Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzTaky mě udivují příspěvky přede mnou.Ale 100 lidí 100 chutí.
Každému nemůže sedět všechno.
Já buzze kupovala, když měl malý 14 měsíců a nemyslím, že by ho měl malý- a to je vyšší než ostatní batolata jeho věku. Ložnou plochu 93cm nemá zas tak moc kočárů, a boudička mi vyhovuje tím, že se dá nasadit výškově a dítě jí neprotlačuje, a není nic jednoduššího něž si na MMB koupit za 200,– clony proti větru. JInak souhlasím, že s jako trojkolkou se mi jezdilo špatně, ale já měla dvojkolečko a jezdil špičkově jedním prstem, navíc jsem z vesnice a jezdila jsem i po polňačkách bez problémů. Loga s emi teda nesloupaly, měla jsem kolekci 09 racoon.
My quinny buzz měli, byla jsem spokojená. Krásně se s ním jezdilo, byl dobře ovladatelný. Pro syna malý nebyl, hodně lidí si to myslí, ale byl prostorný, prostě nebyl to takový ten tank s těma košíkama a kapsama. Za což jsem ráda. Měli jsme čtyřkolku, dokonce nebyl ani problém jezdit s ním v zimě. Je pravda, že jezdit po horách jsme nezkoušeli, řekla bych, že je to spíše městský kočár. Problém byl v tom, že nám brzo začal vrzat, tak jsem zajela do obchodu, kde jsme ho kupovali, a promazali ho, jukli na něho a od té doby byl klid. Naše chyba, že jsme ho párkrát nepromázli sami. Kdybych nebyla blázen a neustále neobměňovala vozový park ráda bych si ho nechala ![]()
Dobrý večer,
můžete mi někdo poradit. Chtěla bych si koupit ojetého buzze a přemýšlím, zda není výhodnější koupit ojetý podvozek a k němu sport. nástavbu. Ale nevím, jestli pasují sport. nástavby na všechny podvozky quinny buzz nebo zda se měnily i podvozky? Nemáte někdo zkušenost?
Předem děkuji.
rumbam píše:
Dobrý večer,
můžete mi někdo poradit. Chtěla bych si koupit ojetého buzze a přemýšlím, zda není výhodnější koupit ojetý podvozek a k němu sport. nástavbu. Ale nevím, jestli pasují sport. nástavby na všechny podvozky quinny buzz nebo zda se měnily i podvozky? Nemáte někdo zkušenost?
Předem děkuji.
Ahoj, nejsem odbornik, ale muzu napsat vlastni zkusenost - kdyz se nam narodilo prvni dite, koupili jsme ojeteho buzze, rok vyroby tusim 2006 - tedy uz dost opotrebovany. V soucasne dobe mame podvozek z roku 2010 a pasuje na nej uplne vsechno, co na ten stary, takze si dovolim tvrdit, ze to sedet bude ![]()
A jinak - quinny buzz - skvela volba! Nemuzu si ho vynachvalit! ![]()
My jsme buzze(2010) kupovali malému,když mu bylo půl roku.. Těšila jsem se,jak budeme v létě dělat parádu..No,je mu 8měsíců a kočár jsme zatím vyvezli asi tak 4×..
Někdo tu píše,že se dítko do kočáru nevešlo..to my máme přesnej opak!Malej je v něm takovej zahrabanej,je to malej špunt. Hlavu má v místě,kde jsou pásy.Takže čekám,až do něj doroste a budeme moc drandit. Jinak se mi s nim jezdi dobre,je uplne suprove ovladatelny-3kolka. Ale je fakt,ze to terenni kolecko je urcite lepsi. Boudicka sice vypada jen tak fajnove,ale je uplne vyborná.dá se posouvat ,tak,ze na malyho skoro nikdy nesviti. Jen teda ta rukojet asi bude zlobit,tak trosku čvachtá
Jinak je proste super!
