Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
1.3.13 12:29
Zdravim Terezko, já mam tu starší sedačku papillon a malou am mam od 7m, je hlubší a ta novější je určená od 3m, kamarádka tam má synka od 4m, pokavat je v lehu, není problém i novorozeně jsem viděla..:-)
@Tereza1986 píše:
Od kdy jste dávaly děti do sporťáku? Myslím do lehu a s tou zmenšovací vložkou. Syn má 4 a půl měsíce a dávám mu tak měsíc v korbě. Je to obr :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.3.13 13:31

Tak to jsem ráda ;) Díky za rady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tutu83
8.6.13 10:16

Prosím o radu ohledně praní té pěnové vložky. Jak jste prosím docílily toho, aby vám to při schnutí nedělalo mapy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1763
8.6.13 17:20
@tutu83 píše:
Prosím o radu ohledně praní té pěnové vložky. Jak jste prosím docílily toho, aby vám to při schnutí nedělalo mapy? Děkuji

Zrovna se mi suší na sluníčku a ždáné mapy neudělala - co zkusit jiný prášek? já prala normálně s aviváží na 30 v persilu tekutém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tutu83
8.6.13 21:25

Mně to dělalo mapy i bez prášku..ale nakonec jsem zkusila dát do pračky a už je to v pohodě. Jenže se mi ta výplň trochu hnula. :-(

• Citovat
  • Upravit
1416
2.8.13 18:33

Ahoj holky, maminky :-) Ráda bych obnovila tuto diskuzi. Je tu nějaká maminka co má zkušenosti s kočárkem Quinny Buzz? Nemusí to být s tím nejnovějším, prostě s nějakým :-)..zajímalo by mě, od kdy jste v něm vozili prcky? Jestli se dobře ovládá a kolik v něm má mimčo prostoru a taky jestli je pohodlný. Co ta stříška, přijde mi dost krátká, nesvítí na mimi moc slunko, když je úplně v lehu? Nebo je lepší to řešit deštníčkem proti sluníčku? Syn má 6 měsíců a je ve vývoji spíš na před, dokonce se sám začíná posazovat ( nijak nepomáháme), měla bych ho pořád zatím v úplném lehu dokud nebude sedět s jistotou ale mám strach jestli do nej nebude ještě moc malinkej? ( drobci ale nejsme), nebude v te sedačce moc lítat? maly ma hrozne rad podložené nožky, dobře se mu tak spí, odpočívá tak jsem myslela, že tento kočárek pro něj možná bude ideální, protože tam jsou nohy pořád mírně nahoru ne? Prosím napište vaše názory :-)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.8.13 18:54

@Novaska Já ho mám ;) Malej je v něm cca od 5 měs. Ovládá se naprosto luxusně, dá se vézt jednou rukou, což oceňuju. Skládá se taky dobře. Stříška teda nic moc, když svítí sluníčko hodně, dávám přes ní látkovou plenu, slunečník nemám. Ještě si vychvaluju ten Buzz box, že nemusím mít tašku přes rukojeť. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 19:03

@Tereza1986 tak to jsem ráda, že máš takové zkušenosti..já už čekala, že mě někdo ukamenuje, že chci dát 6 měsíční do takového kočáru :D..no já bych to asi taky řešila nějakou plínou nebo tím deštníčkem, a používáš ho i v zimě? Nefučí na mimčo moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
2.8.13 19:16

Já mám taky zkušenost zatím krátkou, ale syn tam jezdí cca od 5.měsíce. Stříška je fakt na nic, koupila jsem si Dooky - ale malej se prostě vzteká, když nevidí kolem, takže uvažuju na slunečníkem :) Ale ovládá se skvěle :) Zimní zkušenost ještě nemám. Nechala jsem si teď od paní na mimibazaru ušít další „kapsu“ na pláštěnku, takže Buzz box mám volný ma ostatní zbytečnosti :)

Příspěvek upraven 02.08.13 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.8.13 19:17

@Novaska Tuhle zimu byl malej ještě zachumlanej ve fusaku, takže v pohodě, jsem zvědavá na letošní, snad to bude taky ok. :nevim: Jinak mám tříkolovej bez terénního kola a i tak projel sněhem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 19:18

@lazy_cat No já si to právě podle fotek tak nějak myslím s tou stříškou, že je naprd :D..ale dostanu k ní ty originál clony proti větru a asi to sluníčko budu taky řešit slunečníkem, viděla jsem tak většinou maminek :dance: a jaké máte na kočárku kolečko? To přední? to do terénu nebo ty dvě obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
2.8.13 19:20

@Novaska Mám dovjkolo (to dál od sebe) - Quinny Buzz 4 :) Já se toho jednoho bála, že se mi tam připlete pes a převrhne kočár :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 19:20

@Tereza1986 tak malému bude v zimě rok, myslíš, že tam bude uplně OK ve fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.8.13 19:21

@lazy_cat no já si mám právě vybrat, jestli to dvojkolo ( kdy jsou dál od sebe ) a nebo to jedno teréní..taky máme psa ale no tomu se ani pes nedá říkat, měří asi 30cm i s ocasem :D..ale fakt nevím..chodíme jak v přírodě tak po městě ale tříkolku jsem nikdy neměla, tak mám strach, že to nebudu umět ovládat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
2.8.13 19:28

@Novaska Já teda tu trojkolku neměla ani v ruce, tak neporadím jak se ovládá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí