Pytel s odpadkama za dveřma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
4.6.13 18:07

Pytel s odpadky na chodbu spolecnou? to delali rodice byvalyho. a prasata urcite nebyli. jo jinak na hlavu byli, ale prasata ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398

Občas pytel za dveře dám, ale pozdě večer a hned ráno jej odnesu.
Bydlíme úplně nahoře, nikdo kolem nás nechodí.
Ale.. pytel je ještě v dalším pevnějším a zalepený.
V létě se snažím vynést odpadky hned, ev. jej dám na společný balkon a vynesu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Nekteri lidi jsou prasata. Posledni dobe jsem myslela ze se takhle :poblion: protoze to dela sousedka jenomze ty odpadky smrdi ale fakt smrdi. Nevim jak casto ho vynasi ale fakt smrdi. Takze je to na pobliti.My vynasime kazdy den. Takze kdyz dam obcas pytel za dvere tak vim ze nesmrdi jako pytel urcite nezacne smrdet po jednom dni vidim to tak na tri dny stare odpadky. Ale nechavat pytel smradlavy treba den je opravdu unikat smrdi to po skoro celem baraku. A nejhorsi jsou jeste pokadene pliny to fakt je sila taky i to tam nechavala :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@Jasněnkaa si měla zavolat městskou, že ti někdo čórnul odpadky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.6.13 18:08
@Clarkia píše:
Když ho naplním, tak ho zavážu, a do prázdnýho koše dám čistý pytel. Nevynesu ho hned, protože mám malý dítě, a k popelnicím je to 30m ven. Tzn. ho komplet obléknout, a jít s nim - což by absolutně neprošlo, protože by si hned myslel, že jdeme na výlet. :mrgreen: Bez dozoru ho doma nechat nemůžu. Pytel si doma nenechám, protože v malém bytě smrdí. Ještě nějaký chytrý dotaz? :mrgreen:Ještě, že máme ten balkón. :mrgreen:

Ptala jsem se zakladatelky, ta píše, že je na rizikovém takže asi ještě dítě nemá ;) Na tebe žádný chytrý dotaz nikdo nezvnášel :lol: Takže si svoje chytré odpovědi nech pro někoho jiného. Navíc jsi psala, že ho necháváš na balkoně, takže nikomu nevadí. Jo, v malém bytě smrdí a na chodbě to nemá smrdět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.6.13 18:08

No, to je ale blbe tema… Davam pytel ven na maximalni dobu nez oblecu dite…
A povinnost vytrit chodbu mas, i kdybys byla na umreni. Bud osobne a nebo zajistit uklid… ;-)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.6.13 18:09
@evill píše:
Nejsi náhodou kuřák? Já mám zkušenost s tím, že smrad koše necítí kuřáci ačkoliv koš smrdí (viz. moje babi).

jsem, ale koš se u nás vynáší jednou nebo 2× denně, takže opravdu nesmrdí. Starší odpadky bych v bytě nesnesla.

• Citovat
  • Upravit
evill
@Jasněnkaa píše:
no tak pokud je to v domovním řádu tak to je jasné. U nás nic takového není, nechávají všichni, jedni sousedi mají dokonce koše na tříděný odpad před bytem. Když jdu dopoledne ven tak nečekám až přijdou děti a koše beru já, někdy i sousedům :lol: to mi jednou udělala sousedka, šla se smetím a vzala můj koš, já vylezla a čumím kde je 8o :mrgreen:

Tak to je dobrý :palec

Do domovního řádu to bylo přidáno, kvůli rodině, která to praktikovala. A chodba pak opravdu smrdí… Já mám teda citlivý nosánek a cítím každý prd :lol: ale zrovna koš smrdí i po jednom dnu i chlapovi (pokud v něm není jen papír).

• Citovat
  • Upravit
4441

Na chodbu pytel nedávám, ale když je plný tak ho postavim ke dveřím v bytě a manžel když jde ven tak vynese… Tady u nás v baráku to nedělá nikdo, ale když jsme bydleli dřív jinde, tak tam to tak dělali skoro všichni snad krom nás, my ho zas dávali ke dveřím v bytě, i majitel baráku to dával na chodbu.. ale nikdy jsem se nad tim nepozastavila.. většinou byly odpadky během chvíle pryč, jako nechat to tam nekolik hodin či noc tak to už prasárna je teda, ale na chvíli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
@paola white píše:
@Gladys když pytel nesmrdí a je zavázaný tak nechápu logiku proč si ho nenechá v bytě? proč já bych se ve společných prostorách měla dívat na cizí pytle s odpadky? nehledě na to, že kdyby to na naší chodbě udělali oba sousedé tak ani nevyjedu s kočárkem a budu muset jejich odpad složitě stěhovat

Taky nechápu, že někomu překáží jeden pytel doma v bytě 8o A jestli smrdí, tak vyběhnu a hodím ho do kontejneru, je to otázka minuty :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@paola white píše:
@Jasněnkaa si měla zavolat městskou, že ti někdo čórnul odpadky ;)
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.6.13 18:10
@Brambůrka10 píše:
Ty jo a letim dolu na souseda, kterej si nechava pred dverma boty do prace, je zednik, taky se mi nelíbí a vonavy asi taky dvakrat nejsou :lol: a musim kolem nich denne chodim, vrchol :lol:

překvapujeme, že jsi ho ještě neseřvala jak malýho kluka :mrgreen:

@Jasněnkaa píše:
no tak pokud je to v domovním řádu tak to je jasné. U nás nic takového není, nechávají všichni, jedni sousedi mají dokonce koše na tříděný odpad před bytem. Když jdu dopoledne ven tak nečekám až přijdou děti a koše beru já, někdy i sousedům :lol: to mi jednou udělala sousedka, šla se smetím a vzala můj koš, já vylezla a čumím kde je 8o :mrgreen:

pamatuju si, že v některých panelácích měli přede dveřma i botníky, aby ušetřili místo v pidipředsíni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.6.13 18:10
@Jasněnkaa píše:
Nechápu co je pohledově hnusného při pohledu na pytel s odpadkama, to je jak igelitka s nákupem kterou zapomenu za dveřma

No nevim nevim zda je to stejne…v odpadkovem pytli jsou nekdy rozlity zbytky jidla, pokadeny pliny apod. to mi neprijde stejne jako pohled na igelitku s nakupem :mrgreen: :think:

Jinak my kos taky hned odnasime, je to nechutny davat to za dvere, u nasich to i zakazuje domovni rad a at tady nebo v predeslem panelaku to nedelal nikdo, jestli nemam zrovna cas s tim kosem jit, tak si ho proste zatim necham doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.6.13 18:11
@paola white píše:
@Jasněnkaa si měla zavolat městskou, že ti někdo čórnul odpadky ;)

no já spíš přemýšlela co je to za novou úchylku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
4.6.13 18:12

@MUFICE my měli byt 30m2 (nejmenší na celém patře) a stejně jsem si je nechávala doma za dveřma a když jsem šla tak jsem ho vzala, stejně člověk leze ven každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný