Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzz@Novaska Taky jsem měla z tříkolky strach a fakt v pohodě, nikdy se kolo neseklo. Malýmu bude rok v říjnu, nevím nevím, jestli se tam vejde třeba v zimní bundě
Snad jo.
@Tereza1986 teď mi psala kamarádka co má skoro 3 leteho chlapečka a má tento kočárek a říkala, že i ve dvou letech se jí tam malej krásně v zimě vlezl, akorát ho neměla ve fusaku ale buď v kombineze nebo zimní bundě a přes nohy nanožník. A to nemá žádného prcka..tak snad to bude ok
![]()
@Novaska Tak snad, budu doufat
Jinak jsem maximálně spokojená, snad budeš taky ![]()
Mam buzze jak uz jsem tu kdysi v minulosti psala, vozi mi ted uz treti dite a pro me je to nejlepsi kocar na svete
Jediny, za ktery bych ho mozna vymenila je Quinny Speedi, ten se mi libi ze je uvnitr sirsi a v pohode se tam daji posadit dve deti vedle sebe, ale jinak, Buzz - vyborna volba!
Po dvou detech bylo akorat potreba vymenit pneumatiky, byly dost sjete, ale jinak je porad v naprosto bezvadnem stavu. Prvniho jsem v nem vozila do roku a pul, kdy se narodil mladsi. A mladsiho jsem v nem vozila do dvou let a dvou mesicu, nez se narodil treti.
Mam teda i tu vetsi sedacku, takze asi v roce a pul presedlal do vetsi, ale jsem presvedcena, i v te mensi bych ho v pohode odvozila az do narozeni posledniho.
@Klementyna tak to je super..:) a co ty nožičky, mimčo je má pořád jakoby skrčené nahoru ne? Nevadí mu to? Asi ne co, jinak by to nevyráběli ![]()
Ty nozky vubec nevadi, naopak, moje nejlepsi kamaradka je fyzioterapeutka a podle ni je tohle pro mimco prirozena poloha, pri koukani do kocaru to sama okomentovala slovy - jak ma ty nozky takhle skrceny a podepreny, to mu musi byt pohodlny ![]()
@Klementyna tak to jsem potřebovala slyšet
moc děkuji za názor
myslím že je rozhodnuto
!! ![]()
Jo a jak ses ptala na tu strisku, tak ano, neni nejvetsi a za slunecneho dne k ni mam kolikama pridelanou plinu, hlavne kvuli pruzorum na bocich, tudy to slunko jde fakt dost dovnitr, ale to mi vubec nevadi a nepovazuju to za nic obtezujiciho.
Za slunecneho dne ma spousta maminek neco stiniciho prehozeneho pres kocar, at je to jakykoliv ![]()
Jo a kdyz uz jsme u toho stineni kocaru - koupila jsem si slunecnik a klip na slunecnik - ten se musi spesl koupit taky. Tenhle: http://www.delfinek.mimishop.cz/…na-slunecnik. Slunecnik jsem brzo prestala pouzivat, spis mi vadil nez pomahal, ale ten klip je naprosto super vecicka - jak je pridelany na te tycce, tak jdou na nej perfektne povesit veci, taska s nakupem, proste cokoliv. Tak jsem si nakonec koupila jeste jeden na druhou stranu a mam ted z kazde strany jeden a clovek by neveril, co vsechno tak jde na tom kocaru odvozit
Vrele doporucuju!
@Klementyna jo, já taky vozím přes svůj sporťák pořád plínu, když svítí hodně slunko, takže to by nemělo být nic, co by mi vadilo
ten klip na ty tasky by byl super, já do teď vozila na nákupní tašky na kroužkách od hraček malého
..ale když jsem ji měla moc těžkou tak se mi to málem zlomilo…Jo a chtěla jsem se ještě zeptat, jak je to s vložkou do kočárku? Já mám ve svém sporťáku vložku pro malého ale ta se mi tam asi nevejde, jaký je ten materiál, je lepší ji tam mít nebo ne? A taky jsem něco slyšela od zmenšovací vložce, ta je tam automaticky nebo se nějak dokupuje?
![]()
To vubec netusim, zadnou vlozku jsem tam nikdy nemela
Ani me to vlastne nenapadlo, kdyz jsem pod nej neco potrebovala podlozit - kdyz mel treba rozblinkano nebo tak, tak jsem pod nej dala plinu a bylo…
A material teda nejsem moc schopna pojmenovat, proste je to hladke a mekke ![]()
A dobre se to otira vlhcenyma ubrouskama ![]()
@Novaska Já změnšovací mám, koupila jsem ji zvlášť na Mimibazaru. Novou jsem nikde neviděla, že by prodávali. Zmenšuje prostor kočárku a je pevnější.
@Tereza1986 a do kdy tak mimčo tu zmenšovací má? Jako jak dlouho se cca používá?
@Novaska Já jí měla do tý doby, než začal syn sedět, takže do cca 7 a půl měsíce.