Děkuji moc za odpověď, chci ho jako 2.kočár do auta , na cesty, neb ten stávající je neskladný a tak se mi nechce kupovat nový, navíc když čtu v diskuzích jak rychle z něj děti vyrostou…?
herakleita - buzz má posouvací pásy,máte je úplně dole? se mi to nezdá, že by mu byl tak velký ![]()
jinak do letošní kol. byla zvlášť menší sedačka a zvlášť XXL sedák pro starší děti. letošní má jen jeden sedák, větší. a víc děr na pásy. všechno kompatibilní, ale jestli ty vyloženě staré podvozky a nové sedačky.. to nevím.
já bych spíš koupila komplet nějaký starší, nové sedáky jsou od 08kol, to jsou už tři roky, to už by mohly být za slušnou cenu, ne?
bohužel přímo na dotaz odpovědět nedokážu, protože jsem to nezkoušela.
a už jsem se párkrát sekla v kompatibilitě (cybexy a maxi cosi sedačky), tak radši neradím..
jinak ta rukojeť, vypadávají tam nýtky, říkali mi to pánové servisáci, raději prý nechat prohlédnout, oni ty nýtky dají na lepidlo, a je po problému. jinak když vypadnou úplně, rukojeť se pak zlomí..
to je prý nejčastější vada Buzzíků.
taky jsem ho hrozně chtěla, líbí se mi ta sedačka měkká a ta stříška mi taky přijde fajn, jak je posuvná. ale není to kočár pro mé využití, bylo by to jen abych ho měla ![]()
já mám jako kočár do auta cybex callisto a ![]()
rumbam píše:
Děkuji moc za odpověď, chci ho jako 2.kočár do auta , na cesty, neb ten stávající je neskladný a tak se mi nechce kupovat nový, navíc když čtu v diskuzích jak rychle z něj děti vyrostou…?
Ahoj, přesně z tohoto důvodu jsem si ho koupila. Vejde se hezky do kufru, v obchodě i u lékaře se s ním krásně vytočím na místě v uličce. Dcerce je 8 měsíců a jezdí otočená směrem ke mě v pololehu. Mám ho z druhé ruky po jednom dítěti a žádné problémy se zatím neobjevily
. Jen jsem teda dokoupila terénní kolečko, to původní už bylo hrozné.
Nataša píše:
herakleita - buzz má posouvací pásy,máte je úplně dole? se mi to nezdá, že by mu byl tak velký
jj,posunutý je máme uplne dolu
sedačku máme jen tu jednu.Jako xxl mi nepřipada,ale treba je,mam ho taky uz jezdeny,sice kratce..ale pani mi o nem moc nenapsala.. klido vyfotim,jak v nem sedi ![]()
tu XXL bys poznala, je bez pěnové vložky. ale vyfoť, fakt bych se ráda. podívala. prtže já měla MArtínka v buzzovi v 5měsících a vyplnil celou tu standardní sedačku, pásy na posledním..
ale on je fakt velkej..
Děkuji všem za radu ![]()
Pokusím se sehnat tedy nějaký ojetý s těmi 2 vložkami, tak kdyby jste o nějakém věděly…
Tak do 5 tis. s výbavou ![]()
ne-e, jsou to dvě sedačky.. do 5tis nevím,, s výbavou.. ale rozhodně když tak tam bude jen jedna ta sedačka..
Ahojky, mám dotaz, mám možnost koupit QB se starší prostornější sedačkou bez pěnové vložky, lze tam dát ta pěnová vložka? Myslím tím koupit někde tu novější a dát ji do starší konstrukce? Díky moc za odpověď
Angelina987 píše:
Ahojky, mám dotaz, mám možnost koupit QB se starší prostornější sedačkou bez pěnové vložky, lze tam dát ta pěnová vložka? Myslím tím koupit někde tu novější a dát ji do starší konstrukce? Díky moc za odpověď
Myslis jako koupit novou sedacku s penovou vlozkou a nasadit ji na starsi konstrukci? To urcite pujde. (Tvuj dotaz totiz spis vypada, jako bys chtela vyrvat z penove sedacky tu penovou vlozku a narvat ji do nepenove sedacky
)
Ale koukam, ze tve male je uz devet mesicu, coz uz je tedy dost velka na to, abys mohla v pohode pouzivat tu vetsi sedacku (ta je urcena od sesti mesicu dle vyrobce).
Ja mam obe sedacky a prave vcera jsme presedlali na tu vetsi a mensi ulozili do garaze. Je to pro kloucka mnohem lepsi posezeni, jede si jak kral ![]()