Kočárek Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16631
17.2.11 21:36

Quinny BUZZ

Dobrý večer,

chtěla bych poprosit všechny maminky co mají zkušenost s kočárek Quinny BUZZ 3 o zkušenosti.

Mám možnost jej mít jako druhý kočárek za super cenu.
Tedy jen sporťák. Dcera má 8.5 měsíce.

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
17.2.11 22:01

mám a malej z něho už v roce čouhal a to je maličkej.Byl tam jak motýl na nástěnce.Mám teda 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
17.2.11 22:04

Navli má ho Nibel :wink:

Já jsem ale do něj strááášně zamilovaná a brala bych ho hned,ted mám speedyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.2.11 22:06

Cini, fááákt ??? To se musím zeptat…

Já mám možnost mít r. 2008 novýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
17.2.11 22:10
Navli píše:
Cini, fááákt ??? To se musím zeptat…Já mám možnost mít r. 2008 novýho.

jj má ho ona,to ti fakt závidím :cry: :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.11 22:13

Já nevím, já mám Janéčko a tenhle se mi hrozně líbil. Koupila jsem staršího na zkoušku, ale šel brzo z domu. 3patně se mi ovládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
17.2.11 22:29

Ahoooj :mavam: !
My ho máme a zdá se mi úžasnej…ale malé je teprve 5měsíců, tak zatím jezdíme v hlubokým…ale na sporťák se už taaaak těšim…a rozhodně se mi nezdá malej, ale nemám s ním zatím ještě zkušenost…ale máme malinkou holčičku, tak nám vydrží asi dloooouho :mrgreen: . Máme teda rok výroby 2010 a nevím, jaké jsou v nich rozdíly. Ale na ovládání je úžasnej, taky na rozkládání, skládání (skládá se sám), dá se na něj krásně nacvaknout autosedačka maxi cosi…ještě jsem na něm nenašla nic blbýho kromě toho, že se v něm asi nedá (ve sporťáku) dítě úplně položit :think: . Ale jak jsem řekla, spíš ti asi pomůžou rady od maminek, co už se sporťákem jezdí…já ho :srdce: :srdce: :srdce: . My máme tenhle, ale černej a s terénním kolečkem vepředu, bydlíme v malém městě a skoro na poli :lol: a jezdí se s ním skvěle. Tak ať se ti hezky jezdí :hug:
 http://www.babypark.cz/…-buzz-3-2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
17.2.11 22:51

Já si ho koupila, novej,byla jsem do něj zamilovaná a prostě jsem ho musela mít, malý bylo 8 měsíců, bylo to v únoru, s fusakem teda nic moc, v létě v něm vypadala, jak když už jí je malej. Přední kolečko strašně zlobilo na hladkém povrchu, v nákupních centrech a pod. se vůbec nechtělo točit(zrovna tam, kde to nejvíc potřebujete), konstrukce je strašně náchylná k poškrábání a loga o těch ani nemluvě. Boudička je taky nic moc, v létě pořádně nestíní a v zimě do kočárku fičí, odpružení dost skřípalo. Já si ho teda šetřila, ale jezdila jsem s ním jen dva měsíce a šel z domu, jo a musím říct, že i přesto, že byl jak nový, jsem ho prodávala s velikou slevou a celkem jsem měla problémy se ho zbavit. Maminy ho moc nechtějí :-(.
Každopádně jestli si ho přídíš, tak počítej s tím, že to nebude poslední kočárek, který kupuješ :-(. Asi jsem Tě nepotěšila, ale já nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.2.11 23:01

Díky, já jsem ráda za veškeré názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
17.2.11 23:04
kerolen píše:
Já si ho koupila, novej,byla jsem do něj zamilovaná a prostě jsem ho musela mít, malý bylo 8 měsíců, bylo to v únoru, s fusakem teda nic moc, v létě v něm vypadala, jak když už jí je malej. Přední kolečko strašně zlobilo na hladkém povrchu, v nákupních centrech a pod. se vůbec nechtělo točit(zrovna tam, kde to nejvíc potřebujete), konstrukce je strašně náchylná k poškrábání a loga o těch ani nemluvě. Boudička je taky nic moc, v létě pořádně nestíní a v zimě do kočárku fičí, odpružení dost skřípalo. Já si ho teda šetřila, ale jezdila jsem s ním jen dva měsíce a šel z domu, jo a musím říct, že i přesto, že byl jak nový, jsem ho prodávala s velikou slevou a celkem jsem měla problémy se ho zbavit. Maminy ho moc nechtějí :-(.
Každopádně jestli si ho přídíš, tak počítej s tím, že to nebude poslední kočárek, který kupuješ :-(. Asi jsem Tě nepotěšila, ale já nedoporučuji.

