Hezký večer dámy ,
Jsem už tak trochu “zoufalá”..po akné mi zůstávají flíčky, některé se hojí rychle a brzy ani nejsou videt, ale některé se hojí dele, navíc mam dost začervenalou kůži po používání Duac gelu a Akneroxidu, jsem s tím spokojena, pomáhá to, ale dost vysušuje a plet mam po tom dost začervenalou..nemate nějaké tipy na urychlení hojení červených flíčků po pupincich? Diky vsem
Mě na flíčky pomohlo sérum s vitamínem C. Měl by být fajn i Niacinamid, ale já se po něm osypala, někdo ho snese a někdo ne, přitom extra citlivou pleť nemám. Měla jsem od the Ordinary, ale kdybych zkoušela znovu, tak asi zkusím od Geek&Gorgeous, ten prý lidem víc sedne.
a pak pomáhají kyselinky AHA a BHA. Jestli nemáš zkušenost, začni s nižší koncentrací a ne hned třeba od TO 30%.
Hezký večer dámy
,
Jsem už tak trochu “zoufalá”..po akné mi zůstávají flíčky, některé se hojí rychle a brzy ani nejsou videt, ale některé se hojí dele, navíc mam dost začervenalou kůži po používání Duac gelu a Akneroxidu, jsem s tím spokojena, pomáhá to, ale dost vysušuje a plet mam po tom dost začervenalou..nemate nějaké tipy na urychlení hojení červených flíčků po pupincich? Diky vsem