Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzz@ovečka.timmy píše:
Jéé tak to jsem ráda, že jste s ním spokojené…mám sice ještě čas na vybírání, ale už mám tak nějak jasno. Zřejmě to vyhraje buzzík.
jen teda si dej pozor na doplnky, ty maji celkem predrazeny.napr madlo 800kc, drzak na destnik cca 300kc, destnik v barve(krome zakladnich barev) cca 800kc.Ja teda musim rict, ze na doplnky padlo dost penez. I nahradni predni dvojkolo, co jsem si dokupovala. A doporucuji si koupit na madlo ochrany povlak, protoze je penovy a deti, jak po nem nehtickama skrabaji, vznikaji ryhy. A spatne se umyva od susenek(to madlo).Zbytecne jsem tak musela kupovat novy.
@wildcherry no na ty doplňky jsem koukala, ale tak nějak s tím počítám, že za to hodně padne a s tím madlem určitě něco pak vymyslím, díky za postřeh ![]()
Ja odvozila tri deti v Quinny buzz a ted jsem si poridila Mamas & Papas Solu, takze zkusenost mam s obema.
Na buzze nemuzu rict jedineho kriveho slova, slouzil mi opravdu skvele. Jedina vec, ktera by pro me byla minus je sedacka u sportaku - velikosti nam vyhovovala tak do roka a pul maximalne, spis i min. Mela jsem k nemu i sedacku XL, takovou tu, co se vyrabela kdysi a ted uz se nekolik let nedela. Ta byla skvela a odvozila deti klidne az do tri let, ale v te male si to tedy moc nedovedu predstavit.
Zhruba v roce jsem jim menila sportak za vetsi.
Podle me pocitej s tim, ze po roce ditete budes mit chut poridit jiny sportak, nebo golfky..
Co se tyce Soly, mam Sola 2 s prodlouzenou striskou, tu nejdrazsi variantu a musim rict, ze je fantasticka!
Kdybych si mela zvolit mezi temi dvema kocary a nemela ke Quinny tu vetsi XL sedacku, jdu urcite do te Soly.
Zase co se tyce skladani kocaru, tak Sola je po slozeni vetsi a tezsi, v tom vede buzz, ale jinak plusy ma pro me Sola.
(Treba kos pod kocarem je u Soly mnohem vetsi a prostornejsi)
Jizdni vlastnosti bych rekla ze stejne, obe se da ovladat jednou rukou, ta Sola mozna i lepe nez Buzz.
Jestli si jeste na neco vzpomenu, nebo jestli mas najaky dotaz, napis ![]()
Jo jeste k tomu buzzu, urcite je nezbytne koupit potah na madlo jak bylo zmineno, ale ne ze by to dite jen poskrabalo, to je to nejmensi, ale jde to velice snadno vykousat a vytrhat prstickama, takze brzo z nej zbyde jen ohlodana tyc ![]()
@Klementyna je fajn, že máš zkušenost s oběma kočárky, to jsem přesně potřebovala…buzze jsem si fakt na první pohled zamilovala a kdyby stále dělali sporťák i s tou XL sedačkou, neváhala bych ani minutu, ale takhle nevím právě…sola je hned favorit číslo dvě, ještě to asi bude velký boj
každopádně určitě díky za recenze, ještě mám spoustu času na rozhodování, ale bude to těžké vybrat si jednoho z nich ![]()
@ovečka.timmy Jo jeste teda u Soly obrovske plus je, ze sportak jde sklopit do uplneho lehu, ktezto buzz nikoli, i kdyz nekteri lidi pisi, ze jde, ale neni to leh ani omylem, je to hoodne nakloneny „leh“.
U soly je sedadlo stale ve stejne poloze a sklapi se jen operadlo, takze kdyz ho sklopis, tak je dite proste komplet v lehu.
U toho buzze je sedacka jeden kus i s tou casti na ktere se sedi, takze pri sklopeni jeste navic ma dite nohy nahoru.. to bych pokladala tez za minus.
Ahoj, není tady prosím Vás někdo, kdo by věděl, jaké korbičky pasují na podvozek Quinny Buzz?
Myslíte si, že by přes adaptéry bylo možné jeztit s touto korbičkou?
Hluboká korba Cybex Callisto Carrycot City Light. Nemá někdo zkušenost se stabilitou? Nikdy jsem nezkoužela na buzze nasadit ani autosedačku, nedovedu si předsatvit, jak moc to je ne/stabilní, pevné.
Nemá někdo zkušenost s jinou korbou, než je Quinny Dreamy? Nějak ji nemůžu přijít na chuť. Všem děkuji za poznatky ![]()
@nikoule tady ti holky stopro poradí. https://www.facebook.com/…71284424925/ ![]()
Mamci koupila jsem buzze z druhe ruky a zjistila jsem ze kdyz nasadim sedacku, trosku se hybe.mam strach aby se to nezhorsilo casem.mate to nektera? nebo se vam sedacka ani nehne?
@nina91 ne ja ho před třemi týdny pustila do světa, malá má něco kolem 12kg a už to bylo takové docela těsné
Mile maminky. Shanim kocarek quinny buzz pink roller. Sportak. Neprodavate nahodou nektera? Moc moc dekuji. ![]()
@marketa0211 píše:
Mile maminky. Shanim kocarek quinny buzz pink roller. Sportak. Neprodavate nahodou nektera? Moc moc dekuji.
Ahoj Market, ja ho dala nedavno svagrove, mela jsem cerny a jeste extra tenhle ruzovy-celou tu sportovni sedacku origos, svagrova chtela jen ten cerny-tak se ji zeptam a jestli ho nepouziva, pisnu ti.ale neslibuju, mozna si to uz rozmyslela,ptz.ten ruzovej je uuuzasnej
.jinak zkus juknout na mmb ![]()