Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj! Na můj předešlý dotaz jsem nedostala reakci žádnou, posílám ještě jedny fotky zda by někdo nevěděl, myslela jsem prvně postipani, ale pupinky zmizí a objeví se jinde, nevim čím to mazat, co s tím dělat vůbec nic, zkoušela jsem infadolan, biodermu, zinkovou mast, jedine co trochu pomohlo je potírat desinfekci na pupík, nevi někdo co by to mohlo byt? Má s tím někdo zkušenost?
Chtěla jsem zařadit fenistil kapky, ale nevim jestli to není moc, nikdy neměla alergickou reakci na nic a dáváme pořad to stejné.
Proč se nedomluvit s lékařem?
může to být rekace i na cokoliv v jídle, kravské mléko apod.
@JitulkaJ Měla dovolenou 3 týdny, pojedu tam v úterý, do te doby jsem chtěla zkusit aspoň tohle. Jídlo jsme nijak nezměnili, muže přijít reakce i po roce?
@Barushink píše:
@JitulkaJ Měla dovolenou 3 týdny, pojedu tam v úterý, do te doby jsem chtěla zkusit aspoň tohle. Jídlo jsme nijak nezměnili, muže přijít reakce i po roce?
alergie se muze projevit v jakemkoliv veku, co nedelalo problem pred rokem, muze klidne zacit delat probem ted, zvlast co se jidla tyce (treba kravske mleko se u deti do 3 let nedoporucuje vubec, protoze alergie u deti jsou caste, nevim, jakou ma skladbu jidelnicku, jen uvadim priklad)
urcite zinkova mast neni spatny napad, ta je aspon na podrazdenou pokozku, infadolan je spis na promasteni a bioderma s tim take nic nezmuze
ted uz jen tech par dni vydrzet a snad se v utery dozvite vic, minimalne dostanete neco na ulevu
@JitulkaJ kravské mleko dávám jen ve formě jogurtu, tak třeba zkusit vynechat?
@Barushink píše:
@JitulkaJ kravské mleko dávám jen ve formě jogurtu, tak třeba zkusit vynechat?
zkusila bych to
pokud by to skutecne byla alergie na bilkovinu kravskeho mleka, pak budou delat problem vsechny mlecne vyrobky, vcetne jogurtu, tvarohu apod.