Jé, Karolen 8-o 8-o …tak to se začínám trošku bát…ale měla ho i moje švagrová a jezdilo se nám s ním všem skvěle…no, už ho máme, tak uvidím. Musím říct, že zatím jsem fakt spokojená, hodně s ním i jezdím a moc mi vyhovuje. No…uvidíme. Tak hezký večer :kytka: To přední kolečko se dá buď zaaretovat, nebo nechat navolno…mně se s ním jezdí zatím fakt výborně a korbičku si nemůžu vynachválit…ale malá je fakt malej pižlíček. No…dobré vědět víc názorů. Je tu už na tenhle kočárek ale určitě diskuze, tak se zkus podívat, zakladatelko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.2.11 23:07
kerolen píše:

naprosto souhlasim.Já za vše dala 27000 a už za 8 měsícu jsem musela koupit golfky za dalších 8000.Už bych ho nekoupila.Taky sem si myslela že to bude buh víco :oops: .Loga zmizeli asi po měsíci užívání a tak sem koupila nalepovací na mmb aby to trochu vypadalo a poškrábanej je až hruza a to sem se o něj fakt starala.Jediná výhoda je skladnost,že jde složit i do malého kufru,ale taky se mi po 2měsících utrhla ta pojistka na uzavření a nešel složit.reklamace,měsíc bez kočáru,no fakt kočár tak na pohled pěknej.
Na druhý ho taky použiju když sem za něj dala tolik peněz a po 8měsících vypadá jak po třech dětech tak bych ho prodal za pakatel.
Mám ale skvělé golfky tfk bugster a ty jsou teda super,kam se hrabe quinny,ale je samozřejmě až pro sedící děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
17.2.11 23:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
17.2.11 23:42

No, kočárek je to opravdu pěknej, ale jen na pohled, dle mého názoru je to jenom taková frajeřinka na léto. Samozřejmě nechci odradit zakladatelku, ani nazlobit Teladradoru, která má určitě výhodu v předním kolečku, že už je to to teréní, já měla obyč.. Doplňky jsou opravdu dost drahé a to jsem nezmínila buzbox, do kterého, když nedáváte pozor neustále kopete. Takže když to shrnu, za ty prachy děs, běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.2.11 14:55

Vojta nebyl malej a vlezl se mi do něj ještě v 18m v pohodě, nejezdila jsem teda v terénu, tak nemůžu sloužit s terénními vlastnostmi, ale jinak se mi jezdilo dobře. to kolečko muselo být vada konkrétního kusu, nejčastější problémy jsou u rukojeti prý, a v polohování nohou, tam vypadává šroub..

taky mám speediho a taky bych ho brala ještě jako druhej, resp třetí :) kočárek.. toužila jsem po něm, ale mít 3 kočáry najednou na 1 dítě je moc i na mě :mrgreen: ( a hlavně na mého muže :))
ale brala bych ho s nafukovacím kolem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
18.2.11 15:05

ahoj, tak to já jsem s kočárkem maximálně spokojená, vůbec kočárek není malý! Dcera má 20 měsíců, na svůj věk je velká oproti vrstevníkům a krásně se tam vleze i s fusakem (máme Lodgera). Jezdíme s XL sedačkou a je fakt super, bez ní jen v té pěnové bychom teď v zimě neměli šanci :mrgreen:
Máme ho půl roku, kočárek nemá jediný škrábanec a loga jsou nádherné. Kočárek neskřípe a v terénu se s terénním kolečkem jezdí super! Asi hodně záleží jak se s kočárkem zachází. Je fakt, že my máme kočárků více, střídám je a hooodně si je hýčkám :-D Dokonce budu ten náš teď měnit za jinou barvičku ať máme změnu a bude sloužit druhému dítku :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4