Půlroční spí 11 hodin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
29.3.22 09:58

Dcera mi spala od porodnice 7-8-9hodin v kuse. Nebudila jsem nikdy. Můj doktor řekl, že jak přibírá nebudit rozhodně, že by si zvykla a dávku co by vypila v noci nevypije přes den…a jinak si to prostě vezme přes den co potřebuje. Rozhodně nebudit…přibírá, prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.3.22 10:00
@Cucajz píše:
Nestraš mě, takže ten spánek jí nevydrží už napořád??!?!? :mrgreen:

Nás tím strašili, že se to změní po 6ti týdnech, pak ve 3měsících… pak zubama, a pak už nevím čím. Nezměnilo, dcera spala vždy krásně. Zuby ty byli uplně procházka u nás. Pak jak přišla nějaká nemoc, tak to ano, to spala se mnou třeba a budila se, třeba rýma apod… ale vždy se to vrátilo k normálu. U nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14735
29.3.22 10:04

V zadnem pripade bych nebudila. Bud stastna, ze se vyspis. A ty reci pediatra vubec nechapu. Nase nejmladsi se narodila s 3610 g / 50 cm. V 6 mesicich mela 6400 g / 67 cm, ve 12 mesicich 8360 g / 74 cm. Nase pediatricka ma nastesti rozum, vidi, ze mala prospiva a je pohybove sikovna. Jeji hmotnost vubec neresi. A to ona je fakt hubenour, ma uplne plochhe brisko, zadne faldiky na rucickach nebo nozickach.

Jo a pouze vyjimecne spi dele nez 2 hodiny v kuse, koji se hodne, hladem netrpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.3.22 10:09
@Cucajz píše:

vydrží, syn spí od konce 6N s klidem 12 hodin v tahu, už má 2,5 roku a pořád tak spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.3.22 10:17
@debra.morgan píše:
vydrží, syn spí od konce 6N s klidem 12 hodin v tahu, už má 2,5 roku a pořád tak spí.

Haha, ja uz se taky lekla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
29.3.22 10:18
@Veru1987 píše:
Nás tím strašili, že se to změní po 6ti týdnech, pak ve 3měsících… pak zubama, a pak už nevím čím. Nezměnilo, dcera spala vždy krásně. Zuby ty byli uplně procházka u nás. Pak jak přišla nějaká nemoc, tak to ano, to spala se mnou třeba a budila se, třeba rýma apod… ale vždy se to vrátilo k normálu. U nás to tak bylo.

Tak snad to u nás bude stejně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36079
29.3.22 10:28

Nebudit. Neni duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.3.22 11:55
@Cucajz píše:

Nemusí a může. Mně to „spací“ dítě od té doby takto spí pořád. Teď v 8 letech už samozřejmě ne tak dlouho, ale nikdy se v noci nenudil, ani kvůli zubům, ani při nemoci, prostě večer lehne a spí jak špalek až do rána. Jeho dva mladší sourozenci nám ty radosti nočního vstávání bohužel vynahrazují. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
29.3.22 12:19

Mně taky malá spala od pěti týdnu 12 až 14 hodin přes noc bez mléka. Pomalu do dvou let dvakrát denně a po obědě až do první třídy :pankac:. A ani při nemoci nebo zubech se nic nezměnilo. Takže buď v klidu a neboj změnit se to nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
29.3.22 13:20

@Cucajz v klidu, mne spal dvanactky od 7 tydnu a vydrzelo to… probiral normalne, doktorce se to nelibilo, ze to neni mozny a mam budit. No ani nahodou, nebudila jsem nikdy. Ano, nekdy vyjimecne treba se zubama se jednou na noc vzbudil, ale proste na pet minut a jednou za x tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31143
29.3.22 13:28

Bohuzel mi nebylo nikdy doprano se samostatne rozhodnout, ze dite nebudu budit, ale kdybych mela tu sanci, rozhodla bych se ho NEBUDIT.

:hug:

Moje nejstarsi dite melo 73 cm a 7.8 kg v roce. A to jsem k ni vstavala 2-3krat za noc… A u dalsich dvou modelu jsem to moc nevylepsila (ani spani, ani pribirani).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
29.3.22 14:32
@Hobitka píše:
Bohuzel mi nebylo nikdy doprano se samostatne rozhodnout, ze dite nebudu budit, ale kdybych mela tu sanci, rozhodla bych se ho NEBUDIT.
:hug:
Moje nejstarsi dite melo 73 cm a 7.8 kg v roce. A to jsem k ni vstavala 2-3krat za noc… A u dalsich dvou modelu jsem to moc nevylepsila (ani spani, ani pribirani).

Tak málo v roce? To musela bejt drobounká :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
29.3.22 14:36
@Cucajz píše:
Tak málo v roce? To musela bejt drobounká :think: :hug:

Někdo ty prcky má. Kolegyně u roční konečně přešla na velikost 74… tu měl můj kluk v necelých 4m a v 7m už měl 80 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31143
29.3.22 14:45

@Cucajz Vis co, ja jsem si mistni prezdivku nezvolila nahodou :mrgreen:. Dr. se na me vzdycky podivala a rekla: „A co byste chtela?“ (cimz asi mela na mysli „Basketbalovou hvezdu?“)

Kazdopadne dalsi 2 deti mely v roce 8.16 a 8.65, vsechny 73-74 cm. Aktualne jsou na vysku percentilove cca 10. (ta nejstarsi, co byla nejmensi), 41. a 67. Nejmladsi zabojovala a zere jak protrzena, starsi deti moc nejedly. Zejmena ta nejstarsi dlouho dumala, jestli se neproslavi tim, ze bude prvnim ditetem na svete, ktere dobrovolne umrelo hlady :mrgreen:. Ja tu sveho casu pred skoro 10 lety zakladala vlastni diskuse o nejedeni, no, deti rostou, otazky se meni, brzy me ceka tema „Jak nezabit pubertacku?“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.3.22 14:49

@Hobitka :mrgreen: :mrgreen: Já jsem na opačné straně spektra a vždycky u doktorky při přeměření pohled směrem ke mě a chápavé „aha, jasně“ :lol: Baletku a žokeje mít nebudu no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí