.6.18 11:14
@Sojkka píše:
V každém usnesení o povolení o odlužení je mimo jiné věta, že dlužník na sebe nesmí přjímat nové závazky, tzn. znovu se nesmí zadlužovat a takové jednání je důvodem pro zrušení oddlužení.

Nesmí na sebe převzít závazky, které není schopen v době jejich splatnosti splnit.
Což samozřejmě nemění nic na tom, že půjčovat si během oddlužení není úplně dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.18 16:24
@bertoldina píše:
Nesmí na sebe převzít závazky, které není schopen v době jejich splatnosti splnit.
Což samozřejmě nemění nic na tom, že půjčovat si během oddlužení není úplně dobrý nápad.

Pokuď jseš v insolvenci, nesmíš mít nové dluhy po splatnosti.. Půjčku si vzít můžeš, ale musíš si ji sakra hlídat, nebudeš ji stíhat a celé odluzeni ti mohou zrušit…Ale to že někdo píše, že pokud jsi v insolvenci, vezmeš si půjčku a hned je to trestný čin..Je hloupost.. Uznávám, ne všichni musí vědět všechno..Ale kurna když nevím, tak držím hubu…Skrze takový hnupy,pak každé diskuzní fórum ztrácí význam.. Tohle mě fakt vytáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18232
18.6.18 16:36
@Walda877 píše:
Pokuď jseš v insolvenci, nesmíš mít nové dluhy po splatnosti.. Půjčku si vzít můžeš, ale musíš si ji sakra hlídat, nebudeš ji stíhat a celé odluzeni ti mohou zrušit…Ale to že někdo píše, že pokud jsi v insolvenci, vezmeš si půjčku a hned je to trestný čin..Je hloupost.. Uznávám, ne všichni musí vědět všechno..Ale kurna když nevím, tak držím hubu…Skrze takový hnupy,pak každé diskuzní fórum ztrácí význam.. Tohle mě fakt vytáčí

Ehm..ale my píšeme v zásadě to samé, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.18 16:38
@bertoldina píše:
Ehm..ale my píšeme v zásadě to samé, ne? :lol:

Sorry,bylo to na toho hlupáka tubuse.. Omlouvám se ti????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.18 16:39
@Walda877 píše:
Sorry,bylo to na toho hlupáka tubuse.. Omlouvám se ti????

Bez otazníku..jsem na cestě, takže lehce zmatek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18232
18.6.18 16:43
@Walda877 píše:
Sorry,bylo to na toho hlupáka tubuse.. Omlouvám se ti????

V pohodě :mrgreen: Já jsem jen přemýšlela, co jsem napsala blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.6.18 00:13

Nahoda

Zdravím náhodou jsem narazila na jednu půjčku která by mi půjčila i v insolvenci . Mají 3%úrok garantovaný a mám to schválené jen se bojím že je to nějaký podvod protože smlouva je dost krátká a chtějí po mě kauci 6500kc jako potvrzení o schopnosti splácet . Jedná se o tuto stránku www.bckpujcka.com máte někdo nějakou zkušenost prosím ? Dost by mi to pomohlo . Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.6.18 02:55
@Lucif18 píše:
Zdravím náhodou jsem narazila na jednu půjčku která by mi půjčila i v insolvenci . Mají 3%úrok garantovaný a mám to schválené jen se bojím že je to nějaký podvod protože smlouva je dost krátká a chtějí po mě kauci 6500kc jako potvrzení o schopnosti splácet . Jedná se o tuto stránku www.bckpujcka.com máte někdo nějakou zkušenost prosím ? Dost by mi to pomohlo . Děkuji

Proboha neee ???? nic jim nedávej…je to určitě podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
29.6.18 06:48
@Lucif18 píše:
Zdravím náhodou jsem narazila na jednu půjčku která by mi půjčila i v insolvenci . Mají 3%úrok garantovaný a mám to schválené jen se bojím že je to nějaký podvod protože smlouva je dost krátká a chtějí po mě kauci 6500kc jako potvrzení o schopnosti splácet . Jedná se o tuto stránku www.bckpujcka.com máte někdo nějakou zkušenost prosím ? Dost by mi to pomohlo . Děkuji

Půjčí ti, ale chtějí po tobě peníze předem, jako důkaz tvé solventnosti, i když si tvou insolventnost můžou najít v insolvenčním rejstříku, jo? Bože, do čeho to dáváš duše?

No, jestli máš dost peněz na rozdávání za sliby půjček, tak směle do toho! Ale já se nebojím, že je to podvod, já to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.6.18 21:39
@eumedon píše:
Půjčí ti, ale chtějí po tobě peníze předem, jako důkaz tvé solventnosti, i když si tvou insolventnost můžou najít v insolvenčním rejstříku, jo? Bože, do čeho to dáváš duše?No, jestli máš dost peněz na rozdávání za sliby půjček, tak směle do toho! Ale já se nebojím, že je to podvod, já to vím.

Oni právě ani do registru nenahlizi. Ale když jsem napsala email jestli by mi mohli poslat nějaký kontakt tak bez odpovědí už druhý den . Stránky mají hezké to se musí uznat . Sháním někoho kdo už to zjistil nebo o nich něco ví .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
29.6.18 23:00

Pokud někdo nabízí půjčky bez ověření solventnosti dlužníka, jedná nezákonně a tím další úvahy končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.6.18 07:57
@JTom píše:
Pokud někdo nabízí půjčky bez ověření solventnosti dlužníka, jedná nezákonně a tím další úvahy končí.
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.6.18 08:09
@Lucif18 píše:
Oni právě ani do registru nenahlizi. Ale když jsem napsala email jestli by mi mohli poslat nějaký kontakt tak bez odpovědí už druhý den . Stránky mají hezké to se musí uznat . Sháním někoho kdo už to zjistil nebo o nich něco ví .

Jasnej podvod, jdi od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel