Vyrážka/pupínky, co je to?

Anonymní
27.8.21 22:39

Vyrážka/pupínky, co je to?

Poradí prosím někdo? Již přes měsíc pozoruji na zádech rozšiřující se pupínky, je to jakoby do koleček, okolo páteře. Přibývá to. Po přejetí prsty to lehce bolí. Jinak nikdy žádné ekzémy jsem neměla. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
27.8.21 22:56

Nezačíná ti pásový opar? To jsou pupínky ve shluku a bolí. Já bych raději zašla hned k doktorovi… Zkus zagooglit, jestli to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
27.8.21 23:03
@baccata píše:
Nezačíná ti pásový opar? To jsou pupínky ve shluku a bolí. Já bych raději zašla hned k doktorovi… Zkus zagooglit, jestli to není ono.

Paaovej opar se udělá hned. Nedělá se postupně měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.8.21 09:10

@baccata to asi né, prvních pupínků jsem si všimla před měsícem a postupně se dělají další a další. Není to zčervenání nic, pouze citlivější pupínky, ani to nesvědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.8.21 09:23

@Ejmiiinka Ono právě ten růst jakoby do kolečka a bolestivost je typický… Ale zase ten měsíc je dlouhá doba… Ale kdybych to měla já, raději bych to ukázala doktorovi a to k nim moc nechodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.8.21 11:22

@baccata a myslite jít k praktickému či na kožní? Také k doktorům moc nechodím tak ani nevím kam 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.8.21 13:08

@Ejmiiinka asi raději na kožní, praktik by vás tam stejne odeslal. Ale záleží na kvalitě doktora. Takhle se můžou i projevovat „vnitřní“ problémy. Myslím, že by měli udělat i krev, ale já nejsem doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
6.10.22 22:13

Vyrážka, co je to?

Dobrý večer,

synovi se na noze udělala tato vyrážka. Spíše shluk pupínků a svědí ho to. A dělá se mu z druhé strany stehna to samé :( Začíná to malými červenými tečkami a rozroste se to do velkých pupínků jako od komára. Den po synovi to začalo i u mladšího syna. Na obličeji má dvě červené ťupky na čele a nosu a ze třetí už se udělal pupínek. Má to i u podpaží. Nevíte co by to mohlo být? Od komára to nezačne takto od červených ťupek :think: Jeden den ťupka a druhý den už pupínek a svědí to. Hned zítra budu volat kožní a zajdu s nimi k dětské lékařce. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.6.23 19:47

@Tardulka dobrý den, mohu se zeptat co to nakonec bylo za pupinky? Dceri se udelaly podobne na vnitrni strane stehna. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.25 15:53

Asi numulární ekzém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat