Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
9.6.14 11:49
@ovečka.timmy píše:
Jéé tak to jsem ráda, že jste s ním spokojené…mám sice ještě čas na vybírání, ale už mám tak nějak jasno. Zřejmě to vyhraje buzzík. :srdce:

jen teda si dej pozor na doplnky, ty maji celkem predrazeny.napr madlo 800kc, drzak na destnik cca 300kc, destnik v barve(krome zakladnich barev) cca 800kc.Ja teda musim rict, ze na doplnky padlo dost penez. I nahradni predni dvojkolo, co jsem si dokupovala. A doporucuji si koupit na madlo ochrany povlak, protoze je penovy a deti, jak po nem nehtickama skrabaji, vznikaji ryhy. A spatne se umyva od susenek(to madlo).Zbytecne jsem tak musela kupovat novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.6.14 11:56

@wildcherry no na ty doplňky jsem koukala, ale tak nějak s tím počítám, že za to hodně padne a s tím madlem určitě něco pak vymyslím, díky za postřeh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.6.14 14:19

Ja odvozila tri deti v Quinny buzz a ted jsem si poridila Mamas & Papas Solu, takze zkusenost mam s obema.
Na buzze nemuzu rict jedineho kriveho slova, slouzil mi opravdu skvele. Jedina vec, ktera by pro me byla minus je sedacka u sportaku - velikosti nam vyhovovala tak do roka a pul maximalne, spis i min. Mela jsem k nemu i sedacku XL, takovou tu, co se vyrabela kdysi a ted uz se nekolik let nedela. Ta byla skvela a odvozila deti klidne az do tri let, ale v te male si to tedy moc nedovedu predstavit.
Zhruba v roce jsem jim menila sportak za vetsi.
Podle me pocitej s tim, ze po roce ditete budes mit chut poridit jiny sportak, nebo golfky..

Co se tyce Soly, mam Sola 2 s prodlouzenou striskou, tu nejdrazsi variantu a musim rict, ze je fantasticka!

Kdybych si mela zvolit mezi temi dvema kocary a nemela ke Quinny tu vetsi XL sedacku, jdu urcite do te Soly.

Zase co se tyce skladani kocaru, tak Sola je po slozeni vetsi a tezsi, v tom vede buzz, ale jinak plusy ma pro me Sola.
(Treba kos pod kocarem je u Soly mnohem vetsi a prostornejsi)
Jizdni vlastnosti bych rekla ze stejne, obe se da ovladat jednou rukou, ta Sola mozna i lepe nez Buzz.

Jestli si jeste na neco vzpomenu, nebo jestli mas najaky dotaz, napis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.6.14 14:31

Jo jeste k tomu buzzu, urcite je nezbytne koupit potah na madlo jak bylo zmineno, ale ne ze by to dite jen poskrabalo, to je to nejmensi, ale jde to velice snadno vykousat a vytrhat prstickama, takze brzo z nej zbyde jen ohlodana tyc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3300
9.6.14 14:40

@Klementyna je fajn, že máš zkušenost s oběma kočárky, to jsem přesně potřebovala…buzze jsem si fakt na první pohled zamilovala a kdyby stále dělali sporťák i s tou XL sedačkou, neváhala bych ani minutu, ale takhle nevím právě…sola je hned favorit číslo dvě, ještě to asi bude velký boj :mrgreen: každopádně určitě díky za recenze, ještě mám spoustu času na rozhodování, ale bude to těžké vybrat si jednoho z nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.6.14 15:09

@ovečka.timmy Jo jeste teda u Soly obrovske plus je, ze sportak jde sklopit do uplneho lehu, ktezto buzz nikoli, i kdyz nekteri lidi pisi, ze jde, ale neni to leh ani omylem, je to hoodne nakloneny „leh“.
U soly je sedadlo stale ve stejne poloze a sklapi se jen operadlo, takze kdyz ho sklopis, tak je dite proste komplet v lehu.
U toho buzze je sedacka jeden kus i s tou casti na ktere se sedi, takze pri sklopeni jeste navic ma dite nohy nahoru.. to bych pokladala tez za minus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.1.15 11:20

Korbička k podvozku Buzz ?

Ahoj, není tady prosím Vás někdo, kdo by věděl, jaké korbičky pasují na podvozek Quinny Buzz?

Myslíte si, že by přes adaptéry bylo možné jeztit s touto korbičkou?
Hluboká korba Cybex Callisto Carrycot City Light. Nemá někdo zkušenost se stabilitou? Nikdy jsem nezkoužela na buzze nasadit ani autosedačku, nedovedu si předsatvit, jak moc to je ne/stabilní, pevné.

Nemá někdo zkušenost s jinou korbou, než je Quinny Dreamy? Nějak ji nemůžu přijít na chuť. Všem děkuji za poznatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
30.1.15 14:52

@nikoule tady ti holky stopro poradí. https://www.facebook.com/…71284424925/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.3.15 23:15

Mamci koupila jsem buzze z druhe ruky a zjistila jsem ze kdyz nasadim sedacku, trosku se hybe.mam strach aby se to nezhorsilo casem.mate to nektera? nebo se vam sedacka ani nehne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.3.15 06:27

@nina91 mě to dělal kočárek taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.3.15 06:46

A vozila jste v tom i 15ti kilove ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.3.15 06:55

@nina91 ne ja ho před třemi týdny pustila do světa, malá má něco kolem 12kg a už to bylo takové docela těsné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.3.15 08:16

Tak moc dekuji. uvidime jestli vydrzi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
6.5.15 19:58

Mile maminky. Shanim kocarek quinny buzz pink roller. Sportak. Neprodavate nahodou nektera? Moc moc dekuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
6.5.15 21:09
@marketa0211 píše:
Mile maminky. Shanim kocarek quinny buzz pink roller. Sportak. Neprodavate nahodou nektera? Moc moc dekuji. :hug:

Ahoj Market, ja ho dala nedavno svagrove, mela jsem cerny a jeste extra tenhle ruzovy-celou tu sportovni sedacku origos, svagrova chtela jen ten cerny-tak se ji zeptam a jestli ho nepouziva, pisnu ti.ale neslibuju, mozna si to uz rozmyslela,ptz.ten ruzovej je uuuzasnej :potlesk:.jinak zkus juknout na mmb :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí